Fotbal judetean

„Fluierașii” și observatorii arădeni sar în ajutorul colegului lor bolnav, în cadrul campaniei „Arbitrăm pentru Diș”





Arbitrii și observatorii arădeni demarează o acțiune de suflet în sprijinul colegului lot grav bolnav, Paul Andrei Diș (foto, al doilea din dreapta). La numai 18 ani, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă, care, din fericire, poate fi tratată, însă costurile tratamentului se ridică la sume foarte mari, foarte greu suportabile doar de familie. Prin urmare, Comisia Județeană a Arbitrilor din Arad a demarat campania ”Arbitrăm pentru Diș”, detalii putând afla în comunicatul de mai jos:

”Dând dovadă de solidaritate cu colegul nostru, Paul Diș, Comisia Județeană a Arbitrilor Arad a decis ca etapa următoare de campionat să se desfășoare sub egida ”ARBITRĂM PENTRU DIȘ”, baremul mediu cuvenit pentru prestarea serviciilor de arbitraj / observare să fie DONAT DE CĂTRE TOȚI COLEGII ARBITRI ȘI OBSERVATORI C.J.A. & A.J.F. ARAD în contul acestuia:

Titular cont: Dis Paul – Andrei
Cod IBAN: RO07 INGB 0000 9999 1127 6647
Banca: ING Bank Centrala
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Astfel SUMA MINIMĂ RECOMANDATĂ DE C.J.A. ARAD PENTRU DONAȚIE ESTE DE 150 LEI / PERSOANĂ, cu specificația că, cu siguranță, orice altă sumă superioară celei menționate poate face obiectul acestei acțiuni caritabile colectivă, de echipă, fiind apreciată ca atare.

Donația se va face individual, cu rugămintea ca acesta să fie făcută de absolut toți arbitri și observatorii din corpul C.J.A. și A.J.F. ARAD, astfel încât sumele colectate să poată fi folosite imediat pentru însănătoșirea grabnică a colegului nostru PAUL DIȘ, pe care îl așteptăm printre noi, în iarbă, cât mai curând posibil.

Mulțumim din suflet tuturor colegilor în numele lui Paul pentru dovada de colegialitate, cu rugămintea ca DONAȚIA SĂ FIE FĂCUTĂ DE CĂTRE VOI PÂNĂ CEL TÂRZIU VINERI, 15.10.2021.

În situația în care se doresc informații suplimentare cu privire la procedură sau orice alte detalii, vă rugăm să contactați oricare membru al Comisiei Județene a Arbitrilor Arad”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button