Minifotbal, futsal

Șimăndanii au făcut pasul spre Liga Elitelor U19 la futsal!





Juniorii celor de la Șoimii Șimand și-au atins un prim obiectiv stagional prin calificarea în Liga Elitelor la futsal. În barajul de promovare, puștii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au impus cu 4-3 la Ișalnița, contra gazdelor de la Metropolitan. Onaca și Jurj, cu câte o „dublă”, au fost marcatorii șimăndanilor în Oltenia.


Meciul a fost cu atât mai complicat cu cât a absentat Haloș, care s-a resimțit după derby-ul de Liga 3-a, dintre Crișul și Lipova 0-0. Șimandul a condus cu 2-0 și 3-2, dar au fost egalați de fiecare dată. „Nu pot spune că am făcut un meci strălucit, dar ne-am atins scopul. Am întâlnit o formație destul de tehnică, dar nu la fel de organizată și în cele din urmă ne-am impus. Ne bucurăm că vom juca în compania celor mai bune echipe din țară, așteptăm să aflăm exact sistemul, probabil vom fi împărțite în două grupe de câte 5 echipe. Doi dintre adversari ar trebui să fie CFR Turnu Severin și CFR Timișoara, mai așteptăm să vedem ce face și Deva, dar și să aflăm cu cine vom juca în Cupă”, ne-a declarat profesorul Daniel Mărcuș.

Năstase – Onaca, Cheta, Tomuța, Jurj, Borod, Cordoș și Trif au fost jucătorii care i-au dus pe „șoimi” în Elite U19, în urma jocului de la Ișalnița.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button