Arhivă articole

Trupa lui Mițiți continuă să surprindă și accesează play-offul, criză de rezultate pentru elevii lui Maghici: Podgoria Pâncota – Păulișana Păuliș 2-0


Tânăra echipă a lui Dănuț Mițiți continuă să surprindă plăcut în acest sezon și a ajuns pe loc de play-off după prima rundă a returului. Ultima victimă a pâncotanilor a fost cealaltă formație din Podgorie, Păulișul, care – în schimb – nu se regăsește deloc în acest campionat, ajungând la a 5-a înfrângere consecutivă și penultima poziție în clasament.

Meciul în sine nu a fost foarte spectaculos, ci mai degrabă unul tensionat. În deschiderea sezonului, Păulișana marca golul de trei puncte în cel de-al treilea minut de prelungire și gazdele de azi își doreau mult revanșa. Tabela a rămas nemodificată doar 17 minute. Cel care a punctat a fost Cl. Bălăban, care a primit o pasă din dreapta de la Isac, dar a beneficiat și de o eroare a lui Blănaru. Chiar dacă Păulișul a avut mai mult balonul, pâncotanii au mai avut două-trei situații, prin Țop sau I. Bălăban.

Meciul se putea schimba în partea a doua, când nou-intratul Țurcanu a avut două bune ocazii de egalare. Mai întâi, scăpat singur, a tras pe lângă poartă, iar apoi a ratat demi-voleul din doar 6 metri. Lucrurile s-au clarificat, însă, în minutul 76, când Cl. Bălăban a pasat peste apărare, Fericel a scăpat singur, l-a driblat și pe Burtic și a trimis în plasă. 2-0, rezultat cu care s-a și încheiat partida.

Mițiți: „Băieții au fost foarte motivați, deciși să răzbune înfrângerea din tur”

Punctele o duc pe Pâncota până pe locul 4 în clasament, unul nesperat în debutul stagiunii. „Aveam moral bun după victoria cu Felnacul și asta s-a vzău din plin în modul în care am abordat jocul cu Păulișul. Cu excepția a una-două șanse în a doua repriză nu le-am dat prea multe șanse adversarilor. E adevărat, cred că ei au avut o posesie mai bună, dar fotbalul se joacă pe goluri , așa că succesul e pe deplin meritat. Băieții au fost și foarte motivați, deciși să răzbune înfrângerea din tur, de la ultima fază, s-a jucat cu ceva tensiune, dar victoria e muncită și-mi felicit echipa pentru asta. Muncim mult la cele două antrenamente pe săptămână, iar rezultatele se văd la meciuri. O să încercăm să terminăm în play-off, dar, dacă nu vom reuși, nu e un capăt de țară pentru noi. E important ca băieții noștri tineri să crească, avem exemplul lui Brad care joacă și marchează la Lipova, ne-ar plăcea să mai facă pasul și alții mai sus”, spune Dănuț Mițiți, antrenorul Pâncotei.

Iancu: „Absențele nu sunt o scuză, dar o realitate cu care ne confruntăm de la începutul sezonului”

Ca la fiecare meci în acest sezon, Păulișul a avut absențe importante și astăzi, respectiv E. Calancea, Onuțan, Ursoi, Grigorian și Măgureanu. „Absențele nu sunt o scuză, dar o realitate cu care ne confruntăm de la începutul sezonului. Nu am putut alinia niciodată același 11, ba chiar am schimbat în medie 3-4 jucători de la un meci la celălalt. În aceste condiții, e greu să vorbești de omogenitate, iar rezultatele sunt consecința. Felicitări celor de la Pâncota, noi rămânem cu problemele noastre, pe care încercăm să le rezolvăm cât mai repede. Oricum, la iarnă o să tragem o primă linie, vedem pe cine ne mai putem baza, căci la primăvară vrem să creăm nucleul pentru sezonul următor, când vrem să ne întoarcem acolo unde ne este locul, printre primele 3-4 echipe ale județului. Ne pare rău în special pentru domnul primar Turcin, care depune toate eforturile pentru această echipă, dar vor veni și vremuri mai bune, sunt sigur de asta”, a punctat Florentin Iancu, președintele Păulișanei.

Formații:

Pâncota: D. Iacob – F. Iacob, Adam, S. Dragalina, Gligor (90 Covaci) – Pușcaș, I. Bălăban (70 Țop) – Ispas (70 Nibu), Cl. Bălăban, Mihoi (70 Hera) – Fericel (90 Tutca). Antrenor: Dan Mițiți.

Păuliș: Burtic – Rotar, Pleșca, Blănaru, Volsciuc – Palade, Don – S. Rus (59 Țurcanu), Marc, R. Petcuț (85 Sărdea) – Șulea. Antrenor: Dinu Maghici.

Arbitri: Cătălin Iova – Remus Naghi, Zoltan Nagy. Observator AJF: Romulus Tănăsescu.

0
0

Un comentariu la articolul: “Trupa lui Mițiți continuă să surprindă și accesează play-offul, criză de rezultate pentru elevii lui Maghici: Podgoria Pâncota – Păulișana Păuliș 2-0

  1. Copy paste, declaratia!
    De 2 ani ,tot reconstituie, cu jucători de 40 de ani, a -ți dat afară toti jucătorii localii,din singura echipa cu jucători locali, a-ti ajuns echipa de 3 puncte pt adversar .

    1

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.