UTA Arad

A expirat recuzarea? Cătălin Popa o arbitrează din nou pe UTA după meciurile cu cântec cu FCSB și Dinamo!





Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa la meciul dintre UTA și FC U Craiova, care va avea loc duminică, de la ora 17:30, pe Arena „Francisc Neuman”. Decizia poate fi considerată una surprinzătoare, având în vedere „antecedentele” dintre Popa și clubul arădean. „Centralul” din Pitești a arbitrat două partide ale UTA-ei în sezonul precedent, ambele fiind înfrângeri: FCSB – UTA 3-0 și UTA – Dinamo 0-1.

Atât după meciul de pe Arena Națională, cât și după cel de la Arad, Laszlo Balint a criticat prestația lui Popa, iar arbitrul de 39 de ani a și fost și recuzat de clubul „roș-alb” în primăvara acestui an. „N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar e al treilea meci în care ei sunt în lumina reflectoarelor. Etapa trecută, la Iași, am avut penalty clar la Antal. Azi avem penalty superclar la Roger. De ce nu se dă?! Hai să fim corecți, să ne respectăm munca. Mi-am văzut mereu de meseria mea. Atunci să centreze domnii arbitri, să dea ei cu capul. Ce să se întâmple de am pierdut? E foarte greu când începi de la 0-1, împotriva unei echipe ca Dinamo. Când joci un asemenea meci, ok, e sport, fotbal, poți pierde, dar vreau să pierd din cauza prostiei mele, nu din alte motive. Chiar mi s-a spus, suntem echipa împotriva căreia s-au dictat cele mai multe penalty-uri. Domnul Cătălin Popa ne-a arbitrat și cu FCSB, când meciul a fost rupt de un penalty”, declara tehnicianul UTA-ei după eșecul cu 0-1 suferit în ianuarie împotriva lui Dinamo.

Mâine, din brigada lui Popa vor face parte tușierii Bogdan Gheorghe (București) și Mihai Marica (Bistrița-Năsăud), plus rezerva Florin Andrei (Târgu Mureș). Observatorii partidei vor fi Laszlo Sajtos (Sibiu) și Romulus Gabor (Hunedoara).

11 comentarii

  1. se vede aici că cei din conducerea Utei nu înseamnă nimic la federație! dacă va arbitra ostentativ impotriva noastră va trebui linșat!

    0
    0
  2. Castigam si impotriva arbitrului, care nu va avea ce sa faca daca jucam regulamentar!
    Pe cand va avea UTA un stadion hibrid ca la Sepsi?
    Forza UTA!

    0
    0
  3. Dinou vine asta se arbitreze UTA ? Vom vedea la ora meciului cum va arbitra, sper ca, nu impotriva UTA-ei si va arbitra corect asa cum este normal , nu cum a arbitrat pe UTA sub orice critica meciurile conduse de el !!!

    0
    0
  4. Asa se castiga cu arbitrii !!! 11m de tot rasul acordat FCSB-ului la primul gol abea in min. 54 !!! Al doilea gol ofsaid clar la Keseru cand primeste mingea, uitati-va atent la aceasta faza . C-am asa castiga fcsb-istii meciurile !!!

