UTA Arad

Flavius Stoican, aproape să o preia pe FC U Craiova 1948! După precedenta vizită la Arad, fostul fundaș al naționalei fusese demis





Din informațiile Digi Sport, „oficialii” celor de la U Craiova 1948 și-ar fi găsit noul antrenor, după ce Adrian Mutu a fost demis! Acesta pare a fi Flavius Stoican, care ar trebui să debuteze la Arad, contra UTA-ei, pe 17 octombrie, în cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii 1.

Antrenorul de 44 de ani ar urma ca miercuri, 6 octombrie 2021, să parafeze noul contract cu gruparea din Liga 1. Anunțul a fost făcut de Radu Naum, realizatorul emisiunii ”Fotbal Club”. Numirea lui Stoican vine după ce negocierile dintre Adrian Mititelu și Marius Șumudică (50 de ani) s-au sistat azi.

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a dezvăluit la Digi Sport că a refuzat oferta oltenilor. „Era o ofertă sub cea a celor de la CFR Cluj, dar cu mult peste multe cluburi din Liga 1. Nu, m-a onorat, ce să mai. Era la nivelul primilor trei antrenori din Liga 1. Mulțumesc familiei Mititelu, dar mental nu sunt foarte conectat. Ce s-a întâmplat la CFR Cluj a lăsat urme”, a spus Șumudică, la ”Fotbal Club”.

Întrebat despre „varianta” Stoican la FC U, „Șumi” crede că s-ar fi impus un tehnician cu mai multă experiență. „A jucat acolo, știe ce înseamnă Craiova. Am văzut că are o oarecare efervescență, poate să transmită pozitivitate echipei. Dar eu cred că în momentul de față aveau nevoie de un antrenor cu experiență, care să se impună și care să aibă rezultate imediate. Ei nu au nevoie de experimente. Poate să fie antrenorul anului Stoican, dar le trebuia un antrenor cu experiență. Nu e ușor să faci puncte imediat”, a adăugat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Stoican, demis după precedentul meci împotriva UTA-ei

Flavius Stoican nu are amintiri prea plăcute din meciurile cu UTA. În cariera sa, echipele antrenate de Flavius Stoican au pierdut de trei, au obținut o remiză și au învins odată. Victoria a venit în Cupa României, acum trei sezoane, când Poli Iași câștiga la Arad, cu 8-6, la penalty-uri, după 3-3 la finalul prelungirilor. Dar, ultima experiență a fostului fundaș dreapta contra „Bătrânei Doamne” a fost una de coșmar. În decembrie 2019, Petrolul pierdea cu 3-0 la Arad, în cadrul etapei a 21-a Ligii 2-a, iar o săptămână mai târziu Flavius Stoican era demis de pe banca „lupilor galbeni”.









20 comentarii

  1. Pentru Manager – Citez din articolul de mai sus : ” Flavius Stoican , care ar trebui sa debuteze la Arad contra UT-ei pe 17 august in cadrul etapei cu numarul 12 a Ligii I ” am incheiat citatul. Stimate domn , astazi este data de 5 octombrie 2021 , cum poate debuta la Arad contra UT-ei pe 17 august ???!!! Poate 17 august 2022, atunci da , ar fi corect.

    0
    0
    1. 17 octombrie … logic, daca e etapa 12 … mai gresim si noi, articolul e scris aproape de miezul noptii …

      0
      0
  2. Eu am facut deja reclamatie la autoritatea aeronautica,pentru suturile ale lui Antal din careu,cu poarta goala…E periculos rau…Pune probleme de integritate de securitate ale unui nevinovat elicopter SMURD ,de zbor jos…Am auzit ca si cei de la Ared i-au depus plangeri,ca le-a spart termopanele….Daca nu ar fi trist,chiar as rade…..
    Aduce-ti atacant marcator,trezirea!!!

    0
    0
    1. Te cred că ești dezamăgit de Antal, la fel am fost și eu, dar nu putem neglija ce a realizat până acum în acest sezon, eram mai jos fără punctele venite din golurile lui. El și Hora sunt jucători ce trebuie să vină de pe bancă după minutul 60, atât pot să joace, dar mai important e că au experiența necesară să facă diferența, cu toate că nu le iese nici lor în fiecare meci.

      0
      0
      1. Like din partea mea,sunt de acord cu tine,dar pur noroc si dupa cum vezi,ulciorul nu merge de prea multe ori la apa…Emotii mari…Nu prea cred ca raportul pret-calitate,sa fi fost gandit pentru ultimele 20 minute,pentru ei….Adica sa fie oameni de baza,nu pe ghici….
        Daca ajungem sa ne bucuram pentru cate o faza,sau o marcare la cateva jocuri,inseamna ca avem o problema majora de abordare….
        Noi am jucat si mai jos,cu jucatori puncheori…dar cand o „prindeau” nu existau zmeie de la 5-6 metri sa rupa antenele…Tucudean sr,Mitu,Ungur,Vali Miculescu,Cali Gol Maris…Jeremy N’Jock….sunt doar cativa….Asta tot incerc sa spun…Si nu radeau sau nu ranjeau niciodata la ratari…Si nici macar nu aveau conditiile actuale,pe atunci,atat cat pot fi si acum,Danut Ifrim ar fi martor…Asta ma supara enorm,uneori…Atitudinea…Atitudinea nu se cladeste….Ori te nasti cu ea,ori nu o ai….indiferent la ce echipa evoluezi….
        Orice antrenor nu te poate invata atitudine,indiferent cat si-ar dori…Deci?Banii,ochiul dracului…Performezi,primesti,esuezi,platesti….Ecuatia este foarte simpla,din pacate….

