Diverse

Cum să alegi cea mai bună strategie pentru Craps





Încerci din toate puterile să devii un jucător mai bun de Craps? Este foarte frustrant să te uiți mereu în jurul tău și să vezi cum alți jucători parcă au înțeles mai bine jocul decât tine. Câștigurile din Craps pot să te ducă direct în topul Forbes sau direct în primul bar pentru a încerca să uiți de pierderile pe care le-ai suferit. Pentru aceia dintre voi care au nevoie de puțină asistență privind strategiile de Craps, iată ce trebuie să faci pentru a alege cea mai bună modalitate de joc la Craps.

Pariul pe cota liberă

Cota liberă din Craps este un pariu ce poate fi plasat fără a oferi niciun avantaj în plus cazinoului. Este foarte asemănător cu pariul de doubledown de la Blackjack. Spre deosebire de jocuri de slot precum Sweet Bonanza Demo, la pariul de cotă liberă pe Craps nu ai absolut nicio obligație. De aici provine și denumirea acestui pariu. Pariul pe cota liberă poate fi plasat numai după ce pariurile inițiale au fost făcute, iar primul roll a fost și el deja efectuat. 

Dacă ești familiarizat cu jocul de Craps, știi deja că imediat ce jocul ajunge în momentul în care Pass Line a fost stabilit, vei putea să plasezi din nou pariuri chiar sub pariul tău original. În funcție de punctul unde reușești să nimerești, plata pentru un pariu de cotă liberă poate să te plătească cu o rată de 2 la 1 sau chiar cu o rată de 4 la 10. Nu uita că aceste plăți pot varia în funcție de cum decurge runda.

Bazele jocului de Craps

Craps face parte din categoria de jocuri de cazino unde indiferent de rezultatul rundei, jucătorii implicați vor suferi împreună sau se vor bucura împreună. Exact ca o familie, la bine și la greu, în jocul de Craps toată lumea este egală. În unele comunități de jucători există și unele strategii sau bariere sociale care nu te vor lăsa să plasezi pariuri Dont Pass Line deoarece vei fi imediat exclus din cadrul social al jocului. Craps este un joc bazat pe aruncările de zaruri, iar pariurile se pun pe aruncările celor care participă la masa de joc. 

Dacă te afli la masa de joc, iar jucătorii pariază un pariu comun și tu ești singurul care pariezi împotrivă, te vei trezi că ești total înlăturat de la masa de joc sau vei primi cel puțin câteva priviri nu foarte prietenoase.

6 și 8

Pariul de 6 și 8 are cea mai mare șansă pentru a fi câștigător. Spunem asta deoarece am consultat jocul din punct de vedere matematic. Această analiză ne-a arătat foarte clar că dacă vei paria unul dintre numerele 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 înainte de a primi un 7, vei fi câștigător. Pariul 6 și 8 are cea mai mare rată de plată de la jocul de Craps. În același timp, are și cea mai mică rată de câștig a casei. Doar 1.52%.

Cum să câștigi la Craps

Craps-ul este și el un joc de noroc găzduit de majoritatea cazinourilor. Asta ne spune că orice cazino încă reușește să facă profit de pe urma acestui joc, deci trebuie să fii foarte precaut deoarece nu există nicio strategie minune care îți poate aduce câștiguri peste noapte. Ca la orice joc, pentru a câștiga mai mult pe termen lung, trebuie să îți crești șansele de câștig pe cât de mult posibil. Această strategie implică și folosirea de pariuri mai sigure, dar și managementul sănătos al bugetului și respectarea limitelor de cheltuieli.

Înainte de începutul rundei, jucătorul are dreptul să facă 3 tipuri de pariuri diferite. 7 sau 11, 2, 3 sau 12 și Point, atunci când zarurile ajung pe orice alt număr înainte de a ajunge 7. Mulți dintre jucătorii pe care îi cunoaștem alternează foarte mult pariurile de tip Pass Line cu cele Come Line.

Gestionarea bugetului

Bugetul este una dintre cele mai afectate resurse de care ai nevoie în cazino. Pe tot parcursul timpului petrecut în cazino, vei avea nevoie de un buget pentru a te implica în jocuri. Ceea ce trebuie să faci pentru a evita pierderea banilor este să setezi câteva limite de cheltuieli pentru jocurile de cazino. Dacă ai doar 200 RON disponibili luna aceasta, încearcă să te joci la mize mici de Blackjack pentru a putea avea sesiuni mai lungi. Craps-ul poate fi scăpat ușor de sub control, dar cu multă atenție, nu vei avea probleme.

Concluzie

Acestea fiind spuse, cam acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a putea profita la maxim de ceea ce îți poate oferi. Două aspecte importante au legătură cu jocul. Factorul social care îți poate aduce foarte multă distracție, dar poate să îți și distrugă sesiunea, iar finanțele trebuie controlate pentru a nu pierde toți banii foarte repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button