Fotbal juniori

Opt echipe se bat pentru trofeu la ediția a 8-a a Memorialului Ionuț Leac





Fotbalul juvenil arădean și-a luat rămas bun de la părintele său în urmă cu opt ani, dar îi evocă amintirea prin competiția ce-i poartă numele. Precedenta ediție a întrecerii rezervate copiilor de 10 ani și mai mici s-a desfășurat cu două săptămâni înainte de izbucnirea pandemiei de COVID, mai precis în februarie 2020 și a fost câștigată de Atletico 2010, pentru ca în acest an organizatorii să opteze pentru ziua de duminică, 31 octombrie.

Evident, antrenorii, arbitrii și cei care-l vor ajuta pe Gabriel Hărduț la buna desfășurare a competiției vor intra în baza sportivă „Șega” vor fi vaccinați sau vor prezenta dovada că au trecut recent prin boală, în timp ce accesul spectatorilor (părinților) în tribunele terenului din Vlaicu e interzis. Opt echipe se vor prezenta la start și anume: Atletico Arad, Unirea Sântana, Progresul Pecica și Viitorul Arad (grupa A), respectiv CS Socodor, AFC UTA Arad, ACS ACB Ineu și AS Galaxy Brad (grupa B). Primele două clasate din fiecare grupă vor juca semifinalele, iar câștigătoarele se vor bate pentru trofeu.

Sponsorii Memorialului Ionuț Leac sunt și în acest an: Primăria Municipiului Arad, Angelia SRL, Helvetica Milk, Smart House Color SRL și Pizza 5 Colțuri.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button