UTA Arad

Când au simțit utiștii lipsa fanilor cu Chindia? „După golul lor, ar fi crezut în potențialul nostru de a reveni pe tabelă”





Chindia a fost prima echipă ce a plecat fără punct(e) de pe noua arenă „Francisc Neuman” chiar în urmă cu un an de zile, dar avea să-și ia revanșa în play-out. În ambele cazuri, tribunele au fost goale, cum s-a întâmplat în premieră pentru acest sezon în cazul utiștilor.

Cu toate că o parte a galeriei și-a încurajat favoriții din stradă pe tot parcursul meciului, echipa „roș-albă” nu s-au descurcat în fața echipei lui Săndoi. Și, totuși, Laszlo Balint susține: „Nu putem să punem înfrângerea pe lipsa fanilor. Într-adevăr, ne-a lipsit energia lor, dar să nu credeți că acele ratări au venit că nu au fost fani. Golul din aut nu a venit că nu am avut galeria cu torțe și să cânte, am fi ridicoli să spunem asta. Singurul moment când, poate, am simțit lipsa fanilor a fost momentul ce a urmat după golul lor de 1-0. La cum îi știu pe fani, cum am simțit atmosfera cu ei în tribună, sunt convins că ne-ar fi încurajat și mai tare. Ca joc, am controlat ostilitățile, am creat ocazii și fanii ar fi crezut în potențialul nostru de a reveni pe tabelă, aici s-a simțit lipsa galeriei și a atmosferei din etapele precedente”.

Emil Săndoi, omologul antrenorului arădenilor,  a recunoscut: „Am avut și puțină șansă că a fost fără fani. Ne-a ajutat acest aspect, dar vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudinea avută”.

Și, legat de suporterii care au cântat și și-au încurajat favoriții neîncetat dintr-un colț al arenei „Francisc Neuman”, aceștia au avut neplăcuta surpriză să fie vizitați la gard după ultimul fluier doar de căpitanul Florin Iacob. Acesta a vorbit timp de 3-4 minute cu fanii, care l-au întrebat dacă sunt probleme la club, așa cum avea să recunoască câteva minute mai târziu antrenorul Laszlo Balint. Altfel, portarul „Bătrânei Doamne” a refuzat să dea declarații în zona mixtă după meciul cu Chindia.

Galerie foto semnată Claudia Carp

13 comentarii

  1. Rusinos!Nu exista respect pentru galerie!Balint este total depasit de situatie,iar si din nou…Exista absolut clar probleme…Niciodata Balint nu a stiut sa gestioneze siutuatii asemenea…E total depasit,fricos…El si-a cerut jucatori,tot el nu stie sa-i foloseasca,prefera sa-i infiereze…ca sa faci schimbari in minutul 85,topor in cap!

    0
    0
  2. Ar trebui sa va fie mare rusine,ca sa va intalniti cu noi prin oras…Unii dintre noi am facut mari eforturi pentru abonamente,eforturi financiare din familii,ca bani…Ar trebui sa treceti pe cealalta parte a strazii…Sa va fie rusine!
    Noi nu am platit demult facturi de gaz,curent,ca sa fim la zi cu abonamentele….Sa va fie rusine!!V-am insotit la Medias,Sfantu-Gheorghe,deplasari lungi,ca sa fim alaturi de voi…Si asa ne rasplatiti?
    Foarte bine…Totul se plateste in viata…

    0
    0
  3. Părinții duc copiii la școală în clasele primare. Unii continua și la liceu. Aceia au probleme de integrare sau de sănătate. Cei mai mulți cu prietena sau prietenul. Asa și cu publicul. Adversarul , la victorie nu uita să-ți laude,, parintii”. Fără ei ești pierdut. Ce sa mai zică echipe cu 100 de spectatori, chiar când lumea are voie la stadion.? Echipa cu 3 mii de abonați. La Arad , e posibil sa fie nevoie de schimbare de proiect, paradigma spus modern. Asta presupune mari riscuri. Lumea nu va continua mult timp sa accepte evoluții tot atât de funeste ca un virus obsesiv.

    0
    0
  4. Mister Balint….ai pierdut enorm de multe puncte importante,pe mana ta,gestionare proasta,acum incerci iar sa ne dai lectii…Ancorare,Focusare…Nici ancorat nu esti si nici focusare nu imprimi jucatorilor…Jucatorii nu te mai asculta demult,pentru ca ti-ai dorit caractere…Nici nu te baga in seama…Nu doar ca ai pierdut vestiarul ci te-ai lasat pe mana lui Panzaru,pe parerea lui…El iti decide tot…Daca ai fi bazat,te-ai fi prins de ecuatie…Cand vei fi demis,automat,iti va lua locul,fara scrupule,CICA INTERIMAR…PARIU????
    Ai grija despre cine te inconjori…Sa-ti aduci aminte despre ce am scris acum…

    0
    0
    1. Giro aberezi mult. Esti in functie de rezultat si tu. Acuma dupa ce i-ai scos ochii lui Nelu cu lucrurile trimise de tine ptr el acuma vi sa scoti ochii clubului cu abonamentele tale si deplasarile facute. Pai toate astea le-ai facut ptr tine, ptr sufletul tau, ptr echipa ta. Nu mai victimiza ca n-ai bani de gaz sau curent. Sezonul trecut am facut toti abonament desi stiam ca nu vom merge (inclusiv tu). Noi iubim clubul, traditia, culorile nu neaparat cei care sunt in cadrul clubului. Cei care nu sunt buni se elimina singuri. Ca doar nu crezi ca galeria ii va purta pe brate pe cei indolenti, delasatori sau instigatori.