    0
    0
  5. Intr-un fotbal romanesc,care a ajuns sa fie condus de prin inalte cercuri politice,decizii ciudate exista si vor mai exista,mult si bine…Totul are o explicatie….Falca nu a fost cel mai bun primar al Aradului,dar de bine,de rau nu a taiat banii pentru sport…bilele negre nu i se iarta..doar ca Bibi asta,din partea cui aveam totusi niste rezonabile sperante,modeste macar,se plange ca nu a primit nici un Leu,nici un banut de la guvern, nici macar pentru incalzirea aradenilor..Este 17 octombrie…Unii inchid scoli din cauza Covid….Bibi le inchide pentru faptul ca este foarte frig in salile de clase..E clar ca este oaia neagra in partid,caruia nici macar resturile meselor nu i se arunca….
    Ca sa revenim la subiect….Repet,totul fiind politic,incepand de la campionate,FRF,LPF,pana la comisiile de arbitraj,nici nu ne putem astepta la ceva mai bun….
    Ce inseamna o cerere de recuzare,pentru necunoscatori?Inseamna o simpla cerere,de fapt un memoriu,bazata pe probe video,raporturi ale observatorilor,atunci cand acelasi arbitru se prevaleaza nemotivat,de anumite scuze puerile care nu se motiveaza pertinent si devin repetitive contra aceleasi echipe….Doar ca termenul de „RECUZARE”,in ROAF,nu este limitat,asa ca nu se stie exact bine,scriptic,punctat, ce ar presupune asta??Ar trebui sa fie,teoretic, pentru tot restul campionatului in desfasurare…nicidecum o suspendare de 2-3 meciuri,sau altele….
    Unii spun… si as putea fi,eventual, in acord cu dansii,ca daca jucam fotbal,nu ne pot toca arbitrii…???
    Total gresit!Un arbitru rau intentionat,te irita,te toaca marunt,la fiecare faza minora in care dicteaza invers….Nu stiu cati dintre dvs,direct prezenti pe stadion sau la TV(se observa mai putin),observati asta,nu numai la UTA,faptul ca tusierii sunt blazati,timorati,fara factor important de decizie?Nu ridica fanionul niciodata inainte de a vedea decizia centralului,doar la faze banale,in cel mai bun caz…Foarte putine sunt exceptiile….
    Tot pentru necunoscatori….Parintele Ligii I-i nu este FRF,cu toate ca sfori se trag….Tartorul Ligii I-i este LPF-ul….
    Din ce cauza se tot taraganeaza VAR-ul???Raspunsul il cunoastem cu totii,pentru ca ar strica anumite puzz-le-uri…Impui anumite criterii de omologari ale noilor stadioane,ca sa aiba spatiu pentru VAR,dar acolo se depun paianjenii…pentru ca nu se vrea,nu se doreste
    Mi-as dori sa uit perioadele comunismului in care prim-secretarii,tot prin ordine,transmiteau spre vestiar,ulterior cealalta rusine acceptata..Monel,Jenel,Sechel,etc…
    Din ce cauza sa avem un sef grec care cica e seful arbitrajului,total depasit,smerit,in fruntea unei institutii pe care nu o mai gestioneaza de mult timp…O institutie opaca,inchisa intr-o carapace blindata,care nu isi motiveaza deciziile impuse,public….
    Intru foarte des pe site-ul AJF Arad….Atat de simplu, clar,explicit, poti gasi fiecare scor,clasament, suspendare,amenda,fapt petrecut,motivatie dupa regulamente,hotarare dupa strict regulament…Din ce cauza nu pot citi si la mitici asta?
    Intreb si eu…..

    0
    0
    1. Domnule Giro,n-as vrea sa va dezamagesc,dar dumneavoastra credeti sigur,ca VAR-ul va rezolva problema arbitrajelor in Romania? Sincer,cred ca problemele nu vor fi rezolvate.Si asta pentru ca la masa VAR,vor sta tot cei ce astazi masluesc rezulttele din fotbalul romanesc.Intreb si eu,cand a fost UTA vreodata,ajutata asa cum sunt FCSB,Dinamo,Rapid, CFR,Craiova sau Farul-Viitorul? Raspuns clar:NICIODATA.Pentru ca Dinamo sa nu retrogradeze,s-a marit numarul echipelor din Liga 1.FCSB(o clona a defunctei Steaua,sustinuta in liga doar de banii lui Becali si de incompetenta conducatorilor de cluburi,care-i vand jucatori tineri,pe sume de nimic,iar mai apoi cu ajutorul „onoratei”familii de impresari,sunt vanduti pe bani multi,cu para-ndarat,ca sa fie eterne rezerve,ori sa se reintoarca la o echipa mai mica din tara),are o gramada de datorii neplatite,catre terti si nu este depunctata.Foarte bine a punctat,primarul Georgescu de la Mioveni,afirmand ca toti de la FRF si Liga,dar si cei de la CCA,sunt niste derbedei.Acesti „derbedei”,vor fi si la masa VAR.Spre disperarea suporterilor onesti,care nu pot intelege,acea doctrina nenorocita:”Adevarul este cum spun eu”.Adica noi,cei de la Bucuresti.

      0
      0
  6. Stati calmi astia nu-s prima echipa a Craiovei si nici Fcsb.Mititelu nu I iubit la FRF.UTA sa joace fotbal de atac,Eric si Benga sa nu mai gamete si cred ca vom fi veseli…dupa…. HAI U T A !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button