Arhivă articole

Închiderea școlilor atrage și suspendarea competițiilor de copii și juniori organizate de AJF Arad, startul Cupei Satelor – amânat și el!


Printre măsurile ce intră în vigoare de azi legate de numărul mare de infectări cu COVID în România se află și închiderea școlilor. Autoritățile au trimis în vacanță forțată toți elevii timp de cel puțin două săptămâni, motiv pentru care și celelalte activități adiacente au fost suspendate. Sportul este una dintre ele, iar Asociația Județeană de Fotbal Arad anunță astăzi: ”Din cauza situatiei pandemice si a numărului mare de infectări, precum și a închiderii școlilor, pe perioada 25 octombrie 2021 – 07 noiembrie 2021, se suspendă toate competitiile de copii și juniori (A1, C, D si E), organizate de AJF Arad”.

Tot în perioada următoare ar fi trebuit să demareze o nouă ediție a Cupei Satelor, competiție adresată băieților născuți după 1 ianuarie 2009 și fetelor născute după 1 ianuarie 2007. La Arad, s-au înscris nu mai puțin de 16 competitoare și anume: Socodor, Pilu, Ususău, Bata, Șicula, Vânători, Șiria, Zădăreni, Birchiș, Zimandu Nou, Satu Nou, Bocsig, Șimand, Șepreuș, Conop, Adea. Evident, întrecerea patentată în România de regretatul Adrian Lucaci nu va putea debuta mai repede de 7 noiembrie.

 

0
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.