Progresul Pecica

Telescu, după al doilea succes stagional al pecicanilor: „Un joc nu neapărat bun, importante sunt punctele”





În absența lui Sorin Bălu a absentat de la toate antrenamentele săptămânii, Progresul Pecica a strâns rândurile și a obținut al doilea succes stagional. „Dubla” lui Alex Capătă a fost decisivă în fața unei formații Pobeda Star Bișnov care și-a vândut scump pielea. „Bulgarii” au avut două bare în finalul primei părți, au redus din dezavantaj prin Miculescu la mijlocul reprizei secunde, iar la ultima fază a meciului au fost la căâțiva centimentri de golul de 2-2.


De pregătirea echipei pentru confruntarea cu nou promovata timișană s-a ocupat Laurențiu Telescu, Ioan Bănățan și Dan Țapoș. Telescu și-a adus aportul și din calitate de stâlp al apărării al celor de la Progresul. După ce a fost testat negativ la COVID chiar înainte de meci, antrenorul Sorin Bălu a putut sta pe bancă și și-a condus echipa spre a doua victorie din acest sezon. „Este o victorie muncită, am suferit un pic. Până la urmă sunt trei puncte foarte importante, suntem bucuroși că am reușit să câștigăm. Îi dedicăm victoria domnului antrenor, Sorin Bălu, care a trecut printr-o perioadă mai dificilă, cu ceva probleme de sănătate. Per total, a fost un joc nu neapărat bun al nostru, dar ne-am atins obiectivul, cele trei puncte. Am pregătit echipa în această săptămână, bineînțeles sub îndrumările domnului profesor, ne-am consultat legat de echipă și antrenamente, nu am făcut eu de capul meu”, a spus puternicul fundaș, Laurențiu Telescu, fost căpitan la Poli în urmă cu 4-5 sezoane.

Pentru Pecica returul începe cu un derby arădean, pe teren propriu, cu Frontiera Curtici. „Vom avea un nou meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători experimentați la nivelelor primelor ligi de fotbal. Sperăm să legăm victoriile, avem mare nevoie de puncte”, a mai transmis fotbalistul de 35 de ani.

Cel puțin până la aflarea verdictului în „cazul Ambulanța” de la Periam – Cermei, Pecica a devenit a 6-a forță a campionatului, la doar trei lungimi de undă de un loc de play-off.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button