Arhivă articole

David Miculescu și-a pus la bătaie tricoul pentru cauza lui Paul Diș, licitația e deschisă până marți!


După colegii săi arbitri și galeria UTA-ei s-a mobilizat pentru Paul Andrei Diș, tânărul care joacă meciul vieții sale la doar 18 ani. Mesajul de încurajare transmis printr-un banner cu ocazia meciului cu FC U Craiova 1948 a fost urmat de o acțiune de strângere de fonduri în care au fost implicați și fotbaliștii „Bătrânei Doamne” și mai ales David Miculescu.

Pe pagina de Facebook a Ultras Arad apar toate detaliile și tot aici se poate licita pentru tricoul pus la bătaie de „decarul” UTA-ei:

”După cum am susținut și în meciul de duminică, grupul Red Boys Crew este alături de tine, Paul!

Paul este un tânăr de doar 18 ani, elev la un liceu de prestigiu din Arad, arbitru de tușă și unul din cei mai buni prieteni ai noștri. Din nefericire, acesta a fost recent diagnosticat cu o boală extrem de severă (leucemie acută) și necesită o operație foarte costisitoare. Astfel, noi, cu ajutorul întregului lot, dar mai ales al lui David Miculescu care a rămas impresionat de situația lui Paul, pentru a-i sări în ajutor, scoatem la licitație tricoul oficial de joc al lui Miculescu semnat de întreaga echipă a UTA-ei, iar suma strânsă în urma licitației va fi donată în contul lui Paul!

Licitația pornește de la 350 RON și se va desfășura în comentariile acestei postări.

Ea se va încheia marți, 26 octombrie, ora 16:00, iar câștigătorul va fi contactat de membrii Red Boys Crew pentru a intra în posesia tricoului.

Condiții de participare:

1. Ofertele pot fi făcute doar de persoane care dețin conturi reale. Nu se acceptă conturi false sau de spam!

2. Persoana care a licitat suma cea mai mare va câștiga tricoul. În cazul în care câștigătorul nu răspunde în termen de 72 de ore de la încheierea licitației, va fi contactată următoarea persoană care a licitat cel mai mult!”

Până la această oră, Rudi Vizental a oferit cea mai mare sumă pentru tricoul lui Miculescu, respectiv 550o de lei, dar licitația e deschisă încă 5 zile. ”Mulțumesc mult Ultras Arad și David Miculescu ! Sunteți minunați!” – le-a transmis Paul Andrei Diș inițiatorilor acțiunii într-unul dintre comentariile de la postarea cu privire la licitația pentru tricoul „roș-alb”.

7
0

2 comentarii la articolul: “David Miculescu și-a pus la bătaie tricoul pentru cauza lui Paul Diș, licitația e deschisă până marți!

  1. Foarte frumos gestul lui David Miculescu.Este adevarat ca David este curtat de Crvena Zvezda (Steaua Rosie Belgrad) ? Am inteles ca Belodedici si Miroslav Giuchici,au fost pusi sa dea detalii despre el si chiar au pus o vorba buna.La Clinceni vor fi prezenti 2 dintre conducatorii clubului sarb sa-l vada cum evolueaza.

    12

    1
  2. Excelent,mutumiri Miculescu..Scoate la vanzare si tricoul de la Selectionata Nationala….Vei avea enorm de multe,in viitor,daca esti serios si muncesti….

    7

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.