Baschet

Un prim…Triumf post carantină: FCC Baschet UAV Arad – Botoșani 97-67





La o zi de la ieșirea din carantină, după infectarea cu COVID, jucătoarele de la FCC Baschet UAV Arad s-au întors pe parchet pe puncte în Liga  Națională. Au făcut-o fără „stranierele” din lot și asta le-a influențat, evident randamentul în fața unei echipe nou-promovate, care în mod normal ar fi pierdut la o diferență și mai mare pe Mureș, în cadrul etapei a 5-a.

Așa, „galben-albastrele” au s-au impus la „doar” 30 de puncte diferență în fața celor de la Triumf Botoșani: 97-67 (29-19, 21-15, 28-13, 19-20), în prima partidă după trei săptămâni  de pauză totală. Akathiotou, Mercea, Rotariu, Manea și Mîrne-Nagy a fost primul „5” al Aradului în această seară într-o Sală a Sporturilor „Victoria” goală în contextul măsurilor luate în plin val patru al pandemiei de COVID.

Despre desfășurarea partidei nu ar fi prea multe de spus. FCC-ul a fost mereu la cârma partidei și-a mărit mereu distanța pe tabelă, dar nu exagerat fără Keys, Vitulova și Hadzovic pe parchet. Rămâne de văzut dacă vreuna dintre cele trei jucătoare va juca mâine, de la ora 13, în returul cu Botoșaniul, din sala „Constantin Jude” din Timișoara. MVP-ul partidei din această seară a fost cipriota cu cetățenie română, Veatriki Akathiotou, care a reușit un nou record personal în LBNF, cu 31 de puncte.

Marcatoare:

FCC Baschet UAV Arad: Akathiotou 31, Manea 24, Nagy Mîrne 18, Vați 10, Ciorban 9, Rotariu 3, Mercea 2.

Triumf Botoșani: Karasevich 28, Afanasieva 22,  Ciotir 8, Niță 8, Bucuresteanu 1.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button