Arhivă articole

Cermeiul a pierdut la Ghiroda și le aruncă mănușa rivalelor arădene! Bulza: „Nu am jucat rău împotriva liderului, acum trebuie să câștigăm cu Crișul și Lipova!”


Coincidență sau nu, Gloria Lunca Teuz este cea de-a treia formație arădeană (după Curtici și Pecica) care pierde cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii după runda de pauză cauzată de excluderea din campionat a celor de la ACS Poli. După 1-0 la pauză, timișenii s-au distanțat în trei minute la 3-0, Clipotă înscriind un gol de moral pentru el, primul în Liga 3-a.

Până la urmă, Ghiroda rămâne una dintre formațiile ce nu concepe să piardă play-offul și era rănită după primul eșec stagional, 1-2, la Chișineu Criș. „Din păcate, astăzi nu am reușit să facem un joc prea bun și asta din mai multe motive. Am știut dinainte că, după ce stăm o etapă, s-ar putea să fim un pic deconectați, da, pe de altă parte, am crezut că în cele două săptămâni vom reuși să pregătim bine seria de trei meciuri foarte grele. După deplasarea de azi, mai jucă și la Chișineu-Criș și la Arad, cu Lipova și ne-am propus să scoatem 6 puncte. Acum va trebui să tragem tare ca să câștigăm următoarele două meciuri”, a menționat Petre Bulza, președintele Cermeiului.

La Ghiroda, Cermeiul a avut și trei absențe dintre titulari, plus pe Loic Tenlep. „Michel Vlad și Ionuț Pop sunt răciți, nu s-au antrenat zilele astea, Salka este accidentat, iar Tenlep are ceva probleme familiale și a fost învoit. Cu toate aceste absențe, am jucat curajos, am avut și noi situații și chiar ocazii mari de gol. În prima repriză, am stat bine în primele 20 de minute, nu s-au apropiat de poarta noastră, dar am intrat la pauză în dezavantaj după o fază fixă. Am încercat să revenim, dar pe contraatac am luat al doilea gol, urmat rapid de o execuție imparabilă a lui Bădăuță. Juniorul Clipotă, care nu prea a jucat în acest sezon, a primit o șansă și a marcat golul de onoare, iar Radu Popa a ratat incredibil în ultimul minut de joc. Nu am jucat rău, zic eu, contra liderului Ghiroda, de acum sperăm să recuperăm jucătorii care au lipsit. Cred că la Crișul o să fim altă echipă și vom câștiga”, a mai afirmat Bulza.

Până să afle verdictul în „cazul Ambulanța” de la Periam, „sămădăii” rămân cu 8 puncte și riscă să cadă pe locul 7 în clasament, dacă, mâine, Pecica o bate pe Pobeda, pe teren propriu.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.