Fotbal juniori

„Republicanii” Ineului au făcut instrucție cu „lanterna” din Giroc la U17, succes muncit pentru colegii lor mai mari!





În etapa intermediară a Campionatului Național, ACB Ineu le-a găzduit pe cele două formații din Giroc, care ocupă ultimele locuri la ambele categorii de vârstă, U 19 și U17. Iar deznodământul a fost unul „horror” pentru gruparea timișană, care a încasat nu mai puțin de 16 goluri, fără să marcheze vreunul.

Totul s-a decis după pauză: ACB Ineu U19 – CS Giroc Chișoda U19 2-0

Juniorii mari nu au avut tocmai un meci simplu, în sensul în care au deblocat destul de greu partida. La pauză, scorul a fost alb, dar la prima acțiune din actul secund Zamă a făcut 1-0 la o eroare a portarului advers. Golul siguranței a venit în minutul 70, când Daniel Covaciu a marcat de la marginea careului după o pasă a lui Zamă.

ACB Ineu obține cel de-al șaselea succes stagional, o singură partidă fiind pierdută pe teren (0-3 cu Simeria în prima etapă) și cealaltă, probabil, la „masa verde” cu Sporting Cluj.  „Suntem nemulțumiți de jocul din prima repriză, știam că adversarul este pe ultimul loc și nu mi-a plăcut atitudinea băieților, am intrat la cabine cu 0-0. La pauză i-am băgat în priză și și-au mai revenit în repriza a doua, dar nu de tot. Mai avem de muncit la finalizare, nu ne concentrăm și nu marcăm, de câteva etape se repetă acest lucru, ne jucăm efectiv cu ocaziile. Lucrăm în fiecare săptămâna la asta, sper să rezolvăm cât mai repede să marcăm mai mult”, a spus Teo Mihuț, antrenorul zărăndanilor alături de Cristi Sculici.

ACB Ineu U19: Tulcan – Varga, Giacon, Șerban, Petrehele – Șerb – AL. Covaciu, D. Covaciu, Hada, Zamă – Moldovan. Au mai intrat: Cătană, Stanca, Gârlea și Sabău.

Antrenament cu public pentru lider: ACB Ineu U17 – CS Giroc Chișoda U17 14-0

Meciul cu numărul doi de pe „Centralul” din Ineu a fost un adevărat „măcel”. După LPS Banatul, care a cedat  cu 29-0 contra UTA-ei în Liga Elitelor, o altă formație din Timiș s-a făcut de râs, pierzând cu 14-0 în fața puștilor pregătiți de Dinu Maghici și Marcel Ponta. Mitran 5, Pocioian 4, Rosza 2, Cotoi 2 și Rucăreanu au fost marcatorii celei de-a 8-a victorii stagionale din tot atâtea meciuri.

„Ne interesa să abordăm partida cât mai serios, cu atât mai mult cu cât trebuia să avem ritm pentru derby-ul de duminică, de la Reșița. e un mic moment al adevărului pentru noi în acest sezon. Au fost 14 goluri, dar și multe ratări din partea noastră”, a punctat Maghici.

ACB Ineu U17: Ticiu – Bănățan, Balazs, Bălteanu, Megulete – Gombos – Cotoi, Rucăreanu, Pocioian, Mitran – Rozsa. Au mai jucat: Iluna, Gherghu, Prodan, Flonta.

Resțantă câștigată în Liga Elitelor: LPS Banatul – ACB Ineu 2-5

După 0-29 la Arad, cu UTA, LPS Banatul a pierdut și meciul cu cealaltă echipă din județul nostru. În restanța disputată azi, ACB Ineu s-a impus cu 5-2 la Timișoara, după ce conducea cu 3-1 la pauză. Sas, Ene, Szoke, Nica și Varga au fost marcatorii trupei lui Marcel Ponta și Flavius Pavel, care acumulează 6 puncte în seria a 4-a  Ligii Elitelor. „Am înțeles că cei de la Banatul au folosit trei-patru jucători care nu au jucat la Arad cu UTA, dar până la urmă ne interesa doar jocul nostru și victoria. Băieții și-au făcut treaba, am apelat și la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon”, spune Ponta.

ACB Ineu U16: Coman – Toader, Ofrim, Purlea, Nica – Mogoș – Mâneran, Szoke, Sas, Miculaiciuc – Ene. Au mai jucat: Nedelea – Varga, Narsesovici, Feier, Iacob.

 









Un comentariu

  1. Vedeti dvs????Degeaba se chinuie redactia @sportarad sa ne tina la curent cu asemenea stiri,despre competiile juniorilor…Nici un like,macar atat….Pacat…
    Felicitari INEU!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button