UTA Arad

UTA, pentru a cincea oară într-o zi de duminică în fața propriilor fani: Meciul cu FC U Craiova 1948 se joacă după-amiază!





Șase partide a disputat UTA în acest sezon pe teren propriu, dintre care patru au fost într-o zi de duminică. Tradiția se menține și în runda cu numărul 12, când pe arena „Francisc Neuman” sosește nou-promovata FC U Craiova 1948, formație ce s-a despărțit, de ieri, de Adrian Mutu.

Liga Profesionistă și televiziunile au programat disputa dintre arădeni și olteni pentru ziua de 17 octombrie, de la ora 17,30, înainte de derby-ul „alb-vișiniilor” din Liga 1, Rapid – CFR Cluj. Iată întreg tabloul rundei de peste două săptămâni, de după încheierea mini-pauzei cauzată de meciurile echipelor naționale:

Vineri, 15 octombrie

Ora 20.30 Gaz Metan Mediaș – FC Dinamo

Sâmbătă, 16 octombrie

Ora 17.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Voluntari

Ora 20.30 FCSB – CS Mioveni

Duminică, 17 octombrie

Ora 15.00 FC Argeș – Farul Constanța

Ora 17.30 UTA Arad – FC U Craiova 1948

Ora 20.30 FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj

Luni, 18 octombrie

Ora 17.30 FC Botoșani – Chindia Târgoviște

Ora 20.30 Universitatea Craiova – Academica Clinceni

11 comentarii

  1. Draga Balint, cred ca ar fi timpul sa începi sa faci antrenamente cu băieții și sa schimbi radical atacul UTA-ei, astfel încât sa începi sa folosești doar jucători tehnici în atac, cu sarcini clare: Miculescu, Dangubici, Roger, Mercioiu și urgent, chemat la prima echipa, Negoescu. Atenție, repet, suporterii cu ochiul format vad o echipa cu antrenamente în picioare sau nu. Schimba ceva, perfecționează-te, altfel, va veni o vreme pentru fiecare, de schimbare.

    0
    0
    1. Am vazut ca si tu tot astepti la cotitura greseala celor din echipa tehnica, mereu ameninti „ca le vine vremea” sau ca „suporterii o sa te huiduie”. Uite ca suntem la al 3-lea an cu mister Balint si cu bune si rele „nu a venit vremea lui”.
      Sa stii ca nu exista antrenorul sau fotbalistul perfect, asa ca cei care nu-l mai suportati pe Balint, mai trebuie sa suferiti, asta e!

      0
      0
      1. Iti dai seama ce mare suporter UTA era marele Aradean 110% cand UTA juca prin coclaurile diviziilor inferioare D ori C si muncea sa-si croiasca drumul spre ceea ce a re-devenit azi. Acum, a venit doar la masa pusa ca sa ameninte cu a cui vreme este acum si a cui se schimba…

        0
        0
        1. Cucu, am o intrebare. Ție îți plac un oraș și o tara, care au la baza sintagma, merge și asa sau ești adeptul progresului? Întreb, pentru ca nu vad printre criticii mei (accept criticile constructive doar) niciunul sau foarte putini, care sa fie și sa dorească o echipa prospera și un oraș prosper. Marea majoritate, merg pe sintagma: Mere și asa! Rău, destul.

