Fotbal feminin

„Leoaicele” strâng rândurile pentru vizita bucureștencelor de la Fair-Play, canadianca Granados încă nu are drept de joc!





După două deplasări consecutive, încheiate cu eșecuri pe terenurile unor formații cu pretenții în Liga 1 femin la fotbal (0-2 la Prundu Bârgăului și 2-3 la Odorheiu Secuiesc), AC Piroș Security se întoarce cu un al doilea meci stagional pe teren propriu. Precedentul s-a încheiat cu singura victorie a prezentului campionat pentru „leoaice”, 4-0 cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare, dar adversarul de duminică pare de un alt calibru.

Pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic ajunge formația bucureșteană AFC Fair Play Joc Cinstit, supriza plăcută a începutului de sezon cu 12 puncte acumulate din 15 posibile. Singura echipă ce le-au învins pe fetele din capitală a fost cea din Alexandria, 1-0, la Ciorogârla, însă pe același teren, Fair-Play a trecut (3-1) etapa trecută de ASU Poli, formație ce spera să poată ataca titlul în acest an.

Așadar, se anunță un duel cât se poate de solicitant pentru arădence, care, deși nu au avut prestații tocmai rele, pe faza ofensivă au avut, în general, probleme. Totodată, devine important și factorul arbitraj, iar Pavel Piroș chiar atrage atenția  asupra acestui aspect. „În toate cele trei deplasări am avut probleme de arbitraj. Nu mai departe de săptămâna trecută, la Odorhei, eu zic că ni s-a refuzat un penalty și ni s-a anulat un gol aiurea, pentru offside. Nu mai avem ce face decât să mergem mai departe și să sperăm că arbitrii vor fi corecți. Altfel, avem încredere în munca profesorului Cuedan și a fetelor, echipa se leagă din ce în ce mai mult, mi-ar fi plăcut să avem una-două noutăți pentru acest meci, dar, din păcate, nu se poate. Oricum, avem mare încredere în fetele care vor evolua, cu speranța că vor câștiga”, spune patronul echipe feminine a Aradului.

Într-adevăr, Piroș Security spera să le integreze pentru acest meci și pe Andreea Bălaș, care revine la echipă din Germania de abia sâmbătă noapte, dar și canadianca Bianka Granados. Fundaș polivalent, fotbalista de 18 ani se pregătește de zile cu echipa arădeană, a și semnat contractul, doar că nu i-a venit cartea verde.

Trebuie spus că disputa dintre arădence și bucureștence are loc duminică, începând cu ora 10 și va fi transmisă în direct de FRF TV. Restul etapei cu numărul 5, reprogramată după runda a 6-a mai propune: CSȘ Târgoviște – Universitatea Galați, ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Olimpia Cluj, Poli Timișoara – Heniu Prundu Bârgăului și CSM Aleaxandria – Vasas Femina. Meciul dintre Banat Girls și Ladies Târgu Mureș nu se dispută.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button