Crisul Chisineu-CrișGloria LT Cermei

Crișul își adjudecă derby-ul cu Cermeiul și se acomodează în fotoliul de lider! Abrudean: „Ne-a interesat rezultatul” v.s. Moisă: „Bine că nu au fost spectatori!”





Chiar dacă nu a făcut cel mai bun meci stagional, Crișul și-a atins scopul. A câștigat primul meci al returului chiar împotriva vecinilor din Cermei și a trecut pe primul loc în seria a 8-a a Ligii a 3-a. Iar de această dată fotoliul nu-l mai împarte cu Ghiroda și Giarmata Vii, echipă ce a pierdut, ieri, cu Șoimii Lipova (0-1).

Abrudean: „Am dovedit că la derby-uri știm să ne mobilizăm”

Meciul a fost decis Teședan, care a marcat la prima ocazie a meciului din  centrarea lui Siminic. De altfel, a fost una dintre puținele situații de poartă a unei partide terne, fără sare și piper. „Ținând cont că am jucat pentru locul 1, ne-a interesat în primul rând rezultatul și l-am obținut. Felicit băieții pentru implicare, pentru atitudine, nu a fost ușor, dar am dovedit că la derby-uri știm să ne mobilizăm. Am mai avut două ocazii mari, prin Modan și Sabău, dar când câștigăm nu mai contează. Ne vom pregăti foarte serios în continuare, ne așteaptă un joc dificil la Dumbrăvița, important este că nu avem suspendați și accidentați. Avem constanță în rezultate, nu am primit gol nici astăzi, suntem o echipă cu identitate. Dedicăm victoria șoferului nostru Mihai, care ne duce la antrenamente. Din păcate, înainte de meci a primit o veste tristă, i-a decedat mama. Îi suntem alături în aceste momente grele, el face parte din familia noastră”, a spus Adrian Abrudean la finele disputei cu Cermeiul.

Moisă: „Un meci anost, sub nivelul Ligii a 3-a”

Cermeiul este în evidentă pierdere de turație și, din zona play-off, a ajuns să se uite în spatele ei cu îngrijorare. Astăzi, lui Flavius Moisă i-a lipsit Radu Popa, atacantul său de careu fiind suspendat. „Un meci anost din toate punctele de vedere, sub nivelul Ligii a 3-a sau cel puțin a ceea ce ar trebui să fie Liga 3-a. Gazdele au dat un gol și au avut ce apăra, pe când noi am avut o posesie a balonul sterilă și am pus ceva probleme doar la faze fixe. E bine că au venit acum aceste măsuri legate de pandemie, căci spectatorii ar fi adormit la meci astăzi dacă ar fi avut acces la meci. Dar, Crișul și-a atins scopul, au luat punctele, sunt pe locul 1 și-i felicităm pentru asta”, a spus antrenorul principal al „sămădăilor”.

Pe de altă parte, Moisă nu este foarte surprins de pasa negativă pe care o traversează echipa sa. „În momentul în care am legat victoriile, eu am spus mereu să rămânem cu picioarele pe pământ, căci oricând poate apărea reversul medaliei. Băieții au fost luați puțin de val, au vorbit de play-off, dar faptele sunt altele. Asta e, din punctul meu de vedere, cel mai important este să ne recuperăm toți jucătorii și putem deveni rapid competitivi. Etapa trecută ne-au lipsit trei-patru jucători, azi nu l-am avut pe Radu Popa, sunt absențe importante pentru echipa noastră”, a mai afirmat tânărul tehnician, care se pregătește de un alt derby județean, cu Șoimii Lipova.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button