        0
        0
      2. Pentru DANCC : Ai foarte mare dreptate dar eu ti-as propune altceva mai avantajos : cu banii platiti lunar lui Hora si Antal as plati un fotbalist adevarat care sa imi asigure un gol/meci gen Malele si in acelasi timp le-as da posibilitate lui Mercioiu, Negoescu , Mihai sau Pascalau sa aibe minute jucate pentru UTA . Ce parere ai ??? Oricum salariile lunare ale lui Hora si Antal plus contractele celor doi cumulate nu ar depasi pretentiile financiare ale unui atacant foarte bun. Sincer as cere ajutorul domnilor Iftime si Croitoru de la Botosani in a recomanda unastfel de fotbalist. Stiu ca suntem intr-o competitie dar cateodata ai nevoie de un sfat de la o persoana mai avizata. Personal imi place foarte mult de domnul Iftime de la FC Botosani, am vazut o multime de interviuri cu el pe YouTube si imi place cum gandeste. Un exemplu simplu : UTA nu putea plati 100 de mii de euro pentru al aduce pe Stahl ??? Nu cred ca nu aveau acesti bani. La o adica cred ca ne adunam 1000 de suporteri sa punem fiecare cate 100 de euro pentru al cumpara de la Astra Giurgiu.

        0
        0
    2. Cel mai bun lucru posibil care il poate face Balint acum este sa joace cu David Miculescu varf de careu pentru ca este postul pe care da cel mai bun randament. Antal sau Hora pe banca de rezerve pentru ca nu mai au suflu. Pot intra 25-30 de minute dar nu mai mult. Jucand un meci intreg cu Hora sau Antal poti sa consideri ca joci cu un jucator in minus.

      0
      0
  3. Rednic a reușit să îi resusciteze pe dinamoviști și UTA nu a câștigat, după ce câinii roșii au pierdut ultimele 7 meciuri ! ( consider că rezultatul de 2-2 este unul rușinos pentru UTA, comparând valoarea celor două echipe ).
    Sperăm să nu ne mai scape victoria după ce FCU Craiova la înregimentat pe Stoican ca antrenor!
    Stoican are deja ca obiectiv să bată pe UTA!
    Gyuszi ce obiectiv are?

    0
    0
    1. Este fenomenul soc, clar de schimbare antrenor,indiferent de cifre…Daca maine esti tu @Realizari,numit antrenor de opinca,este un dus rece si toti din lot vor sa-ti dovedeasca faptul ca merita sa fie titulari…dar mai apoi rad de tine…
      Si ce face Stoican,asa cum stie doar el???Intra inainte de a-i cunoaste bine in spatiul public si ii face praf pe toti..Iti dai seama ce vestiar va avea cu Mititeii…10 ani de antrenorat,11 echipe ar spune tot…L-a crescut enormul,maximul regretat Balaci,ca nas,i-a dat casa,masa, apoi Stoican l-a tradat pe nimic..mare caracter,concureaza cu Ionut Chirila….Ilie Balaci,a tacut,dar nu l-a iertat niciodata,pana la moarte…
      Sa ierti,este meritoriu,sa nu uiti,este cu totul altceva….La cate echipe a ingropat Stoican,nul caracter…e de plans…Stoican nu prinde iarna la Mititei,pe pariu,mizez absolut,macar ca nu joc la pariuri..Dar as miza,ceva de genul Teja,care nu are nevoie de alte haine decat cele de sezon sau ca si Falub..:-)))

      0
      0
  4. REALIZARI ?Cum poti spune asa ceva ? D-le , UTA a jucat in 10 oameni si a egalat de la 0-2 !!! Pai atunci, ce mai zici de Botosani care a remizat cu Clincenii ciuca batailor ?

    0
    0
  5. Nelu,
    …câinii roșii au pierdut în ultimele 7 meciuri !
    Vezi cu ce echipe a pierdut Dinamo și la ce scoruri…UTA trebuia să căștige la multe goluri diferență!
    Hai UTA!

    0
    0
    1. Iar vorbesti prostii. Niciun meci nu seamana cu altul, a putut avea Dinamo 7 infrangeri la rand, dar n-a jucat niciodata 11 vs 10, dimpotriva a jucat 10 vs 11.

      0
      0
  6. Mai sunt 4 meciuri din tur, avem cu FCU,Clinceni,Târgoviște și Mioveni.
    Dacă nu reușim să facem 12 din 12, atunci când?!
    Nelule spune-mi un jucător care are atitudinea potrivită, în afară de Miculescu și Isac și Mercioiu.
    Majoritatea jucătorilor au regresat. Oare de ce?

