Arhivă articole

noiembrie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Radu Mărginean, devastat de durere: Și-a pierdut mama pe patul de spital!


După tatăl internaționalului de juniori utist, Ioan Vermeșan, COVID-ul mai face o victimă în rândul părinților unui fost fotbalist, de data aceasta mult mai reprezentativ pentru  „Bătrâna Doamnă”. Mama lui Radu Mărginean a încetat în această dimineață pe patul de spital, după ce starea sa de sănătate se agravase ultimele zile. Măriuca Mărginean părea că a făcut o formă mai ușoară a bolii, însă a început să respire din ce în ce mai greu și a fost internată.

Născut în anul 1983, Radu Mărginean a făcut parte dintr-o generație bună a Aradului, alături de Răzvan Fritea, Sebastian Huțan, Adrian Drida, Alin Drăgan sau Radu Anca. A debutat în Liga 2-a pentru UTA în anul 1999 cu Lorenzo Rubbinaci la timonă, făcând mai apoi parte din echipa care a promovat în Liga 1 în vara anului 2002. Mărginean a fost integralist într-unul dintre meciurile de referință pentru istoria post decembristă a UTA-ei, acel 4-3 de la Timișoara, cu Poli, din toamna anului 2002.

A fost și component al echipei naționale de tineret în acea vreme, bifând ulterior peste 200 de meciuri în Liga 1, în tricoul celor de la UTA, FC Bihor, CFR Cluj și Gloria Bistrița. În ultimii ani a activat ca antrenor în Academia UTA, deschizându-și și o afacere în domeniu. Ajutat de tatăl său, Nicu, „Mărgi” a devenit proprietarul unei baze sportivă și de agrement, Real Sport, care acum poartă numele de MPA Pool. Femeie foarte puternică, mama sa, Măriuca, era „pilonul întregii familii” – așa cum spunea chiar Radu despre ea, iar azi s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani.  Trupul ei este depus din această seară la capela cimitirului din comuna arădeană Fântânele.

Dumnezeu să o odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei îndoliate!

1
0

Un comentariu la articolul: “Radu Mărginean, devastat de durere: Și-a pierdut mama pe patul de spital!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.