UTA Arad

UTA se reîntâlnește cu arbitrul care a lăsat-o în „zece” în Groapă





După două etape, soldate – de altfel – cu 6 puncte fără gol încasat, UTA se reîntâlnește cu arbitrul care a lăsat-o în zece oameni în deplasarea din Capitală, cu Dinamo. Marian Barbu, căci despre el este vorba i-a arătat direct cartonașul roșu lui Idriz Batha pe finalul primei reprize, considerând că brațul albanezului a lovit prea violent figura lui Torje. În cele din urmă, „roș-albii” de pe Mureș au smuls remiza în compania „câinilor”, egalând la 2 în ultima secundă a întâlnirii.

Mâine, la confruntarea „Bătrânei Doamne” cu Chindia Târgoviște, „centralul” din Făgăraș va fi asitat de Alexandru Cerei (Cluj) și Vlad Bârlădeanu (București). Rezerva celor trei este craioveanul Viorel Flueran, iar notele „fluierașilor” le dă fostul asistent FIFA, Nicolae Grigorescu, din Timișoara. Observatorul de joc se numește Cătălin Cursaru, din Ploiești.

Revenind la Barbu, formația arădeană nu are amintiri prea plăcute cu el la centru. UTA s-au impus o singură dată cu arbitrul ajuns la 33 de ani la centru, la chiar prima oportunitate: o victorie cu 2-1 pe teren propriu chiar împotriva adversarului de mâine, Chindia Târgoviște, în 2015.

Mai apoi, Barbu a arbitrat partidele Turris – UTA 1-1 (noiembrie 2019, Liga 2), UTA – Turris 3-4 (iulie 2020, play-off Liga 2), UTA – FC Hermannstadt 0-1 (aprilie 2021, play-out Liga 1) și FC Botoșani – UTA 2-1 (august 2021, Liga 1).

FOTO: prosport.ro

5 comentarii

  1. cam la fiecare din meciurile amintite in care ne-a arbitrat am fost taxati ori cu cartonas rosu ori cu penalty sau chiar ambele!

    0
    0
  2. Astia de la Gaz Metan, mi-a stricat pronosticul in min. de prelungire !!! Slabi rau mediesenii, Clincenii chiar meritau victoria pt. ca, au dominat tot meciul. Mediasul pasibila la retrogradare daca continua sa de slab sa joace.

    0
    0
  3. N-am niciun regret dupa Medias. Duca-se in B, cam acol e locul lor. Tin locul unor echipe ca Petrolul sau U Cluj
    Cred ca va fi din ce in ce mai interesanta liga1 cu ele la anul si fara Clinceni si Medias.
    Hai UTA mâine cu victoria. Poate se pune la statie ceva inregistrari de la meciurile anterioare sa fie atmosfera aceea incandescentă.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button