Volei

Bilanț pozitiv pentru ProVolei Arad la debutul seniorilor din A2, înfrângeri scontate pentru fete!





ProVolei Arad a debutat cu două victorii şi un eşec în noul sezon al Diviziei A2 (liga secundă), eşalon valoric tot mai sărac în echipe participante. Seniorii au fost gazde la primul turneu al seriei, desfăşurat la sala de sport a Şcolii Generale nr.18, pe care l-au încheiat cu un bilanţ de două victorii, 3-1 şi 3-0 la seturi cu ASC Volei Club 2015 Zalău și CS Westar Arad şi o înfrângere, 1-3 cu CSS Oţelul Roşu, echipă întărită față de sezonul trecut cu foști jucători de prima ligă. În urma acestor rezultate, ProVolei ocupă locul doi în serie, după CSȘ Oțelu Roșu. Antrenorul Marius Mascovits i-a avut la dispoziție pe Ciubotariu Alexandru, Dinca Daniel, Csiszar Balazs, Balulescu Crișan, Filipan Alin, Tocoian Filip, Lovas Lorand, Moț Flavius, Timoty Mark, Filipan Mădălin și Rusu Bogdan.

Două victorii şi un eşec la turneul inaugural, de la Arad

Echipa de volei fete, debutantă în Divizia A2, a avut o primă deplasare la Oradea, unde a dat piept cu una din formațiile bune ale campionatului, CSU Oradea. S-a terminat 3-0 la seturi pentru bihorence, antrenorul Daniel Ispas bazându-se pe un lot tânăr, format în principal din junioare: Ciubotariu Alexandra, Jancsik Roxana, Horga Olivia, Igna Andreea, Radu Brianna, Bobis Carla, Galeș Ana, Olariu Maya, Budurisan Ayleen, Iuras Ina, Peia Gabriela și Gorgan Maria.

Înfrângeri scontate pentru fete, debutante în A2 şi cadeţi

Echipa de cadeți a ProVolei s-a deplasat la Cluj-Napoca, pentru meciul cu CS Viitorul Cluj, câştigat de gazde cu 3-0. Antrenorul Marius Mascovits i-a folosit pe Bilțiu Andrei, Onofrei Adrian, Burtea Mihai, Motica Bogdan, Ciobanu Raul, Ispas David, Ianculescu Eduard și Busa Fabian. Pe 30 octombrie, ProVolei Arad joacă în deplasare cu Medicina Târgu Mureș, în Divizia A2 Vest, la feminin, iar o zi mai târziu, junioarele au deplasare la CSS Caransebeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button