UTA Arad

„Bătrâna Doamnă” joacă din nou în weekend în Liga 1: Meciul de la Mioveni – programat sâmbătă după-amiază!





UTA va juca din nou în weekend în Liga 1, după ce cu Clinceniul și cu Chindia, LPF-ul a programat-o lunea. În cadrul etapei cu numărul 15, arădenii vor fi oaspeții celor de la CS Mioveni, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 17,30.

Două partide au disputat cele două formații în Liga 1, în sezonul 2007-2008, „roș-albii” câștigându-le ambele cu 1-0, prin reușitele lui Bălțoi și Todea. Ioan Hora era titular pentru „Bătrâna Doamnă” în ambele dispute. La finalul acelui campionat, ambele echipe luau drumul ligii secunde.

Revenind la programarea etapei cu numărul 14, aceasta este următoarea:

Vineri, 5 noiembrie

Ora 17.30 AFC Chindia Târgoviște – CS Gaz Metan Mediaș

Ora 20.30 FC Argeș – AFC Botoșani

Sâmbătă, 6 noiembrie

Ora 17.30 CS Mioveni – AFC UTA Arad

Ora 20.30 FC U Craiova 1948 – ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Duminică, 7 noiembrie

Ora 15.30 FCV Farul Constanța – Universitatea Craiova

Ora 18.30 FC Dinamo 1948 – FC CFR 1907 Cluj

Ora 21.30 FC Voluntari – FCSB

Luni, 8 noiembrie

Ora 20.30 Academica Clinceni – FC Rapid 1923

Foto: Octavian Cocolos / LPF.ro

7 comentarii

  1. Este foarte bine , baietii merg la Mioveni la ora rezonabila pentru acest anotimp, se intorc acasa devreme dupa ce castiga meciul, apoi pauza pentru nationala , pregatire si tactica pentru meciurile cu Farul, Arges, FCSB.Sa batem Chindia, Mioveni si avem dupa 15 etape 29 de puncte.HAIDE UTA !

    0
    0
  2. putem juca si noaptea la ora 02, important estesa castigam si cu Chindia si la Miveni ! 29 de puncte ,pentru ca returul va fi foarte greu !

    0
    0
  3. Din partea mea,sa joace si la crapatul zorilor,pe roua sau bruma,le sunt alaturi,neconditionat…Mor de frustare si ofticare ca daca aveam 3 puncte in plus pana acum,din 4-5 jocuri,puteam fi pe locul 2,sa le fi zambit de sus celor de pe Jiji Tv,maxim rautaciosi…
    Interdictiile actuale,ne-au lovit din plin,ca prezenta fizica…
    Doua meciuri grele…Chindia si Mioveni…Daca reusim 6 din 6,chiar nu ne intereseaza ce fac restul!Doamne ajuta!

    0
    0
  4. Plecările. Examenul anului III, din elita, plecarea unor valori. Pe bani. Este și premierea celor dedicați clubului și care au rezultate. Fostele,, depășiri de plan „”. În teorie plecările pot fi acoperite. În realitate e mai greu decât atunci când faci echipa. Totul trebuie făcut în cadrul bugetului. Procesul în sine e spectaculos și atrage simpatie. Cu condiția sa iasă. Toți fugim de rutina, de ce ne limitează la o înțelegere obtuza. Deci sa pregătim din timp, semnalul e tras, sa pregătim,, valul 2 ” din,, sezonul” 3, asemenea serialelor americane cu 1000 de episoade, și multiple sezoane. BAFTA.!!

    0
    0
      1. Urmează cel puțin o despărțire, doua , valoroase. Sa le anticipam ca valoare de înlocuire.

        0
        0
      2. @Ioan…Asa cum subliniaza domnul @Ionescu Gavrila,in stilul sau personal,caracteristic,de a-l citi printre randuri…treaba este cat se poate de clara,cumulativa…Tot mai mult reiese,ca UTA doreste sa vanda direct afara si pe buna dreptate…Miculescu este momentan netransferabil pe bani de seminte…Totul se plateste…Conducerea UTA-ei,cu siguranta nu va mai musca din momelile unui Behacali..
        Siguranta fuzibila, de amperi mici,se rezuma momentan la Roger jr,al carui contract expira in ianuarie..Roiesc vulturii din tara si din strainatate pentru el…E o „piesa” foarte importanta din lot….
        Mai departe va fi optiunea lui de prelungire sau nu…Daca va alege sa plece,macar sa fie pe niste „cascaval” benefic bugetului viitor…O situatie foarte delicata,foarte greu de gestionat…
        Sper din tot sufletul,sa i se puna repede pe masa un contract de prelungire,cu atat mai mult daca reusim sa prindem Play-Off-ul mult dorit si nu imposibil….Ar fi vorba de incasari,alti bani,alta situatie viabila…
        In general,conducerea a invatat ca doar cu pasi mici,elocventi,cu rabdare,fara a incerca sa sara peste asta,se ajunge la performanta,ceea ce alte cluburi forteaza…Mititelu,Sepsi,Rapid ar fi doar 3 mici exemple…Daca nu parcurgi treptele respective si vrei direct cu liftul…Se numeste „Haotic”si nu vor exista viabil….Nu au cum….

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button