Arhivă articole

Sergiu Bîlcea: Am reactivat rețeau Solidarității pentru a colecta donații și alimente pentru cei aflați în dificulate


Am reactivat Rețeaua Solidarității, pentru că în aceste momente avem nevoie de compasiune, de o mână de ajutor, de solidaritate. Vom lua legătura cu oameni care pot să doneze, vom avea ca parteneri societatea civilă și Biserica. Rețeaua Solidarității va aduna donații și alimente care vor ajunge la cei aflați în dificultate, acum când ne confruntăm cu o criză generată de pandemie dar și cu o criză economică și socială.

Oamenii se ajută la greu, comunitatea arădeană e ca o mare familie! Primele donații pentru Rețeaua Solidarității au sosit și vor ajunge la cei care au nevoie de sprijin. Îi chem pe toți cei care vor să dăruiască, pe toți cei care nu trec nepăsători pe lângă cei aflați în dificultate să vină alături de noi!

Rețeaua Solidarității reunește oameni, organizații care vor să ajute arădenii afectați de criza sanitară și socială. Adunăm donații în alimente de bază pentru cei care solicită sprijin, în urma unor verificări prin care ne asigurăm că ajutoarele se duc acolo unde este cu adevărat nevoie de ele. Pentru cei care solicită sprijin și pentru cei care vor să ajute este disponibil numărul de telefon 0750848432, apelabil între orele 10 – 18.

#rețeauasolidarității

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.