      0
      0
      1. Bravo Flaviy78!

        @Giro daca nu-ti faci abonament din pasiune, nu-l mai fa ca sa scoti ochii apoi.
        Si daca sunt probleme financiare la club fiecare dintre noi ar trebui sa ne gandim cat si cum putem ajuta (mai cumparam bilete virtuale, mai cumperi un fular, mai donezi cand a ocazia).

        0
        0
    2. Esti cameleon, faci culori-culori dupa cum bate soarele. L-ai atacat pe Panzaru saptamani intregi ca-i fara rost la club, ca apoi sa vii sa iti ceri scuze si sa spui ca nu, ca el e creierul, iar Balint exista doar sa iasa in fata, acum ti s-a schimbat iar „cheful” si ii tii pe amandoi in colimator, dai postari si postari mereu cu aceleasi texte de acuzatii si amenintari…castiga echipa, mai taci putin, nu castiga, revii cu acelasi text, daca nu-l mai modifici cu ceva elemente noi. Nu mai e nicio deosebire intre tine si suporterii de rezultat, cred ca ai iesit la o cafea si te-ai intalnit cu Dascalul…

      0
      0
  5. Bineanteles ca, daca erau suporterii era altceva. Firar ale naibii de ratari, daca intrau macar un gol dintre atatea atatea ratari UTA. nu pierdea meciul. Asta este acuma acest meci este istorie, baietii trebuie sa se gandeasca la urmatorul meci ,un meci la fel de greu .

    0
    0
  6. Oameni buni , atat timp cat EfBet este sponsorul principal la UTA, el nu sponsorizeaza pe degeaba .Ieri la toate casele de pariuri din Romania , 2 , insemna cota 5, adica pariai 1000 de lei si luai 1000 de Euro, si asa mai departe, la cate case sunt, la cati pariori sunt prin interpusi, la sute de case de pariuri numai 10000 de lei depusi la o casa X 100 de case in tara = 1000000 x 5 = 5000000 lei adica 1 milion de euro, un sfert de buget pe un an fotbalistic.Si atunci despre ce vorbim ?Primaria iti da bani de seminte, aialalti iti da o pizza, aialalti te imbraca cu un costum pe care il porti doar daca mergi la nunta sau la botez, Pito iti da autocar sa te plimbi cu el de colo-colo .De unde bani de salarii la jucatori, bani de prime , de transport, de chirii la jucatori, etc.Bine au facut daca au facut 1 milion de euro in 93 de minute !

    0
    0
    1. Chiar la asta nu m-am gandit.Dar asta este o strategie de marketing si de a aduce plusvaloare echipei .Cu 3-4 din astea luam si campionatul.Ca in Nea Marin Miliardar, Numai lui Chif ii putea trece o asemenea idee prin minte !

      0
      0
    2. Daca fiecare din lotul UT-ei plus staff , plus impresar, plus conducere administrativa au pariat ,prin interpusi , UTA- CHINDIA pronostic final 2 ,cate 1000 de euro , automat au castigat fiecare cate 5000 de euro.La nivel mai inalt poate si- au facut si bugetul pentru anul viitor.Baieti destepti.
      Si mai da-i in masa pe fani si pe suporteri, ca astia e prosti si oricum vin la meci, chiar cu stadionul inchis.Rusine UTA pentru ultimul meci, cel cu Chindia.
      In etapa a 8-a cu Rapidul , daca ati fi castigat erati pe locul 2, ieri daca ati fi castigat erati boieri pe locul 4 .Acum beliti p@# de pe locul 7.Fraieri sau sunteti pe felie cu Bet-urile ?

      0
      0
  7. Daca ar fi dupa mine , as interzice prin lege ca firmele de pariuri s sponsorizeze sportul (ori care ar fi el).
    Echipele lucreaza cu impresari, e OK, dar de ce la o echipa ca UTA sa aiba cineva exclusivitate ? Pot fi si alti impresari(agenti de jucatori ) care iti pot promova jucatori de peste tot.Apoi , prin regulamente ale LPF si FRF (care sunt ZERO dealtfel) as limita numarul jucatorilor straini la o echipa, de ex. maxim 3 din spatiul UE si maxim 2 din extra.Noi jucam cu toti mobutii in campionat, nu avem coloana vertebrala, iar cand iesim afara, indiferent ca e Nationala Romaniei, sau echipe de club in preliminariin noi tot de ras ne facem ! Asta este problema de fond !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button