Fotbal judetean

Socodorul e a treia forță a Ligii a 4-a la finele turului! Crișan: „Suntem acolo unde ne-am propus, dar ne-am dori mai multă constanță din partea băieților”





Vicecampioana județeană en-titre a fost destul de inconstantă în turul noului campionat și cu toate astea a terminat pe podium. Punctele pentru locul 3 au venit pentru CS Socodor sâmbătă, în compania celor de la Unirea Sântana, o formație care își revenise în ultimele runde.

Un meci ce ar fi trebuit să fie echilibrat nu a avut, practicm istoric. Formația de lângă graniță s-a impus cu un 3-0 ce nu lasă loc loc de prea multe comentarii. 2-0 a fost scorul pauzei, după reușitele lui Faur și Turcuș, după centrările din stânga ale lui Pirtea și Copil. Ultimii doi aveau să producă golul siguranței, cu 11 minute înainte de final. Pirtea a obținut un penalty, iar Copil a înscris de la punctul cu var.  „Pe hârtie era un meci greu, dar, cu tot respectul pentru Sântana, nu am avut emoții. Nu-mi aduc aminte de ocazii în dreptul lor, meciul a fost la discreția noastră și am obținut ceea ce doream. Suntem pe loc de play-off, acolo unde ne dorim să fim  și la finalul returului, pentru asta, însă, trebuie să fim mai constanți. Știm că avem o problemă cu pregătirea fizică, dar chiar și așa puteam scoate mai mult din unele meciuri. Acum ne propunem să scoatem maximum din următoarele meciuri, la Zăbrani și acasă cu Pâncota”, spune Petrică Crișan.

Președintele celor din Socodor are planuri și pentru la iarnă și rămâne cu ochii pe cel mai bun produs al clubului. „Probabil, vom face un cantonament montan, dar și vom umbla puțin la componența lotului, pe ici pe colo. Nu trebuie să uităm că ne-am despărțit și de Raul Stanciu, cel mai talentat junior al nostru de când am demarat acest proiect. Este clar că la Atletico se poate dezvolta mai bine, va juca în Liga Elitelor în echipa lui Adrian Petruț și credem că va ajunge departe de tot. Are doar 14 ani, a confirmat deja în Liga 4-a și este foarte serios. Se concentrează și pe școală, până la finalul clasei a 8-a va face naveta Socodor – Arad, apoi se va muta în oraș. Probabil, peste un an-doi, va trece la UTA cu grupa sa, dar asta numai dacă între timp nu va fi văzut deja de alte cluburi importante”, mai spune Crișan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button