Arhivă articole

Costea și Dranici au devenit campioni naționali de judo! Cluburile arădene s-au întors cu un total de 11 medalii de la Brașov


11 au fost medaliile obținute de judoka arădeni la „naționalele” copiilor Under 14, de la Brașov. Doi dintre sportivi au devenit campioni naționali, ceva regrete existând în dreptul celor de la Unirea Sântana: ”Două finale pierdute, bineînțeles că am un gust amar, dar ce mă îndulcește este un judo tehnic și cu atitudine din partea sportivilor mei” – a fost mesajul antrenorului Sebastian Rus.

Așadar, Judoka celor de la Unirea care au urcat pe treapta a doua la nivel național au fost Miruna Cotu (52 kg) şi Amelia Paven (57 kg), în timp ce Robert Bîte (+ 73 kg) a trebuit să se mulțumească cu medalia de bronz.

Tot un club din județ, respectiv CS Zerind, a dat un vicecampion național, pe Alin Preda (60kg). Antrenorul sportivului este Robert Teglaș.

În schimb, combinata CS Universitatea Arad – Podgoria Ghioroc, respectiv antrenorul Carol Szabo, a scos o campionată națională. Aceasta se numește Elena Costea (+63 kg), în timp ce colega sa de club, Emanuela Kocsis (63 kg) a luat „bronzul”.

Și „tigrii” de la ACS Judo Arad, pregătiți de Cristi Rus, s-au întors cu medalii prețioase. În primul rând, Dejan Dranici a devenit campion naţional la categoria 38 kg.  Apoi, Daniel Costina (34 kg) a urcat pe treapta a treia.

În fine, CS Municipal Arad s-a abonat la bronz sub Tâmpa.  Trei au fost medaliile obținute de elevii lui Dorin Drimbe, prin David Mercea (55 kg), Alin Tincu (55 kg) şi Michael Cope Morodan (73 kg).

Urmează la sfârșitul acestei săptămâni Cupa României pentru categoria sub 21 de ani.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.