UTA Arad

Momente emoționante în familia UTA-ei: Nepoții baronului Francisc Neuman – impresionați de coregrafia galeriei arădene în onoarea bunicului lor!





Pe 16 octombrie, s-a împlinit un secol și 11 ani de la nașterea celui căruia Aradul îi datorează enorm, iar UTA totul. Francisc Neuman e omul care a avut curajul, în primăvara lui 1945, să-și urmeze visul de a crea cea mai puternică echipă din România. Baronul a reușit, ITA a strălucit în mâna sa, iar moștenirea ce a lăsat-o obligă.

Coregrafie spectaculoasă la 110 ani de la nașterea baronului Neuman

Iar suporterii de azi ai „Bătrânei Doamne” știu și simt exact cum să-și onoreze „părintele”. În meciul cu FC U Craiova 1948, care se pretinde continuatoarea „Științei”, galeria arădeană a afișat o coregrafie superbă cu chipul tânăr al baronului și mesajul: ”Ai înnobilat un întreg Arad, i-ai dat viață și culoare, spiritul ți-e veșnic, amintirea nemuritoare!“ . Ca efectul să fie mai special, „ultrașii” au aprins torțe și fumigene, câteva secunde mai târziu, arbitrul Cătălin Popa oprind partida până s-a restabilit vizibilitatea.

Încărcătura emoțională a fost cu atât mai mare cu cât momentul a fost savurat de nepoții lui Francisc Neuman, de la tribuna oficială a arenei arădene. Charles de Vegvar și sora sa, Jacqueline, au fost aplaudați la scenă deschisă și, la rândul lor, ridicați în picioare au mulțumit ducând mâna la inimă. Jacqueline locuiește în SUA, la New York, dar pe Charles viața l-a purtat în orașul bunicului său. Aici a cunoscut-o pe Aniela, care i-a devenit soție, cei doi urmând să-și facă o viață la Arad.

Charles de Vegvar își descoperă pasiunea pentru UTA: „Din păcate, bunicul meu a murit când eu eram destul de mic

Aici, Charles învață să iubească fotbalul și să-și acceseze ADN-ul utist. La începutul săptămânii a fost și invitatul primarului Călin Bibarț pentru a vedea de aproape statuia lui Francisc Neuman, plasată la tribuna a II-a, acolo de unde a zâmbit pentru primul succes al favoriților de la revenirea acasă. E primul meci al UTA-ei la care particip, a fost o atmosferă incredibilă. Mi-a plăcut foarte mult pasiunea arătată de ultrași la care a participat și întregul stadion, plin de energie pe toată durata meciului. Am avut oportunitatea să învăț mai multe despre echipă și ce a însemnat bunicul meu pentru oraș și club după ce am ajuns în România. Am vorbit cu mulți oameni, care mi-au spus foarte multe lucruri. Din păcate, bunicul meu a murit când eu eram destul de mic, nu am avut ocazia să vorbesc cu el despre UTA și Arad. Am văzut statuia la inaugurare și părerea mea e că artistul a făcut o treabă foarte bună, arată foarte bine statuia și pentru familia noastră acest lucru este o mare onoare. În măsura timpului disponibil voi mai asista și la alte partide ale UTA-ei”, ne-a mărturisit Charles de Vegvar.

Mesaj de încurajare pentru Paul Diș

Dacă nepotul nobilului baron, îmbrăcat și el la patru ace, nu a spus nimic despre plasarea statuii bunicului său la tribuna a II-a și nu la loc de cinste la Tribuna I „Coco Dumitrescu”, galeria arădeană nu a uitat să-l taxeze pe primarul orașului pentru alegerea făcută și naugurarea făcută într-un crunt anonimat. ” Aceleași derapaje pline de prost gust, administrație locală școlită cu vaca la păscut” – a fost bannerul destinat în special lui Călin Bibarț. Dar, suporterii din peluză și-au arătat susținerea și față de un tânăr arbitru asistent, fan al UTA-ei, care se luptă cu boală extrem de gravă: ”Vrem să ridici iarăși fanionul, suntem alături de tine, Paul!“

VIDEO cu momentul în  care nepoții baronului Francisc Neuman reacționează la coregrafia galeriei arădene și la aplauzele unui stadion întreg









