Fotbal judetean

Felnacul a răpus liderul din Ineu! Ciba: „Am fost motivați și am stat bine din punct de vedere tactic” v.s. Sculici: „Greșeli la goluri, dar am și ratat foarte mult” +FOTO





Derby-ul rundei cu numărul 11 a Ligii a IV-a Arad s-a încheiat cu succesul (2-1) celor de la Victoria Felnac în fața liderului ACB Ineu. Dancă (28) și Puie (66) au anulat reușita lui Mâneran (32) și a declanșat fiesta în vestiarul lui VI-FE care ar fi putut fi viceliderul la zi al campionatului dacă ar fi jucat și câștigat deplasarea de la Beliu.

Ciba: „Mi-era frică  de faptul că nu vom rezista fizic, dar am gestionat bine situațiile”

Așa, trupa de pe Mureș rămâne pe locul 3, în spatele Socodorului, dar bine înfiptă în zona play-off, de la înălțimea celor 21 de puncte. „Mi-a fost teamă de acest meci, fiindcă de două săptămâni nu am reușit să ne pregătim corespunzător. Am avut probleme weekendul trecut, ne-am și amânat meciul de la Beliu, iar marți am fost doar șase la antrenament. Joi am fost mai mulți, dar cu probleme. Mi-era frică  de faptul că nu vom rezista fizic, că nu vom avea prospețime, dar am gestionat bine situațiile. Am știut ce trebuie să facem, am vrut să fim concentrați, să marcăm repede și am avut în primele 15 minute două ocazii mari. Apoi am și deschis scorul, dar nu era nevoie să facem cadoul de la golul lor și să-i băgăm în joc. Era clar că în repriza a doua, mai bine pregătiți fizic, vor veni peste noi, iar eu aveam la dispoziție 11 jucători și pe Edu, care revenea după COVID. Eu cred că a fost ok și îi felicit pe băieți că au fost motivați, au stat bine din punct de vedere tactic. Sunt mândru de ce am realizat, am pornit cu 20 de jucători, apoi a plecat Măgulean în Suedia, Gabi Pop s-a supărat că nu a jucat și a plecat, apoi alții și am ajuns să fim 11. Acum încerc să-i adun și să ne antrenăm cumva pentru cele trei jocuri ce au mai rămas din acest an. Azi a trecut cumva ar urmează alt joc unde e cu totul altceva. Ghergar e suspendat, Băd e accidentat, Fritea are probleme la gambă, iar Adi Rusu vine să ne ajute dpar când nu are alt program”, a declarat Lucian Ciba la finele disputei cu ACB Ineu.

Sculici: „Două greșeli foarte mari în apărare ne-au costat rezultatul final”

Zărăndanii bifează cel de-al doilea eșec stagional, după 0-2 la Sântana și își mai reduce distanța față de urmăritoare. „Nu sunt mulțumit de joc, am făcut două greșeli mari la golurile lor, dar am și ratat foarte mult. Până la urmă, nu contează ocaziile, contează golurile. Nu  știu dacă, neapărat, am prins o zi mai slabă, căci ocazii am avut, doar că nu le-am transformat în goluri ca în alte meciuri. Și, până la urmă, două greșeli foarte mari în apărare ne-au costat rezultatul final. Nu știu cât a fost și meritul Felnacului, nu sunt echipe mai slabe sau mai bune, problema a fost la noi. La ce greșeli am făcut, pierdeam cu orice adversar azi. Am avut și ceva probleme de efectiv azi. A lipsit Spătaru, iar pe juniori a trebuit să-i împart în trei loturi, am avut astăzi meciuri și la <<republicani>>. Dar, până la urmă, nu este vorba despre jucători, e vorba despre echipă. Indiferent cine intră pe teren trebuie să-și facă treaba, până la urmă de aia sunt în lot. La un moment dat, se apelează la serviciile fiecăruia și fiecare este important. Dacă își fructifică șansa cât e în teren rămân să joace, dar asta depinde numai de ei. Personal, nu mă gândesc la clasament, la șansele noastre și la play-off. Mă deranjează jocul, dacă joci și greșești mai puțin, vin și rezultatele și apoi putem face și calcule. Astăzi am greșit de două ori decisiv și a fost suficient”, a precizat Cristi Sculici, „principalul” ineuanilor.

Weekendul viitor, combatantele de azi se încrucișează cu ultimele clasate, Ineul cu Păulișul, iar Felnacul cu Șimandul.

Galerie foto de la partida Victoria Felnac – ACB Ineu 2-1









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button