UTA Arad

Bilete virtuale la primul meci stagional al UTA-ei fără spectatori





La măsuri vechi, obicieiuri vechi. UTA revine la moda biletelor virtuale, odată cu închiderea stadioanelor pe fondul creșterii numărului cazurilor de coronavirus la nivel național. Așadar, fanii sunt chemați să susțină financiar clubul prin achiziționarea de tichete la următorul meci de pe arena „Francisc Neuman” al favoriților, programat luni, 1 noiembrie, ora 17:30, contând pentru etapa a 14-a din Liga 1. Partida ar trebui să fie singura pe care susținătorii arădeni o vor rata în perioada de 30 de zile în care autoritățile au închis arenele și asta pentru că după confruntarea de luni, „roș-albii” au deplasări consecutive, la Mioveni și Ovidiu, despărțite de „fereastra” cuvenită naționalelor.

Până una alta, fanii „Bătrânei Doamne” pot ajuta gruparea „roș-albă”, conform comunicatului:

”Meciul dintre UTA și Chindia Târgoviște va fi primul al echipei noastre care se va juca fără spectatori în acest sezon, la Arad.  Atmosfera creată de fani pe Arena Francisc Neuman a fost incredibilă. Cinci dintre cele șapte meciuri s-au disputat cu casa închisă, iar pe această cale le mulțumim fanilor pentru atașamentul pe care l-au arătat.

Din pricina condițiilor impuse de autorități, arena arădeană va fi din nou goală, însă suporterii pot fi alături în continuare de noi, chiar dacă nu fizic. Pentru meciul cu Chindia Târgoviște, esențial pentru menținerea în zona de play-off, fanii pot achiziționa bilete virtuale și să ne susțină așa cum doar un public unic, cum e cel de la Arad, o poate face.

Prețurile sunt următoarele:

Peluza „Iosif Petschovsky”: 10 lei

Tribuna 2: 20 lei

Tribuna 1 „Coco Dumitrescu”: 30 lei

VIP: 100 lei

Acestea pot fi achiziționate de pe uta-arad.ro începând de joi, ora 10:00, secțiunea ticketing, dar și fizic, de la sediul clubului, Calea Victoriei, nr. 20, între orele 10:00 și 14:00, joi, vineri și luni”

Un comentariu

  1. Astazi,cu pareri de rau,citesc alte idiotenii crase…Cum ca sportivii nu se pot caza daca nu au certificatul verde?….Mai guvern inexistent,depasit total….Voi sunte-ti normali la debla?Noptile mintilor intunecate???Pai voi,parlamentarii,aveti voie sa sforaiti,inghesuiti pe acolo?Voi aveti voie la cazari,platite din buget,pe mii de Euro???Daca voi aveti voie,oare din ce cauza nu am voie eu,in aer liber,pe stadion???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button