28 comentarii

  1. Jacqueline și Charles, să trăiți voi și urmașii voștri mulți, mulți ani fericiți și să fiți toți sănătoși și mereu voioși! Aradul și UTA nu vor putea niciodată mulțumi destul distinsului vostru bunic pentru ce a făcut el pentru Arad, și chiar România întreagă (vezi Feijenoord, Vitoria Setubal, Austria Salzburg, Tottenham, etc, etc…) Aradul a ajuns mult mai cunoscut în lume prin UTA, pasiunea bunicului vostru. Cinste lui și vouă, și să duceți pomenirea lui mai departe cu demnitatea cuvenită! 💟👍✌

    0
    0
    1. Gaian Utist, cinste si tie pentru cuvintele folosite! Ai adunat 69 de like-uri…si asta spune tot despre ce ai postat…Galeriei, felicitari pentru coregrafie, ne-a vorbit toata tara ca ne cinstim istoria. Aradul traieste o frumoasa poveste fotbalistica.

      0
      0
  2. ARAD, UTA & FRANCISC NEUMANN, trei nume care s’au împletit mulți ani, și vor rămâne împletite pe vecie.FRANCISC NEUMANN baró, ptr.eternitate alături de copilul său drag U.T.A. !

    0
    0
  3. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!!

    0
    0
  4. Frumos, foarte frumos ! Coregrafie, galerie, atmosfera in tribune, omagiere aniversare Baron Francisc Neumann, totul minunat .Felicitari celor care au organizat si celor care au participat, in aceste conditii de pandemie.S-a vazut si pe transmisiile TV si au fost elogiate aceste momente de catre comentatori, mai ales la LOOk TV, cu toata intreruperea cauzata de jocul de fumigene colorate.
    Vreau sa scot in evidenta , atmosfera de la Arad ,indiferent cu cine joaca UTA, vis-avis de alte stadioane : azi joaca Botosaniul acasa – vezi TV, ieri , alaltaieri am vazut Arges acasa, FCSB acasa , adica la Buzau, Rapid acasa, adica la Mioveni, Mioveni acasa, chiar Craiovele acasa, nimic absolut nimic ca emulatie fata de echipa.Dinamo , vai de capul lor, Clinceni , Voluntari, nici o sustinere din partea publicului,doar din banul public.Concluzie – Suntem cei mai tari la public in acest an si trebuie sa ne bucuram cu UTA pentru rezultate si acasa si in deplasare ! Haide UTA, Hai ARADUL !

    0
    0
  5. Domnul Meszar, te rog sa iei legatura cu domnul Dioszegy de la Sfantu Gheorghe, de la Sepsi si sa-l intrebi de unde a contractat gazonul de pe noul lor stadion.Apoi, impreuna cu Primaria Arad, cu Administratorul stadionului-RECONS ,cu sponsori ,sa facem cumva ca sa-l schimbam in perioada de intrerupere a campionatului intre tur si retur.Craiova a reusit acest lucru.Deocamdata avem un gazon deplorabil, comentat negativ la toate posturile TV, de catre toti jucatorii care joaca pe el, de catre toti antrenorii, etc.Efectiv este de nejucat pe el.

    0
    0
  6. D-le MESZAR , trebuie luat atitudine in ceea ce priveste gazonul de pe Francisc Nouman care arata in conditii indecente . Va rugam luati masuri in pauza dintre tur si retur. A-ti vazut cum arata gazonul de la Sf. Gherghe ? Impecabil , masa de biliard. De ce ce sa nu se poata si la Arad ?

