Fotbal feminin

S-a pus doar problema scorului în fața junioarelor dâmbovițence: AC Piroș Security – CSȘ Târgoviște 5-0





„Leoiacele” și-au refăcut golaverajul după eșecul cu campioana Olimpia (0-3) cu ocazia vizitei tinerei echipe din Târgoviște. Piroș Security Arad a oprit tabela la 5-0 la capătul unui meci dominat de un cap la celălalt. Nici nu putea fi altfel, din moment ce Mihai Tătăranu a contat doar pe jucătoare între 15 și 21 de ani, cele mai multe fiind născute în 2004.

A fost o chestiune de timp până când tabela s-a modificat pentru prima oară. În minutul 8, Prunar a centrat din stânga, iar Bălaș a pus latul de la colțul lung. După 4 minuute, Kugler a făcut 2-0 cu un șut cu stângul de la marginea careului. Sfertul de oră le-au găsit în avantaj pe gazde cu scorul de 3-0, căci a marcat și Olariu cu o lovitură de cap puternică din interiorul careului. Rădoi a ratat o situație de unu la unu cu Maha pentru ceea ce putea fi golul de onoare al târgoviștencelor. Scorul pauzei avea să fie 4-0, după latul lui Bozian, deviat de o adversară în plasă.

Arădencele au atacat cu toate liniile și actul secund, iar reușita de 4-0 nu s-a lăsat prea mult așteptat. În minutul 52, Salwa Mansour a învins-o pe Roman din doar 3 metri. Altfel, portarul oaspetelor venit de pe bancă a avut intervenții foarte bune la șuturile lui Cauni și mai ales la penalty-ul bătut de Salwa în minutul 63. Kugler a nimerit transversala, iar Vanu a ratat de două ori din careul mic. În ultimele 7 minute, gazdele au jucat în zece pentru că Tomescu s-a accidentat la gleznă și a fost trecută pe bancă.

S-a terminat 5-0, rezultat la care „leoiacele” urcă până pe poziția a 5-a în locul fetelor de la Fair-Play București, „demolate“ la Cluj. Miercuri, avem derby-ul vestului în Cupa României, Poli Timișoara – AC Piroș Security.

Formații:

Piroș Security: Maha – Cauni, Șuveț, A. Ion, Tomescu – Bălaș, Bozian, Kugler, Prunar (68 Jarnea) – Salwa Mansour, Olariu (46 Vanu). Antrenor: Dan Cuedan.

Târgoviște: Nicolae (46 Roman) – Gagiu, Ionescu, Tudor, Anton, Nedelcu, Rădoi, Istrate, Sfiea, Enache, Dinu (46 Melinte). Antrenor: Mihai Tătăranu.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Alexandru Gherman, Marius Talpoș (toți din Timişoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button