Fotbal judetean

Liderul sângerează în „fieful” trupei lui Ciba: Victoria Felnac – ACB Ineu 2-1





Poate principalele formații cotate la câștigarea campionatului Ligii a IV-a Arad s-au duelat la Felnac, în cadrul etapei a doua a returului. Liderul ACB Ineu a început moale meciul, VI-FE a trecut meritat în avantaj, dar zărăndanii au revenit până la pauză. Dan Puie a fost singurul marcator al unei reprize secunde cu ocazii împărțite, dar cîteva parade bune ale lui Florin Rusu.

Puie a ratat o ocazie imensă chiar în minutul 5, când a reluat exact în Merșca un balon ce a ajuns la el în 5 metri. Șiclovan și Pasăre au fost și ei aproape de gol după două faze fixe, dar au reluat alături. Totuși, în mimutul 28, tabela s-a modificat în dreptul echipei lui Ciba. Drîglă a trimis o diagonală din stânga pe partea opusă, Dancă a intrat în careu și a trimis la semi-înălțime pe lângă Merșca. Patru minute mai târziu, Drîglă a fost pasator pentru un adversar și scorul devenea 1-1. Mijlocașul „roș-albilor” a pasat prea încet „acasă”, Dan Mâneran a interceptat, Rusu a respins inițial, dar mingea a ajuns tot la atacantul lui Sculici, care a trimis în poarta goală. Oaspeți au avut minute bune de joc apoi, iar Varga s-a aflat unu la unu cu portarul advers după contra lui Mâneran, dar Rusu a deviat balonul pe lângă bara din stânga sa. Imediat, Zdrențan a reluat din voleu puțin peste poată, pentru ca repriza să se încheie cu oocazie importantă în dreptul lui Dan Puie, care a reluat din 6 metri exect în Merșca.

Deși ritmul meciului în debutul actului secund a fost foarte bun, jucându-se mult pe contre, ocazii de poartă nu au apărut. Asta doar până în minutul 66, când gazdele au modificat tabela. Tomuț a centrat din stânga, Ghergar s-a încurcat în balon, dar mingea a ajuns la Puie, care a reluat în plasă din 7 metri, Merșca fiind czăut la sol. Două mimute mai târziu, Dancă a pătruns din dreapta i-a pasat lui Ghergar în careul mic, dar acesta a tras doar în blocaj. În minutul 71, nou-intrat Răsvanță a obținut o lovitură liberă de la marginea careului, pe care Florea a trimis-o puternic puțin peste poartă. Ineul a forțat, iar Rusu a scos de sub transversală șutul-centrare al lui Mâneran, iar Florea a tras de puțin pe lângă la capătul unui corner al echipei sale. Tot experimentatul goal-keeper al gazdelor a mai salvat odată providențial la voleul lui Balaci din 13 metri, cu 4 minute înainte de final. Forcingul de final al liderului a fost prea puțin convingător și VI-FE le produce al doilea eșec stagional oamenilor lui Sculici și Mihuț și e tot mai implicată la lupta la vârf.

Formații:

Felnac: Fl. Rusu – Mocan, S. Șiclovan, Istin, D. Morariu – Dancă, Pasăre, Tomuț, Drîglă – Puie (82 Edu), Ghergar. Antrenor: Lucian Ciba

Ineu: Merșca – D. Varga (70 Răsvanță), Karmanoczky, Șerban, Hulbăr – Zdrențan – Voștinar, Florea (85 D. Covaciu), Wilmer (46 Bârdan), S. Balaci – D. Mâneran. Antrenor: Cristi Sculici

Arbitri: Alexandru Gornic – Cristian Takacs, Flavius Dreghici. Observator AJF: Mircea Toderici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button