          0
          0
          1. Hai sa vedem putin cum critici tu constructiv.
            1. „draga Balint” –> asta e ironie, nu cred ca e cazul sa te adresezi asa
            2. „cred ca e cazul sa incepi sa faci antrenamente cu baietii” –> deci tu sti ca pana acum Balint nu a facut antrenamente si acum ii spui tu ca trebuie sa faca asta
            3. „sa folosesti doar jucatori tehnici in atac” –> a incercat, a folosit pe toti prin rotatie, daca te uiti la meciuri vezi ca a schimbat mereu in atac. In plus, la ultima fereastra de transferuri ai uitat ca s-a incercat aducerea inca unui atacant? Nu s-a putut, asta e. Cred ca daca Balint ii avea pe Neymar, Messi si Mbape, juca cu toti 3 titulari, nu-i asa?
            4. „Atentie, repet, suporterii cu ochiul format vad o echipa cu antrenamente in picioare sau nu.” –> asta nu suna a amenintare?
            5. „Schimba ceva, perfectioneaza-te” –> in primul rand nu e corect sa spui „perfectioneaza-te”, e imposibil. Apoi omul asta chiar a schimbat multe in ultimii 3 ani si pe termen lung a fost doar progres, nu-mi dau seama cum nu observi. In plus, si-a imbunatati si el CV-ul si activitatea (daca la asta te refereai) a obtinut licenta PRO, a iesit campion in liga 2 si terminat in primul an de liga 1 pe locul 8. Oare nu e destul?

            Deci una e sa critici constructiv si alta e sa faci ce faci tu.

            0
            0
          2. Ziceai sa fii adeptul progresului ? Ceea ce faci tu nu este progres, progresul nu se face cu bagatori de seama, ci fiecare sa-si faca treaba acolo unde este pus sau ii este locul. Tu iti faci treaba de suporter ? Nu !

            De ce numai in Romania suporterul se crede presedinte de club, antrenor, jucator, analist de fotbal…toate astea la un loc ?
            Nu ai habar sa stii sa fii suporter.

            0
            0
  2. Va fi un meci foarte greu, oltenii joacă bine in deplasare, și la ultima deplasare la Botoșani au fost la câteva minute de o victorie.

    0
    0
  3. Din partea mea,UTA sa se joace la orice ora din zi sau noapte…Nu conteaza…Bifam prezenta,toata familia…E clar ca la orice schimbare de antrenor,este un picior in fund..toti vor sa arate ca isi merita locul in echipa…
    Exista insa,totusi o mica gasca de antrenorei,care nu aduc nimic nou si fara a-i dori sa-i jignesc,as face un Top,de rotatie intre ei si aici nu ma refer la impostori,de genul slugi,deci ii exclud din start:
    -LOCUL I-i,cu Magna cum Laude este IONUT CHIRILA de departe,cu avans greu de ajuns din urma..la cate echipe a ingropat,din pacate si pe UTA,dar insista in continuare,mai ingroapa cateva.Fazanii nu mor,doar se schimba..:-)))
    -LOCUL 2…PANCU…nici o treaba cu antrenoratul,amintirile rapidiste nu inlocuiesc capacitatile profesionale,dar despre aroganta,e primul…
    -Locul 3,exclusiv rezervat,ILIE STAN..Alt specimen incercat pe la UTA,a omorat Buzau,acum evaporat si de pe la Brasov dar se tot auto-propune la Becali…
    -Locul 4,cum naiba il mai cheama,nu mai tin minte exact…Parca acela care semna cu UTA si a fugit intr-n noapte de marti, spre Cluj,cacat in izmene…lasand pe clanta,va rog nu deranjati….Parca Falub se numea…
    Puncte,puncte,trecem peste acest top…Si apare acest Stoican,care si-a vandut blat,pe zeul Balaci,nasul sau,care i-a facut cadou casa,masa….Atat va antrena Craiova,cat voi duce eu pachete lui Mititelu la bulau…:-))))

    0
    0
  4. Scurt, UTA -CRAIOVA 1948 – 1, Clinceni -UTA 2, UTA -CHINDIA 1X, MIOVENI -UTA X2, deci in ultimile 4 etape UTA face intre 8 -12 puncte , asa cu jocul ei si cu Balint la carma .Asta inseamna intre 25 si 29 de puncte dupa tur.Anul trecut dupa tur am avut 17 puncte.
    UTA,UTA ARAD, PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA !…Restul e desertaciune cum zice popa la slujbe…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button