UTA Arad

Roger jr, corect în analiza fazei de trei puncte cu Craiova: „Cred că mi-a atins și mâna…Victoria ne unește și mai tare!” + FOTO





UTA a trecut cu 1-0 de FC U Craiova, cu un gol marcat de cel mai bun om al meciului, brazilianul Roger. În minutul 13, „șeptarul” lui Balint a deviat norocos în plasă o degajare disperată a lui Negru. Sportiv, la finalul meciului, Roger a a recunoscut că mingea i-a atins, probabil, și mâna înainte de a forma „parabola” perfectă ce l-a păcălit pe Mogoșanu. „La gol, fundașul a șutat mingea în mine, în piciorul meu, cred că mi-a atins și mâna și a ajuns în poartă”, au fost cuvintele utistului.

Dar, Roger a avut alte șanse să înscrie, în două situații chiar după ce a trecut de portarul Mogoșanu, ieșit mult dintre buturi. De fiecare dată, însă, brazilianul a întârziat finalizarea și fazele s-au răcit apoi. „A fost o victorie mare astăzi, care ne ridică moralul. Este foarte important pentru noi, ne unește și mai tare, grupul este mai puternic și cred că această victorie ne va ajuta în meciurile viitoare. Avem nevoie să dovedim meci de meci că suntem buni, ținând nivelul ridicat. Vom lupta săptămână de săptămână, campionatul românesc nu este ușor, dar trebuie să fim puternici”, a mai afirmat brazilianul din ofensiva UTA-ei.

Roger jr. a ajuns la două reușite stagionale, după cea cu FC Voluntari, tot de pe teren propriu.Fotbalistul din Țara Cafelei mai are și o pasă decisivă, în confruntarea cu Rapidul.

Galerie foto, UTA – FC U Craiova 1948 semnată Claudia Carp

12 comentarii

  1. La meciul acesta , ROGER a fost cel mai bun jucator de pe teren . Daca UTA. ar mai fi avut inca 2-3 de valoarea lui, UTA. era mult mai puternica. Asteptam cu mare interes venirea la capacitate maxima a lui TOMAS WAGNER pt. ca, este nevoie mare de el in atacul UTA-ei care scartaie in continuare .FELICITARI ROGER !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  2. Așa cum l-au criticat televiziunile la celelalt meci cu Craiova azi puteau săi ofere trofeul fair-play pt Roger ….dar de unde cei de la digi Radu Naum era gata să anuleze rezultatul meciului aseară cîtă RĂUTATE ÎMPOTRIVA UTEI…..oricum succes UTA

    0
    0
  3. Roger nu vorbeste bine romaneste, n-au inteles miticii astia de la televiziuni si au tot dat-o cu „gol cu mana” 🙂
    Gluma la o parte, Roger a facut un meci excelent !

    0
    0
  4. Roger nu prea intelege situatia…ROGER este Roger….El nu intelege decat ca trebuie sa joace fotbal…si joaca,deplin….Ca in rest nu se joaca fotbal,e altceva….
    Ajunge,trezirea unui Hora,paralel…Lent,intarziat,depasit de viteza,inoportun fara nici un aport…Mana moarta,chinuie fotbalul,nici un duel,angajare,nici nimic…Parca alearga in mocirla dar ranjeste mereu,enervant…Iritant,fara obiectul muncii…Nici o treaba nu are Hora…
    Domnule,stimabile,Mister Balint,cand va ve-ti trezi?Hora ne-a aratat ce este in stare,ne-a aratat suficient….Mister Balint,Panzariu,lasa-ti naibii prostiile de centuri de GPS,cifre Instat monitorizate….Nu suteaza nimeni spre poarta,ce e cu combinatia asta ciudata?Am jucat rusinos,cu om in plus si tactica defensiva,idioata,de conservare…Am jucat fata de o formatie slaba,careia trebuia sa le dam scor….Balint e fricos,de aceea nu am batut Dinamo…De aceea retrage echipa,conservare cu om in plus,fata de FCU…Daca nu intram in Play Off,este doar abordarea lui Balint,vina lui…Sa nu ne tot amagim…Daca la Clinceni nu luam 3 puncte,trebuie cautata alta varianta in locul lui Balint,usor,usor,varianta de gandit…Macar sa stie ca nu este inlocuibil….Nu jucam nimic,doar noroc….Asa nu intram in Play-Off…Echipa noastra nu joaca,atacantii nu marcheaza,sunt sterili…Tot nu ai om de gol,oricat te-ai baza….
    Miculescu,de cate ori se intoarce de la lot,e plictisit.Vedeta….Pe Isac nu il joci,cu toate ca este mult peste Passaglia si Modestas,ARE CURAJUL SA SUTEZE….Ce doresti sa-mi arati,Mister Balint,ca faci schimbari in minutul 89-90?Ca sa ce?Tragem de timp,cu om in plus?
    Care ar fi noutatile tactice ??Mister Balint….ai mari probleme….

    0
    0
    1. Foarte buna analiza si concluziile trase de Giro,ar fi benefic daca le-ar citi si ulterior ar reflecta asupra lor cel/cei avizati.

      0
      0
      1. Stiu si sunt constient ca dor acestea,dar este realitatea…Eu nu doresc sa fiu punctul dureros…Trezirea!

        0
        0
  5. Ca suporter n-am cum sa fiu nemultumit de cele 3 puncte cistigate de echipa mea favorita. Felicitari UTA Arad. Inainte de toate toti ne-am dorit 3 puncte in acest meci contra Univesitatii Craiova si sint pe deplin multumit de rezultatul final. Sa fim realisti, sint zile cind nu-ti iese jocul, dar cistigi cele 3 puncte puse in joc, iar asta spune multe despre evolutia lenta inca, dar pozitiva, a echipei. Chiar si atunci cind, jucatorii nu se prea gasesc/simt unul pe celalalt in joc avem cele 3 puncte CARE CONTEAZA. Nu a-sI blama banca tehnica pentru aceasta evolutie stearsa a echipei, ci mai de graba i-as lauda, pentru ca in final, indicatiile date de pe margine jucatorilor, aflati evident intr-o zi complet lipsita de inspiratie in joc, a contribuit pe deplin la conservarea acesui 1-0 pentru cele 3 puncte foarte pretioase in economia clasamentului.

    0
    0
    1. In mare parte aceleasi concluzii ca la Giro,diferenta este doar ca sunt impachetate frumos si legate cu „funda rosie”!!!

      0
      0
    2. Mai om bun,@Coco 13,pai noua nu ne iese nici un joc bun!Tot pe ghici si intamplare suntem.Jocuri considerate bune,inseamna alergare dupa cel putin egalare…Tu crezi ca mie imi place,tot pe noroc?Mie nu!Se numeste,haotic,Doamne ajuta,dar asa nici intr-un caz…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button