UTA Academie

Victorie la pătrat în derby-ul Vestului pentru juniorii UTA-ei în Liga Elitelor! Puștii lui Gaica au spart gheața la U15





Bilanț pozitiv pentru Academia UTA-ei în weekendul fotbalistic. Fără îndoială, cele mai importante rezultate vin de la Timișoara, acolo unde „roș-albii” au câștigat ambele derby-uri ale Vestului, în oglindă, 3-1. Cei mai mici dintre participanți în Liga Elitelor s-au impus și ei la Lupeni, singurul duș rece făcâdu-l UTA U16, la Cluj.

Liga Elitelor U16: U Cluj – UTA 5-1 (1-1)

UTA U16 a avut meci în deplasare la U Cluj, ocupanta primului loc din seria a 4-a a Ligii Elitelor. Sebastian Huțan a început cu: Neag – Joldea, Murgu, Purdescu, Hara, Bădău, Bercea, Buză, Nica, Curtuiuș, Bușu. Au mai jucat: Pârvănescu, Blaga, Olăroiu, Maghiar, Mocriș. Jocul a fost echilibrat în prima repriză, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Pentru UTA a marcat Bușu. În partea a doua clujenii s-au dezlănțuit și au marcat de patru ori. Până la urmă, UTA a ratat la mustață calificarea în play-off, terminând la un punct în spatele celor de la LPS Oradea și Ripensia, echipele de pe pozițiile 5 și 6.

Liga Elitelor U19: Poli – UTA 1-3 (0-0)

Juniorii mari ai Academiei UTA au obţinut o victorie frumoasă pe terenul celor de la Poli Timişoara. Jucătorii pregătiţi de Dinu Donca, Mihai Petcuţ şi Adrian Ungur s-au impus cu 3-1 pe terenul rivalilor „alb-violeţi”. În formula: Blaga- Bortiş, Bota, Opriş, Roşu, Sarkozi, Mihai, Şerengău, Borcea, Botoroagă şi Mercioiu, arădenii au deschis scorul în minutul 70, prin căpitanul formaţiei, Mercioiu (foto). Butar a restabilit egalitatea, dar finalul de meci a mai adus două goluri pentru utişti. A marcat Borcea, în minutul 81, iar mai apoi Ekmekci, cu două minute înainte de finalul jocului. În ciuda victoriei, UTA U19 urmează să evolueze în play-out.

Liga Elitelor U17: Poli – UTA 1-3 (0-2)

În „derby-ul Vestului” la U17, UTA s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa Politehnicii Timişoara. Antrenorii Bogdan Oneţ, Francisc Tisza şi Mihai Petcuţ au aliniat următorul 11: Popescu – Iurasciuc, Ronai, Manoilă, Funkenhauzer, Covaci, Mitu, Anişorac, Pop, Vermeşan şi Bokse. Ronai a deschis scorul, iar Vermeşan a dublat avantajul arădenilor. Gazdele au redus din handicap prin Marincu, însă tot „roş-albii” au avut ultimul cuvânt, după un gol marcat de Anişorac.

Liga Elitelor U15: Sorii Junior’s Lupeni – UTA 2008 0-1 (0-0)

Victorie la limită pentru UTA în deplasarea de la AS Sorii Junior’s Lupeni. Jucătorii pregătiţi de Sandu Gaica şi Dinu Donca s-au impus cu 1-0, graţie unei lovituri de pedeapsă transformate de Hodoşan în  minutul 61. Roş-albii au început în următoarea garnitură: Pop – Glevan, Ancateu, Ene, Dolga, Păduraru, Hodoşan, Corchiş, Dronca, Ţăroi şi Leca, iar pe parcurs au mai evoluat Cârlan, Leş, Cizmaş, Bokşe şi Donca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button