Arhivă articole

Junioarele de la ProVolei debutează și pe teren propriu, seniorii și cadeții clubului intră în arenă weekendul următor


Campionatul Național de volei junioare a debutat la începutul lunii octombrie, când CS ProVolei Arad a pierdut cu 0-3 la seturi la CSS Lugoj, în prima etapă. Debutante la acest nivel, fetele pregătite de Daniel Ispas înfruntă duminică, ora 12, la sala de sport a Șc. Gim. „Avram Iancu” (Generală 18), pe CSȘ Ștei, în primul lor meci acasă, prilej numai bun pentru iubitorii…vaccinați ai voleiului să le încurajeze. „Multe dintre aceste fete învăţau voleiul acum un an, iar astăzi joacă în Campionatul Naţional de junioare. Deci singurul obiectiv este ca ele să crească şi să poată juca la un nivel cât mai bun. Avem şi jucătoare ce corespund categoriilor speranţe şi cadete, avem şi junioare, deci cam de toate, sunt 23 de jucătoare în lot. Am vrut ca toate fetele din judeţ care nu au unde să joace volei să poată veni la noi. Am luat şi trei fete de la Nădlac, care vor juca şi în A2, pentru că avem şi acolo echipă feminină, unde joacă tot junioarele”, le-a declarat preşedintele clubului ProVolei, Radu Sabău, colegilor de la livearad.ro.

Seniorii din A2 debutează săptămâna viitoare, cu un prim turneu la Arad

În altă ordine de idei, cadeţii ar fi trebuit să debuteze şi ei weekend-ul trecut, dar echipa din Caransebeş s-a retras, astfel că primul loc meci e programat săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, la Cluj-Napoca. Tot la sfârşitul săptămânii viitoare au turneu de A2 şi fetele, dar şi seniorii de la A1. „Săptămâna viitoare suntem ceva mai aglomeraţi, având trei acţiuni, cu echipele de cadeţi şi seniori şi fete, în A2. În liga secundă a seniorilor, ne-a plecat Adi Both, care s-a retras, iar Sergiu Gligor s-a transferat la Westar. În rest e cam acelaşi lot, ne batem la locurile fruntaşe, mai ales că au mai rămas în A2 doar două serii de câte patru echipe”, mai spune Radu Sabău.

Aşadar, seniorii de la ProVolei vor debuta în sezonul 2021-2022 peste o săptămână, când aceeași sală a Şcolii Generale nr.18 va găzdui primul turneu al seriei de vest din Divizia A2. Alături de echipa arădeană, antrenată tot de Marius Mascovits, Aradul mai este reprezentat de către CS Westar. Turneul va cuprinde șase partide, disputate pe parcursul a trei zile.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.