UTA Arad

UTA încheie turul cu Radu Petrescu la centru: Un singur succes al arădenilor din 7 partide cu arbitrul bucureștean la comandă!





Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat pe Radu Petrescu la partida de mâine (ora 17:30) de pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni, dintre formația locală și UTA.

„Centralul” bucureștean i-a mai arbitrat pe „roș-albi” de șapte ori, de două ori în Liga 1, la ultimul meci al sezonului 2020-2021 și în debutul acestui campionat, la Arad, cu FCSB (scor 1-1). Arădenii au un singur succes cu Petrescu la centru, 1-0, la Brașov, împotriva Coronei în 2013, plus trei remize (1-1 cu FC Bihor, în 2009, 0-0 cu FC Voluntari în play-out-ul sezonului trecut și acel 1-1 cu FCSB) și trei eșecuri (0-4 cu „U” Cluj în 2009, 1-3 cu ACS Poli în returul barajului din 2017 și 1-2 cu Rapid în play-off-ul de promovare din 2020).

Mâine, la meciul din județul Argeș, Petrescu va fi asistat de Mihai Marica, din Bistrița și Florian Vișan, din Galați la cele două tușe și de rezerva Andrei Moroiță, din Ploiești. Observatorii partidei vor fi Irina Mîrț (București) și Dan Potocianu (Reșița).









6 comentarii

  1. Nici un arbitru nu te jecmaneste pe degeaba .Trage tu 3 suturi de la distanta pe spatiul portii , da goluri , si sunt sigur ca arbitrul arata mijlocul terenului, fara offside, fara fault in atac,fara alte chichite dearbitru !Totul este sa nu stai la mila lui.Joaca fotbal, trage de la distanta pe spatiul portii, incearca sa driblezi perpendicular pe poarta,etc.

    0
    0
  2. Perfect adevărat, dacă se pierde atunci înseamnă că la club sint probleme grave (cred că ar trebui ca suporterii să-i aștepte pe jucători așa cum merită) .

    0
    0
  3. Aș dori să o văd pe UTA jucând pragmatic, apărându-se și marcând 2-3 goluri pe contraatac, rețeta lui Balint, care mergea foarte bine și ar putea merge și în acest meci.
    Importante sunt cele 3 puncte!
    Forza UTA!

    0
    0
  4. Să nu mai luăm roșu, ca și cu Dinamo ( care pierduse 7 meciuri înaintea meciului cu UTA ) și să câștigăm, să nu mai resuscităm altă echipă care nu a cunoscut gustul victoriei de o mulțime de etape!
    Nu mai vrem să ne dezamăgiți și jucați constant fotbal și câștigați, deoarece după Mioveni, vor urma Farul, Argeșul, FCSB, Botoșani, Universitatea Craiova, Voluntari.
    Cred că nu mai putem să facem și noi 7 victorii consecutive ca alte echipe din Liga I, dar putem începe să arătăm ca o familie.
    Hai UTA!

    0
    0
    1. Meciul cu Mioveniul este foarte dificil ,nu că Mioveniul ar fi buni ci pt că Pelici cunoaște foarte bine tactica echipei UTA și știe că UTA desface foarte greu apărarea șint lenți în atac și au probleme la finalizare. Eu cred că se vor baga in ,,poartă,, echipa lor și vor incerca ,cartea contraatacului. Sper că jucătorii arădeni sa fie mai inteligenți .Este un meci de 1-X-2 .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button