Arhivă articole

Una caldă, alta rece pentru „republicanii” Ineului la Reșița, ACB U15 a debutat cu victorie în Liga Elitelor!


Weekend cu lumini și umbre pentru echipele de juniori de la ACB Ineu. Una dintre cele două înfrângeri a venit la „masa verde”, la Cluj, contra CFR-ului și asta pentru că zărăndanii au ajuns la meci mai târziu, prinzând un ambuteiaj pe drum.

În avantaj după 15 secunde, în Liga Elitelor: ACB Ineu U15 – CA Oradea 3-1

În singurul meci disputat acasă, ACB Ineu a plecat cu dreptul în seria a 12-a a Ligii Elitelor U 15. Băieții lui Teo Mihuț și Cristi Sculici s-au impus cu 3-1 în fața celor de la CA Oradea. Gazdele și-au făcut meciul ușor încă din start, cu gol în secunda 15, autor Miculaiciuc. Scorul pauzei a fost 1-0, dar ineuanii au rezolvat partida imeiat după pauză. Gal a marcat mai întâi după ce a furat o minge din piciorul unui fundaș, apoi a pasat ideal pentru reușita lui Ilisia. Bihorenii au închis tabela spre final: 3-1.

„Aveam puțină frică de acest debut într-un campionat național, dar copiii au făcut exact ceea ce am pregătit. Am pus presiune încă din start pe adversari, am marcat rapid și apoi am gestionat bine până în repriza a doua când ne-am distanțat. Startul e bun, dar nu avem neapărat un obiectiv de echipă, ci unul în jurul individualităților. Vrem ca jucătorii noștri să crească în valoare și în experiență”, a spus Mihuț.

ACB U15: Bătrâna – Meseșan, Farago, Mercea, Pop – Budeanu – Guti, Haniș, Miculaiciuc, Ioniac – Gal. Au mai jucat: Trif – Ilisia, Mureșan, Faur, Helciug.

„Dubla” lui Zamă nu a fost de ajuns: CS Muncitoresc Reșița U19 – ACB Ineu U19  4-2

Juuniorii republicani s-au deplasat la Reșița, iar cei mari au bifat cel de-al treilea eșec stagional. Ineuanii au egalat la un moment dat la 1-1 și au revenit în partea a doua la 2-3, dar tabela avea să se oprească la scorul de 4-2 în favoarea bănățenilor. Zamă a marcat ambele goluri ale oaspeților, primul după o acțiune personală, iar cel de-al doilea după o „scăriță” de efect. „Mai avem de muncit, trebuie să fim mai atenți, mai concentrați pe faza defensivă. Adversarul este pe primul loc, nu ne-au dat prea multe șanse”, a spus Marcel Ponta.

ACB Ineu U19: Tulcan – Codrea, Stanca, Giacon, Petrehele – Șerban – Șerb, D. Covaciu, Hada, Cătană – Zamă. Au mai jucat: Ticiu – Sabău, A. Covaciu, Ștefan.

Și-au adjudecat și derby-ul: CS Muncitoresc ReșițaU17 – ACB Ineu U17 1-3

Derby-ul seriei a 7-a la „republicani” U17 a fost adjudecat de liderul din Ineu, care rămâne cu maximum de puncte după 9 runde. După 0-1 la pauză, oaspeții s-au dus la 0-3, iar reșițenii au redus din avantaj la ultima fază a meciului. Mitran a obținut și transformat un penalty pentru 0-1, apoi Rucăreanu a marcat plasat de la marginea careului și, în fine, Bulboacă a găsit vinclul porții adverse cun șut de la 20 de metri. „Am câștigat mai categoric de cum o arată scorul, adversarii au marcat la 3-0 pentru noi, în ultimul minut. Am jucat pe teren sintetic, a fost puțin incomod, adversarul a fost peste medie. A stat bine în apărare, iar noi am păcătuit la finalizare, am intrat doar cu 1-0 la pauză. Am avut ocazii dar nu am marcat și a durat un pic până am securizat scorul. A fost un prim test mai serios pentru noi, cu echipa de pe locul 3”, a menționat Dinu Maghici.

ACB Ineu U17: Tulcan – Cioară, Pop, Bălteanu, Balaj – Gomboș – Bănățanu, Rucăreanu, Bulboacă, Pocioian – Mitran. Au mai jucat: Ticiu -Cotoi, Megulete, Szoke.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.