Arhivă articole

Iacob l-a încurajat pe Dobre după gafele ce au favorizat succesul UTA-ei și se gândește regret la meciul cu Chindia: „Toată lumea a văzut aportul publicului nostru”


UTA a reușit a doua victorie consecutivă fără gol primit și are a doua defensivă din campionat (alături de CFR Cluj și Farul, care au luat și ele doar 8 goluri), doar sub FC Argeș, cu 7 reușite încasate. Soarta disputei de pe stadionul „Ștefan cel Mare” poate ar fi fost alta dacă Florin Iacob nu ar fi intervenit salvator în primele minute la execuția lui De Amorim din interiorul careului și mai apoi la șutul din lovitură liberă a lui Moulin, la scorul de 0-2.

Așadar, căpitanul UTA-ei și-a salvat echipa, însă nu același lucru se poate spune despre omologul său din cealaltă parte, Ștefan Dobre, care a gafat la toate reușitele meciului. „Nu îmi place să vorbesc despre alți portari, însă el este Dobre este tânăr. I-am și spus după ce a ieșit să țină capul sus că mai are multe de învățat și va mai avea astfel de întâmplări pe viitor. Mai mult nu am ce să spun, la noi, portarii și la fundașii centrali se văd imediat greșelile pe care le facem”, a  spus Iacob la finalul partidei cu Academica.

După victoria de azi, „Bătrâna Doamnă” a urcat din nou pe loc de play-off (6), acesta fiind și obiectivul vestiarului. Până una alta, gândul purtătorului banderolei la UTA zboară la meciul următor, primul din acest sezon fără spectatorii arădeni în tribunele arenei „Francisc Neuman”. „E clar că putem să facem mai mult decât locul 8 din sezonul trecut, asta ne dorim și sperăm ca la finalul sezonului să fim în primele șase echipe ale campionatului. Din păcate, urmează un meci pe teren propriu fără spectatori și cred că toată lumea a văzut că publicul a adus un aport foarte important UTA-ei în acest sezon. Sperăm ca această interdicție să fie ridicată după 30 de zile pentru că s-a văzut cât de importanți sunt fanii pentru noi”, a mai firmat Iacob, integralist în prezenta stagiune a Ligii 1 pentru UTA.

14
0

2 comentarii la articolul: “Iacob l-a încurajat pe Dobre după gafele ce au favorizat succesul UTA-ei și se gândește regret la meciul cu Chindia: „Toată lumea a văzut aportul publicului nostru”

  1. Felicitări Iacob ție și colegilor tăi Utiști ,acum e meciul cfr-sepsi eu aud meciul și câteodată mă mai uit , dar vă spun Sigur mă bucur pt echipa mea UTA și citesc comentarii cu cit Patos scriu toți UTIȘTI despre echipa noastră nu avem decât să ne BUCURĂM CU VOI ….FELICITĂRI UTIȘTILOR

    27

    0
  2. Mai nou, portarii merg și spre borna 40. Asa ca Iacob poate, nu tânără speranța, dar cu siguranță la un mijloc de cariera. Ne bazam și pe chemarea la lotul național chiar dacă numai un vot de încredere. Nu are înălțime de top, dar are alte calități. Bun pe linia porții, reflexe, lovitura cu piciorul, și…,, stoper ” când e nevoie. La Clinceni, prototipul de portar care îți pierde meciul. La o analiza atenta, antrenorul a pierdut prin aceasta opțiune. La B, mulți portari tineri. La A greșeală este când ii debutezi. Îl bagi la meci greu, când soluția era pe banca. Pustiul s-a speriat la primul gol, vina fiind la marcaj la Hora, iar la golul 2, a paralizat. Greu revine, e traumatizat. Asta e arta cu pustii, momentul adecvat de promovare.

    15

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.