Progresul Pecica

Pecica nu vrea să piardă contactul cu play-offul! Zamfir: „Mergem la victorie la Periam!”





Progresul Pecica a început returul Ligii a 3-a ca și turul cu o remiză albă contra conjudețenei din Curtici. La prima vedere, trenul spre play-off pare pierdut, dar asta și pentru că echipele cu pretenții par să țină un ritm mult mai bun. Totuși, atâta timp cât matematica nu a dat verdictul, formația lui Sorin Bălu, Ioan Bănățan și Laurențiu Telescu speră într-o prezență în „careul de ași”.

Iar ca speranțele să rămână vii meciul de sâmbătă (ora 14), de pe terenul celor de la Avântul Periam, trebuie câștigat cu orice preț. „Ne așteptam și noi la un parcurs mai bun, am tratat toate meciurile la victorie, am avut și mult ghinion, ne-au mai ciupit și arbitrii, asta a fost. Nu mai departe de meciul tur cu Periamul, s-au dat mai multe minute de prelungire decât ar fi trebuit. Am pierdut două puncte la ultima fază, acum vrem să ne luăm revanșa. În amintesc că echipa din Periam e destul de bună, agresivă, dar sperăm să cadă fizic după pauză. Așa s-a întâmplat și la Dumbrăvița, când au pierdut cu 6-2, deși, din câte am înțeles, au fost puțin defavorizați și de arbitrii. Cert este că mergem la victorie, am pierdut destule puncte pe drum”, susține Rafael Zamfir.

Portarul de 20 de ani este împrumutat de Progresul de la UTA, dar în ultimele sezoane el evoluase tot în Liga 3-a, pentru Crișul Chișineu Criș. „Sunt mulțumit la Pecica, mă antrenez bine cu nea’ Dan Țapoș, mă susține și e foarte bine. Mi-aș dori să ajung mai sus, visez să mă întorc și la UTA. Dar, ar fi bine și la Liga 2-a sau chiar Liga 3-a la o echipă care vrea să promoveze”, mai spune Zamfir.

Formații probabile:

Periam: Holca – Siminiceanu, Artimon, Mureșan, Mager – Poparadu, Mînecan – Gălățan, Chistrugă, Periat – Viașu.

Pecica: Zamfir –  Wild, Telescu, Podină – Tambor, Oancia, Saizu, Ștefan – Răchită – Enciu, Capătă.

Arbitri: Cătălin Flonta (Cluj-Napoca) – Cristian Bumb (Băcia – Hunedoara), Claudiu Doarvoas (Mintia – Hunedoara)

Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Florin Ştiube (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button