UTA Arad

Stoican susține că elevii săi nu ar trebui să fie timorați de publicul arădean: „În teren se joacă 11 contra 11! UTA – favorită, încercăm să producem surpriza”



2-3 cu Clinceni și 3-0 cu ACSO Filiași sunt meciurile amicale în care Flavius Stoican a condus-o pe FC U Craiova 1948 de pe margine înainte de vizita de duminică, la Arad. Fostul fundaș dreapta o consideră pe UTA favorită, cu atât mai mult cu cât colegii săi îi consideră pe „roș-albi” de nebătut acasă, alături de publicul său cald.

În precedenta vizită la Arad, Stoican a fost învins de UTA lui Balint cu 3-0, în Liga 2-a, meci după care a și fost demis de pe banca celor de la Petrolul Ploiești. „Cu siguranță toți știm că cei de la UTA sunt puternici pe teren propriu și nu numai. Cu atât mai mare va fi ambiția, să vedem nivelul la care suntem noi. Sper să nu existe diferențe de atitudine, de agresivitate, de dorință și atunci va fi un meci deschis oricărui rezultat. Noi încercăm să facem o surpriză, pentru că ei pleacă favoriți. Am văzut și declarațiile celorlalți tehnicieni, că UTA este de neînvins pe teren propriu. Vom vedea dacă așa se va întâmpla. Eu cred că va fi o partidă deschisă oricărui rezultat. Sper ca jucătorii să joace un fotbal dezinvolt. Până la urmă, publicul este în tribună, își încurajează favoriții, dar important este ceea ce facem noi pe teren. E important să avem plăcere, să jucăm fotbal, să fim agresivi, să recuperăm mingea, lucruri normale. Până la urmă, nu joacă oamenii din tribună, ci jucăm noi, 11 la 11”, spune noul antrenor al FC U, care l-a înlocuit pe banca oltenilor pe Adrian Mutu la începutul săptămânii trecute.

Duminică, Dragoș Albu se va întâlni pe teren cu colegii săi de la echipa națională de tineret, Damian Isac și David Miculescu. „Va fi un meci foarte greu, având în vedere că UTA e o echipă foarte puternică acasă. Într-adevăr, arădenii au și un public destul de numeros care îi ajută, dar noi mergem acolo să luăm cele trei puncte și să facem un meci foarte bun. Domnul Stoican ne cere să avem posesia, să ne dominăm adversarul, sperăm să reușim acest lucru încă de la meciul de la Arad. Dar, cel mai important e rezultatul, căci jucăm la Universitatea, unde nimeni nu are răbdare cu tine și e normal să fie așa”, a precizat tânărul căpitan al trupei din Bănie.

UTA – FC U Craiova, din cadrul rundei cu numărul 12 a Ligii 1, se joacă duminică, 17 octombrie, începând cu ora 17,30. Conform măsurilor impuse de autorități, în tribunele arenei „Francisc Neuman” vor lua loc maximum 5500 de suporteri vaccinați anti-covid sau trecuți prin boală în ultimele 6 luni de zile. Conform protocolului, 275 de locuri ar trebui să le revină susținătorilor olteni.

FOTO: gds.ro









9 comentarii

  1. La Stoican, poziția fireasca a noului venit. Motivator. Prea multe nu putea face. Asta cu și ei sunt 11, nu mai face voga. 11 sunt și Real, dintre care Benzema, cât restul de 10 plus, 11 de la adversari. UTA știe prețul punctelor în acest moment. Pericolul pentru olteni, nu ar veni din jocul echipei gazda, deși e așteptat și acesta, ci din randamentul individual care e dator sa șteargă nerealizări. Nerealizări care într-un fel greveaza relația antrenor – jucător. Puse la un loc evoluțiile individuale pot face o echipa imbatabila. Pronostic 1 solist

    0
    0
  2. La ora 16.20 erau de vanzare on-line 1880 de bilete.La meciul cu CFR Cluj ,la ora 16.03 era deja sold out.De la ora 19.45 mai erau 1680 de bilete.Am constatat ,ca nici interesul pentru meciul cu Craiova lui Mititelu nu este asa de mare .Pe on-line la meciuul cu CFR Cj., la ora 16, 03 era sold out, azi la ora 16.20 mai erau 1860 de bilete iar la ora 19.45 inca mai erau 1650 de bilete nevandute on-line.Nu stiu care a fost vanzarea la Stadion.

    0
    0
  3. Va fi un meci greu ca toate meciurile din liga1a , niciun meci nu este usor. Sper ca, baietii s-au pregatit foarte bine pt. acest meci in aceasta pauza de 2 saptamani si sper intr-o victorie binemeritata. Totodata sper ca atacul sa fie productiv si sa inscrie goluri si sa fie foarte concentrati in fata portii si sa nu mai fie ratarile acelea incredibile . FORTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. Cine să înscrie goluri??? Craiova are jucători iuți ,șutează bine de la distanță ,poate produce surpriza la Arad cu adormitul Gyusi.

      0
      0
  4. Fiecare reset,la orice echipa scuturata din temelii,presupune o mare dorinta de afirmare,cu un nou antrenor…Doar ca noua,nu trebuie sa ne fie frica…Din ce cauza ne-ar fi?Ce sa ne sperie Stoican,looserul de servici?Ca sa ce?
    Stoican,egal gargara,tot coldus a plecat de peste tot..Victorie clara apoi sa-l pietanam putin si pe pretinul Chirila….Ca sa-i aducem aminte despre unele…Asa,usor….Sa-i uram toate cele „bune” lui Chirila,memorii…Letopisete….

    0
    0
  5. Am vizionat si eu intr-un tirziu meciul amical dintre UTA si Ripensia si din ceea ce „am auzit” pe fundal, ca indicatii date jucatorilor de la banca tehnica, exista o problema serioasa de comunicare efectiva intre antrenori si jucatorii nevorbitori de limba Romana in timpul meciului. O mare problema, care trebuie rezolvata cit mai urgent. Desigur nu numai pentru UTA, ci si pentru celelalte echipe din Liga 1 cu jucatori nevorbitori de limba Romana in lot. Intre timp ar trebui gasiti citva translatori pentru acesti jucatori straini sa fie prezenti la antrenamente si jocuri, pina cind reusesc sa prinda cite ceva din limba Romana! Altfel ne v-a fi foarte greu sa comunicam cu acestia in timpul jocului.

    0
    0
    1. Onor antrenorii pot aborda și o engleza la cursuri pro. Curiozitatea adolescentului. Noi am optat la timpul nostru pentru Petrarca și Molierre. A sosit timpul magistrului Shakespeare. Exista limbajului fotbalului. Universal. Pasa precisa, șutul la timp. Poți arata și prin OK, cu mana, ca ai înțeles intenția coechipierului.

      0
      0
  6. IONMALAIMARE,cum cine sa inscrie ? Pai avem un Hora, Antal, Dangovici,Miculescu. Numai sa fie ei inspirati si concentrati in fata portii . Trebuie sa isi revina si ei odata referitor la Antal si Hora ca, doar sunt jucatori cu mare experienta. Vom vedea. Eu le urez mult succes cu echipa oltenilor lui Mititelu si voi sta cu sufletul la gura in fata TV. sperand ca, ma vor face foarte fericit daca vor obtine victoria !!! FORTA UTA ARAD , HAI BAIETII, HAI CA, SE POATE !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button