    0
    0
  7. In general,evit comentarii la cald,pana nu judec eu singur asupra situatiei…Doar prezenta mea la meci,parerea formata,nu este suficienta.trebuie sa revad anumite faze si le-am revazut.Ajuta foarte mult reluarile site-urilor oficiale dar si postarile private,YT.
    Daca iubim UTA,neconditionat si nu doar pe parte subiectiva,trebuie sa recunoastem ca totusi ceva nu functioneaza in parametri asteptati…departe,inca…Nu stiu si nu inteleg cum se face,ca jucam la nivel excelent,cel putin spus bun, contra unor echipe de pretentii si ne cam chinuim cu altele,ca de exemplu acest FCU,in conditiile in care trebuia sa le dam cel putin scor de neprezentare…
    Repriza I-i m-a facut sa am emotii,din nou…Un gol norocos,dar norocul face parte din orice sport,la fel ca si ghinionul….
    Apoi,repriza a 2-a,ulterior avantaj de jucator in plus…
    Stiam ca se pregateste ceva frumos,spectaculos,auzisem cate ceva, dar am ramas impresionat,mut,pana la lacrimi,sincer…FELICITARI GALERIEI si vom contribui din nou la amenda inevitabila,nici o problema…
    Cu toate ca eram la doar cativa metri de doua persoane,tineri,imbracati in alb-rosu(repet..nu rosu-alb sunt culorile noastre,ci invers),nu m-as fi gandit niciodata cine ar fi???
    Oare ce au simtit nepotii directi ai Baronului Francisc Neuman de Vegvari,frate si sora,Charles si Jaqueline,avand in vedere ca erau,fara a se pricepe absolut deloc la fotbal,la un prim meci de fotbal si nu numai, ca au asistat la un meci,al unei echipe pe care bunicul lor a ctitorit-o de la zero???Oare ce au simtit?
    Istorie exista peste tot,in toate domeniile,lungi sau scurte….Baronul a fost doar 3 ani cu UTA,dar ca si cum ar fi fost 300 ani,la ce a lasat in urma dansului…
    Daca am inteles bine,Charles de Vegvari,se va stabili in Arad datorita unei relatii si trebuie neaparat numit intr-o functie onorifica…Posibil ca va invata pe parcurs ce inseamna UTA,pentru ca tocmai un strain nu este…
    Invata si el pe parcurs,la fel cum am invatat si noi,pe vremea comunismului,tacit….
    Tata nu imi prea vorbea despre Neuman,dar ma ducea pe stadion…In schimb,bunicul meu,ma ducea la Baile Neuman si imi povestea multe,poate prea multe,pentru varsta mea….
    Mare ghinion,pentru ca in scoala primara,episod”copiii spun lucruri traznite” am intrebat,nevinovat, invatatoarea:…Frau..pai daca a fost asa de bine, Baronul,din ce cauza a trebuit sa fuga?”Notiunea de Baron Neuman nu se putea concepe…
    Atat am gafat,suficient de mult..apoi,vizite,parintii cu declaratii,ce se discuta prin familie?..Asa am invatat ce inseamna cenzura,de mic….Nu mai mergeam cu bunicul la Baile Termale Neuman,ci mergeam cu el la „Bidi”….Am invatat ca numele Neuman,nu aveam voie sa-l pronunt….
    Au trecut multi zeci de ani si trebuie sa-i dam Cezarului,ce este al Cezarului….
    Stima si respect!

    0
    0
    1. Aproape ca din sincerele emotii,nici nu am bagat prea mult in seama prezenta lui Balcea, Falca, cot la cot,pe scaune alaturate la VIP,cu domnul Valer Blidar….Imi aduc aminte,unicul mare ajutor,care a primit solia UTA-ei,in prag de desfiintare si i-a ajutat cu niste banuti….
      Domnule Valer Blidar,aici ati crescut ca ingineras incepator,sef sectie,director adjunct,apoi patron….In Arad v-ati dezvoltat afacerile,in Arad a-ti preluat Vagoane,Sector 2,fosta uzina Ranghetz(Strungul),unde se produc tramvaie pentru multe municipii din tara,tot compania dvs….Plus trenurile fata de ce ofera CFR….Printre noi traiti,mancam aceeasi paine,ungem acelasi unt pe paine,pentru ca am inteles ca nu sunte-ti un mofturos,fitos…Pai si atunci?La cifrele dvs de afaceri,nu ar fi nevoie sa oferiti bani directi UTA-ei,ci minim directionati din impozitul respectiv…..
      UTA este pe maini foarte bune,domnule Blidar…Nu neaparat Falca v-ar garanta asta…ci persoana d-lui Meszar asigura garantia,ca si coloana vertebrala…Ce ar insemna pentru compania dvs o alaturare de 1,5-2milioane Euro?Nimic!Nul pt dvs,ca dari la stat,oricum le dati….
      Momentan dorinta ar fi sa prindem Play-Off-ul….dar daca,totusi reusim???Cum ar arata tricourile de joc,prin Europa, cu Logo-ul,”ASTRA RAILWAYS ARAD,AROUND IN THE WORLD”???
      Daca nu ar fi realizabil,as tacea…
      Domnule Blidar…Ceva imi spune ca prezenta dvs,nu a fost intamplatoare…Fara a dori sa fiu rau,puteti fi un continuator(singurul) al Baronului Neuman,pastrand proportiile…nu duce-ti nimic cu dvs,niciunde,credeti-ma,in schimb noi ramanem UTA,lasand peste ani si ani,copiilor nostri…Lasati si dvs,sub semnatura, ceva, ca UTA sa dainuie…Noi putem doar prin vorbe,abonamente,bilete,dvs puteti mai mult de atat….Aradeni pentru aradeni!

