Arhivă articole

Passaglia și Hora, în echipa etapei LPF după cel mai concludent succes stagional al „Bătrânei Doamne”


În afara lui David Miculescu, UTA nu a mai avut alți jucători în echipa etapei LPF de mai bine de două luni de zile. Internaționalul de tineret al arădenilor a fost decisiv la Mediaș și la București, cu Dinamo, însă alți utiști nu s-au mai remarcat în mod special și pe fondul unui șir de partide fără victorie. Runda trecută, „Bătrâna Doamnă” a început să câștige din nou, dar nu într-o manieră convingătoare, așa că a trebuit să vină cel mai concludent succes stagional pentru ca doi dintre elevii lui Laszlo Balint prindă „11” – le ideal în viziunea revistei LPF.

Aceștia sunt Juan Passaglia, autor a două pase decisive și Ioan Hora, aflat la prima „dublă” de la revenirea la UTA în vara lui 2020. În plus, prima reușită a orădeanului a fost o capodoperă. Iată și cum își justfică LPF-ul opțiunea pentru cei doi fotbaliști ai Bătrânei Doamne:

Juan Passaglia (UTA / 32 de ani) – A dominat centrul terenului, unde a făcut perfect legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.

Ioan Hora (UTA Arad / 33 de ani) – Experimentatul vârf al arădenilor, aflat la al 15-lea sezon pe prima scenă, a înscris o dublă şi a ajuns la 61 de goluri marcate în Liga 1.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 13-a: Ducan (CS Mioveni) – G. Garutti (CS Mioveni), Bouhenna (CFR Cluj), Racovițan (FC Botoşani) – Sorescu (Dinamo), Carnat (Rapid), Passaglia (UTA), Dumitrașcu (FC Argeş) – Hora (UTA Arad), Claudiu Bălan (FC U Craiova), An. Ivan (Universitatea Craiova). Antrenori: Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi (FC Argeş).

Foto: Octavian Cocolos / LPF.ro

10
0

4 comentarii la articolul: “Passaglia și Hora, în echipa etapei LPF după cel mai concludent succes stagional al „Bătrânei Doamne”

 1. Felicitari celor doi dar nu numai….
  Eu am citit ca in echipa etapei,2 formatii dau impreuna 8 jucatori,cate 4!
  Una este CSU Craiova iar cealalta este UTA:
  -Iacob
  -Pasagglia
  -Ubbink(Instat,locul 2 cu 298 puncte instat)
  -Hora(locul 4 cu 287 puncte instat)
  Oricum,felicitari intregii echipe si delegatii!

  14

  0
 2. Ubbink, noul regista, avea și el loc în această echipă. Păcat că se mai lasă furat de artificii în dauna unui joc pragmatic. Alături de Roger sunt artiștii UT-ei.

  4

  0
  1. Tu citesti presa si site-urile de specialitate, de statistica,in general?
   In afara de ciudata noastra Romanie,pe toate planurile vorbind,doar la noi LPF mai alcatuieste echipa etapei,ramanand la stadiul de Neanderthalieni…Adica din ochi,dupa placere, dupa prietenii, amicitii si simpatii…
   Orice alta tara si aici ma refer la publicatii sportive de renume mondial,editeaza doar cifre oficiale,inregistrate INSTAT,monitorizare permanenta…
   Si de aici,Revista Urzica LPF,exclude,alaturi de Passaglia si Hora,din pacate,pe Florin Iacob,cel mai bun portar ale ultimelor etape si mai ales pe Ubbink,locul 2,ca cifre in etapa recenta…
   Acum,tu la ce te astepti?Ca miticienii sa accepte 4 jucatori ai UTA-ei in formatia etapei si inca 4 ai oltenilor lui Rotaru?Pai ce se fac impresarii,selectionerii,trepadusii care impun pe acolo fotbalisti?Dau faliment?Ca ei nu iubesc UTA,o stim..dar stim ca nici pe CSU….
   Nu mor caii cand vor cainii!!!!

   5

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.