Baschet

Două meciuri în tot atâtea zile între FCC Baschet UAV și Triumf Botoșani: Turul se joacă la Arad, returul la Timișoara!





În mod normal, FCC UAV Arad ar fi trebuit să-și amâne și etapa din cadrul etapei a 5-a a LBNF, atâta timp cât majoritatea jucătoarelor ies din izolare după infectarea cu COVID de abia vineri, însă conducerea clubului a considerat că se poate chiar plusa cu un meci. Profitând de vizita debutantei şi ultimei clasate în Liga Naţională, AC Triumf Botoșani, „oficialii” arădeni au făcut toate demersurile posibile să joace și confruntarea retur  în acest weekend.

Motivul e lesne de înțeles. Tăierea costurilor unei deplasări lungi în iarna anului viitor în Moldova, dar și reducerea riscurilor expunerii în condițiile epidemiologice actuale. Prin urmare, cele două cluburi au ajuns la un acord să joace două meciuri în tota atâtea zile și, în cele din urmă, cererea a fost aprobată de Comisia de Competiții, Legitimări, Transferări și Omologări. Doar că regulamentul nu permite ca turul și returul să se joace în același oraș, așa că duelurile se dau la Arad și Timișoara.

Dacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17, „galben-albastrele” și botoșănencele joacă la Sala Sporturilor Victoria din orașul nostru, a doua zi, duminică, 31 octombrie, de la ora 13, echipele își vor da întâlnire la Sala „Constantin Jude”, pe Bega. Evident, ambele jocuri se vor disputa fără spectatori, conform deciziei luate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Vă reamintim că Aradul şi-a amânat deja meciurile cu Sirius Târgu Mureş şi KSE Târgu Secuiesc, ca urmare a focarului de COVID-19 din cadrul lotului.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button