      0
      0
      1. Super bine punctat Giro !
        Ar mai fi si Domnul Bercea de la Imotrust cu A-Redurile, VIA-Carminele, VIA-Romana, etc.. Domnul Sandu Ion de la PAB Romania (care a mai sponsorizat UTA), etc.
        Domnilor ,haideti sa ne unim in jurul clubului fanion, brandul UTA !

        0
        0
  8. Emotionanta atmosfera cu nepotul Baronului. Prima dată la Arad? Am fi vrut mai multe detalii despre el si familie. Dacă el era mic, totuși are părinti care pot spune multe despre Francisc Neuman. Nu se poate lua un interviu?
    Cu privire la tripleta de la VIP, ce spui tu Giro este ceva interesant. Eu nu stiu să fi fost vreodată dl.Blidar la meci. Iar faptul că Falcă si Bâlcea l-au încadrat ne face să visăm un pic. Bibi se pare este exclus din această echipă. inseamnă ceva si asta. Probabil Falcă si Bâlcea vor să puncteze decisiv. Dacă reuseste să-l ducă pe dl.Blidar la UTA ar fi ceva. De urmărit.

    0
    0
    1. Blidar, cu afacerile lui de zeci de milioane de EURO isi plateste angajatii de la fabrica de vagoane ,unde este patron, cu salarii de mizerie, si apoi zice ca nu gaseste forta de munca calificata .

      0
      0
  9. Sunt acolo la VIP sponsori care dau sute de mii de euro pe an fără explicații către UTA, nu-i vede nimeni, și voi vorbiți se Falca, Balcea și Blidar care nici măcar abonament nu plătesc, ca vin pe invitații… ceva tipic pentru Arad, sa nu va mirați când nu o sa mai fie nici astia – vedeți ca International Alexander e primul dispărut, s-a lămurit cum sta treaba….

    0
    0
  10. Nepoții Baronului FN au văzut un public cald, dornic de performanță și și-ar dori ca echipa UTA să devină FAMILIA UTA și să se ridice la nivelul galeriei și publicului arădean!
    Echipa UTA mai întâi trebuie să lege 7-8 victorii consecutive, să ajungă pe podium și apoi să își delege reprezentanții spre arădenii cei mai potenți dpdv financiar!
    Uitați-vă la Voluntari, Farul,Argeș, noi de ce nu putem să ieșim victorioși 7-8 etape la rând?
    De ce Dinamo pierde 7 meciuri consecutive ( cu un meci înainte Craiova a câstigat cu ei cu 5-0! ) și cu UTA face egal?!
    De ce să nu câștigăm și noi de maniera Craiovei, 5-0 cu Academica Clinceni?!
    La Clinceni,dacă UTA nu câștigă cu minimum două goluri diferență, ar trebui să se schimbe ceva la nivel de conducere tehnică!
    Nu putem aștepta, deoarece ne vom îndepărta de primele 6 și nu mai putem reveni acolo în ultimele etape, așa cum probabil speră Gyuszi!
    Ar fi momentul să vedem o avalanșă de șuturi la poarta adversă, nu 3-4 pe meci!
    Tomas Wagner, ar ajuta echipa și dacă intră cu Clinceniul în minutul 75, cu condiția ca până atunci să fie minimum 0-1!
    Ar trebui exersate la antrenamente și puse în practică în joc, MINIMUM 10 CENTRĂRI ȘUTATE PE MECI, cu venirea a minimum 3 oameni în gura porții!
    Vrem GOLURI în porțile adverse, NU CÂTE UN GOL CHINUIT!
    ROGER, explică-le colegilor ce înseamnă să dai TOTUL PE TEREN!
    Dacă vreun jucător nu dă 100% la antrenament și meci NU ARE CE CĂUTA LA UTA!
    UTA este BRANDUL ARADULUI. are 6 TITLURI DE CAMPIOANĂ AROMÂNIEI ȘI 2 CUPE ALE ROMÂNIEI!
    Este MOMENTUL ADEVĂRULUI, UTA înseamnă DOAR VICTORIE!