    0
    0
    1. Realizari – Foarte buna intrebare. Ce se intampla cu jucatorii consacrati din lot , care anul trecut jucau super bine ( Erico, Benga, Vorobyovas, Fl Iacob) iar acum sunt umbre ale celor de anul trecut. Personal imi place foarte mult Ubbink , se vede ca a fost foarte bine antrenat, are experienta si cultura fotbalului batav. La meciul cu Dinamo Dangubic a centrat perfect pentru Ubbink iar acesta fara preluare a lovit balonul super bine si de aici s-a nascut primul gol – la care un foarte mare merit il are cel mai bun fotbalist al UT-ei la momentul actual – David Miculescu. Portarul Iliev a boxat sutul puternic al lui Ubbink, Miculescu plonjeaza si loveste balonul cu capul care este respins iarasi de catre Iliev dar bravul Miculescu asa cazut cum era a mai facut un efort si a lovit balonul care s-a dus in plasa sub privirile uluite ale unui aparator dinamovist. Superba lupta lui David Miculescu !!!

      0
      0
      1. Iti spun eu….Blazare,ii doare in fund,contul bancar sa fie la zi…Niciunul adusi la UTA,nu sunt decat mercenari,marfa contra cost,card bancar la zi…considera doar o rampa de lansare,asta li s-a promis,probabil….si cel mai bun exemplu este rusul Shlyakov….Ce bine intrase si ce prestanta are acum….Zero barat…
        Daca iti aduci aminte,galeria l-a urcat pe garduri pe Balint,ca sa nu-i mai vedem pe Hora si Antal in lot….Tot atunci Colin Mesz,asa cum este el din fire,mai molcolm si cumpatat,bonom,dar tace si puncteaza…l-a intrebat pe Balint…Este adevarat ca Albu,Hora si Antal sunt parti negative in vestiar,fronda si apoi s-a facut liniste,tacere???A amutit Balint,fara raspuns,eschivat….a sucit-o ca orbul la Braila….Asa sunt si acum…Da-ti afara urgent pe clovnii astia doi…URGENT!UTA nu este mama ranitilor!Astia doi joaca doar cand vor,din pacate doar cand pot(cand de fapt nu mai pot)…maxim cate 20 minute….Hai sa nu ii mai periem atat….

        0
        0
  7. Au pierdut cainii ultimile 7 meciuri dar pana la venirea lui Rednic care a reusit sa ii resusciteze pe jucatori cat de cat si s-a vazut. UTA noastra nu a prins o zi asa de buna dar baietii au marele merit ca, repriza2a au strans randurile si cu un om in minus au reusit ceea ce putini mai credeau ,sa scoata un egal in extremis. De acuma vor veni meciuri ceva mai acceptabile ,asa se pare dar tot grele vor fi. Baietii trebuie sa se antreneze cat mai bine ,mai ales pe faza de atac acolo unde echipa sufera prin foarte multe ratari si asta costa echipa ,nu dai tu gol, da echipa adversa !!! Sper sa fie bine pana la ora meciului cu U, Craiova1948 o echipa destul de bunicica in care UTA trebuie sa fie foarte atenta . FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  8. „Cucu”:
    „Iar vorbesti prostii. Niciun meci nu seamana cu altul, a putut avea Dinamo 7 infrangeri la rand, dar n-a jucat niciodata 11 vs 10, dimpotriva a jucat 10 vs 11.”
    A fost vina celor de la Dinamo că am rămas în 10 jucători?
    De ce Baravykas și Erico au ratat degajarea mingii în aut la primul gol?
    De ce adversarii lovesc primii mingea?
    De ce Shlyakov s-a poziționat exact în spatele lui Steliano Filip, pentru a face 11 metri și astfel să încasăm golul doi?
    Despre ce vorbim?!
    Nu aveam voie să nu câștigăm meciul cu Dinamo!
    Dorința și concentrarea nu a fost la capacitate maximă la toți cei de la UTA, de aceea am rămas în 10 și am încasat cele două goluri!
    Ar fi momentul să se tragă linie și să vedem cine dorește cu adevărat să aibe performanțe la UTA!

    0
    0
    1. „Nu aveam voie să nu câștigăm meciul cu Dinamo!”

      Fii bucuros ca nu l-am pierdut, la cum s-au desfasurat ostilitatile.
      Vorbesti de Shlyakov…ai uitat ca cat a alergat inapoi si a scos mingea aia de 3-1 ? Vorba ta: despre ce vorbim ?!
      Vorbesti ca sa vorbesti, nu ai toate informatiile vestiarului, nu esti calificat in fenomenul fotbal, insa tot vii sa dai verdicte, ca cine doreste si cine nu doreste performanta la UTA. Stai in scaunul tau (de suporter, daca esti asa ceva), ca sunt altii mai calificati si mai cunoscatori pusi acolo ca sa ia deciziile si sa faca alegerile.

      P.S. Botosani avea voie sa nu castige la Clinceni ?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button