Gloria LT Cermei

Cermeiul s-a deblocat după 7 runde, în fața Pobedei! Moisă: „Am gestionat bine momentele importante” vs. Vasilcin: „Am ratat mult! +FOTO





Pobeda Star Bișnov era una dintre formațiile pe care Gloria Lunca Teuz Cermei le învinsese în acest sezon până astăzi. Istoria s-a repetat și în retur și tot la „două diferență”, dar nu cu 2-0, ci 3-1. R. Popa, Vlad și Țurcanu au marcat pentru „sămădăi”, în timp ce Chistrugă a redus din dezavantaj în prelungiri.

Moisă: „Cred că arbitrii ne-au avantajat astăzi un pic pe noi, spre deosebire de alte dăți ”

Cermeiul o depășește în clasament chiar pe echipa învinsă astăzi și poate urca chiar pe locul 5 dacă bate și Periamul în restanța de marți. „Aveam nevoie de puncte și am reușit să le luăm. Jocul a suferit, și la 1-0 și la 2-0. Cred că arbitrii ne-au avantajat astăzi un pic pe noi, spre deosebire de alte dăți când am fost dezavantajați. A fost o fază controversată la un posibil penalty pentru oaspeți la 2-0 dar s-a dat avantaj. Poate că alți arbitri ar fi dat penalty, avantaj cred că era dacă ne marcau gol. Mi-a plăcut Pobeda, ca agresivitate pozitivă, ca joc, dar noi am gestionat bine momentele importante. După primul gol, ne-am retras datorită presiunii lor, a scos Gârlea mai multe șuturi și ne-a dat încredere. Am improvizat în lipsa lui Denis Lazăr, dar a ieșit bine. Mă bucur pentru Țurcanu, a dat un gol frumos, are calitate, așteptăm să devină și el o certitudine. A rămas stabil psihologic după cartonașul galben și a jucat bine. Trebuie să ne refacem urgent pentru că marți avem reprogramarea la Periam. Duminică vom face o recuperare și luni un antrenament ușor. Rejucarea după atâta timp e cam dubioasă, nu înțeleg tărăgănarea până acum, când vom juca returul cu ei peste două săptămâni. Nu a fost vina nimănui, Ambulanța de stat a avut alte urgențe. Asta e, vom rejuca și mergem să câștigăm ca să urcăm un pic în clasament pe acest final de an”, a spus Flavius Moisă la finele disputei cu nou promovata din județul Timiș.

Vasilcin: „Noi am fost cu ocaziile, iar ei ce au avut, au dat”

Așadar, „bulgarii” nu au jucat tocmai rău în cea de-a treia deplasare din județul nostru. După 1-1 cu Lipova și 1-2 la Pecica, Pobeda a cedat ceva mai clar. „A fost vreme frumoasă, un teren foarte bun și am jucat foarte bine. Din păcate, noi am fost cu ocaziile, iar ei ce au avut, au dat. Am ratat mult, iar gazdele au fost pragmatice, au marcat repede si în prima repriză și în a doua. Am avut la 2-0 un penalty clar, neacordat, s-a văzut și din tribună”, a spus Daniel Vasilcin la finalul confruntării din Țara Sămădăilor.

Vădit enervat de maniera de arbitraj, dar și felul cum se face selecția începând de la copii și juniori, antrenporul-jucător al Pobedei a adăugat: „Nu trebuie să fiți supărați pe Mirel Rădoi, face lucruri frumoase acolo unde este, dar acesta este materialul. Corupția la noi este în floare, în fotbal promovează copii de bani gata, copiii talentați de la țară se pierd, nu ajung să facă un juniorat bun. Fotbalul este o problemă la nivel de copii și juniori, la noi și mecanicul este antrenor de fotbal, nu avem profesioniști care să îi învețe pe copii abecedarul. Eu încă joc la 36 de ani, din spate nu prea vine nimeni, nu avem cu cine să jucăm. Mulți copii preferă să stea în fața televizorului. Suntem o comună mică, mergem înante. Avem o echipă cu câțiva experimentați și am completat cu copii. Avem și echipa a doua, vrem să creștem ușor, în timp”.

Pobeda joacă runda viitoare tot cu o formație arădeană, Șoimii Lipova, dar acasă, în timp ce Gloria se deplasează la Curtici.

Minigalerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Pobeda Star Bisnov 3-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button