    0
    0
    1. Deci daca UTA castiga doar cu 1-0 si urca pe locul 4 cu 6 victorii, 5 egaluri si 2 infrangeri, sa schimbam ceva la nivel de conducere tehnica, asa-i? De unde veniti fratilor? Avem noroc ca cei din conducere nu gandesc ca tine!
      Incetati sa mai ganditi pe termen scurt! Nu conteaza niciodata un meci, o infrangere… conteaza ceea ce ai tu ca si nickname… REALIZARI! Macar daca ai sti sa comentezi despre asta…

      0
      0
      1. Lasati stafful tehnic sa se ocupe in liniste de pregatirea echipei si sa joace in asa fel incat sa adune puncte in conformitate cu jucatorii pe care ii are la dispozitie in lot.Dumneavoastra credeti ca Balint nu ar vrea sa dea 2-3 goluri pe meci si sa stea linistit spre final ?
        Iar acum un rezumat dupa 12 etape :
        – Miculescu – 7 puncte din 4 goluri
        – Antal – 4 puncte din 2 goluri
        – Hora – 1 punct din 2 goluri
        – Ubbik – 1 punct dintr-un gol
        – Filip Danugovic – 3 puncte dintr-un gol
        – Roger – 4 puncte din 2 goluri
        Lasati echipa sa aiba continuitate, sa asteptam perioada de transferari, sa vedem ce mai putem aduce pentru eficacitate, sa vedem de cine ne despartim , dar pana atunci sa incercam sa le dam mai multe sanse lui Isac, Mercioiu, Bustea.Pe Tomas ne vom baza in retur ,dupa pauza pentru meciurile echipei Nationale.
        Haide UTA, Hai Aradul ! Sa avem incredere in baieti , in UTA noastra !

        0
        0
  11. *”De ce Dinamo pierde 7 meciuri consecutive ( cu un meci înainte Craiova a câstigat cu ei cu 5-0! ) și *UTA face egal?!”
    Batha, sperăm că nu mai dai cu „coasa ” înapoi spre adversar și că ai învățat cum se protejează mingea în Romănia, nu ca în Albania!
    Tot timpul auzim scuza că învățăm din greșeli…GATA CU GREȘELILE…HAI CU REALIZĂRILE!
    Haide UTA!

    0
    0
  12. Alex, eu sunt arădean! „De unde veniti fratilor?”
    Este foarte riscant să obișnuiești echipa cu 1-0, oricând 3 puncte se pot transforma în 1 sau 0 puncte!
    Eu nu jignesc, dar UTA joacă la ghici și antrenorul e cel care schimbă lucrurile într-o echipă!
    Gyuszi are vechime al UTA, el alege jucătorii cu mentalitate de învingător și tot el trebuie să îi scoată dacă nu sunt la capacitate optimă!
    Nu trebuie să existe dispute între suporteri, toți dorim ca UTA să își respecte numele!
    Anul acesta vrem în play-off, PUNCT!

    0
    0
    1. Dan Petrescu a luat 3 campionate castigand foarte multe meciuri cu noroc si cu 1-0. Inclusiv ultima data la Arad.
      Da, si eu vreau in play-off, dar sa nu uiti ca este doar al doilea an de liga 1 dupa cativa ani buni de ligi inferioare. In plus, eu zic ca se vede destul de usor progresul de la un an la altul. E normal sa avem pretentii mari avand in vedere trecutul echipei, dar sa fim si realisti in acelasi timp.

      0
      0
      1. Nu prea am inteles @Alex???Dan Petrescu a luat campionate cu noroc?Inseamna ca nu stii cine este in spatele CFR-ului…Tripleta politica Rus,Dancu si tarnoveanul nostru,fost sef SRI,Coldea…
        In afara de Urziceni,cea mai mare spalatorie de bani prin fotbal,din care Bucsaru a iesit la timp,unde a mai avut Dan Petrescu rezultate?In care campionat,pentru ca am un moment de Alzheimer.?…:-))))
        Decat ca si la CFR,care viseaza la bani incasati din cupe europene,inainte sa joace…mai bine ca la noi,la UTA…

        0
        0
    2. Campionatul trecut , cand Clinceni era echipa de play-off, i-am batut acolo cu 3-0, gol Antal in sec.30.Nimeni nu i-a batut in campionatul trecut cu acest scor.De ce nu am repeta performanta si in acest campionat, mai ales ca suntem mult peste ei, si mai mult decat atat sa il umilim pe filosoful Pinocchio, alias Ionut Chirila, cel cu pantofi de lac sclipitori si multe bratari la maini .Asta si-a batut joc de UTA in urma cu ceva ani.Sper la o motivare totala din partea UT-ei.Sa le aminteasca utistii mai vechi , si cei din conducere, ceea ce a facut maestrul Chirila pe la Arad !

      0
      0
      1. Nu mai are rost sa „dezgropam mortii”,dar ce-i al lui Chirila,e pus deoparte….Sa dea Dumnezeu sa ramana antrenor pana la returul cu Clinceni,de la Arad,daca intelegi la ce ma refer…Spectacol va fi..(femeile si copiii ar trebui sa ramana acasa,iar televiziunile sa puna muzica,in loc de sonor….:-)))))
        La vremea cand noi,suporterii UTA-ei,plangeam,el vindea ghete de fotbal prin vestiar,jucatorilor…
        Ai vazut ce a declarat la interviuri,dupa CSU-Clinceni,5-0?”Am dominat autoritar pana in minutul 15″….doar ca nu s-a uitat pe tabela..Era 2:0….Ce idiot….Asta nu va muri de Covid….eventual de idiotenie,pentru ca in sectia prosti,reanimare incerta,locurile sunt ocupate….:-))))

        0
        0
      2. Sa nu uiti ca la Clinceni,au fost implicati direct, mafiotii Becali..Cu jucatori imprumutati,bani,nepoti,etc….Radea toata tara,Clinceni satelit FCSB…Pana cand si-au permis sa fie obraznici si „li s-a taiat macaroana”….Ceva de genul Buzau,tot fost satelit Becali…in care jucatorul Bunica a „indraznit sa greseasca”,marcand un gol de neuitat,pe tot mapamondul….:-))))

        0
        0
  13. @Realizări
    „Este foarte riscant să obișnuiești echipa cu 1-0, oricând 3 puncte se pot transforma în 1 sau 0 puncte!”
    Este mai liniștitor să reușim mai des victorii cu 2-0, care dau siguranța celor 3 puncte, deoarece UTA are un joc defensiv bun!
    UTA Arad Victorie!

    0
    0
      1. Nu m-ar deranja, ca sa castigam mereu cu 1-0 meciuri consecutive,multe…Dar nu asa,cum am castigat contra FCU…Gol norocos,ei in 10 si noi,incercam sa tinem de rezultat..Cu maxime pareri de rau…
        In rest,sunt doar proverbe,ca 2-0 este cel mai periculos scor sau ca jucatorul care obtine penalty,nu trebuie sa execute,se pare intrate in psihic…O echipa buna,care conduce 2-0,nu se inchide neaparat…Vezi in campionatul Germania si nu numai,dar este cel mai elocvent..Meciul lor se termina doar cand echipa este urcata in autocarul de plecare si nocturna,de mult stinsa…Aici antrenorul are rolul sau major,de a nu lasa echipa sa se relaxeze,sub nici o forma…
        Cat despre executantul loviturii de pedeapsa,acelasi care a obtinut-o?Tot chestie de psihic…daca are „sange in instalatie”..Am vazut un Ronaldinho,un Gerd Muller(RIP),un Poborski,un Litbarski,un Sames,un Marcel Raducanu si foarte multi altii,care nu aveau absolut nici cea mai mica retinere in a executa…Aici nu poate ajuta antrenorul,cel putin mental….Daca as vorbi urat…trebuie sa ai…”cohones”….Cu atat mai mult cat eventualitatea de a marca,ar schimba situatia scorului,in sensul bun….

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button