UTA Arad

Wagner, ca și plecat de la UTA? Balint: „Există o plasă de siguranță, în ianuarie ne putem orienta spre un alt atacant!”





UTA începe returul fără doi dintre atacanții săi, ambii accidentați. Ioan Hora a suferit o microleziune fibrilară la meciul cu Chindia Târgoviște și va încerca să-și reia pregătirea alături de echipă începând de luni, în timp ce Tomas Wagner a plecat acasă, în Cehia, pentru a se trata de pubalgie. Laszlo Balint nu crede că puternicul vârf va mai juca în următoarea lună, până la pauza de iarnă în Liga 1 și, mai mult, probabil, drumurile se vor separa aici.

Antrenorul arădenilor a confirmat faptul că există căi legale, prinse în contractul pe care atacantul de 31 de ani l-a semnat în urmă cu o lună și jumătate cu „roș-albii”, ca despărțirea să aibă loc în perioada de transferuri ce urmează. „Am primit feedback-ul din Cehia, Wagner se tratează acolo, iar diagnosticul inițial al doctorului echipei a fost confirmat. Se confruntă cu o pubalgie, se tratează, rămâne pe mai departe să discutăm situația lui. El și Hora sunt ieșiți din calcule pentru meciul cu Farul, iar Wagner – probabil – și pentru meciurile rămase pentru sfârșitul anului. Împreună cu conducerea clubului ne-am luat o plasă de siguranță în cazul lui Wagner, respectiv al randamentului său. Asta înseamnă că dacă noi ne vom decide să ne orientăm din ianuarie spre un alt atacant , asta se va și întâmpla”, a precizat Balint, în legătură cu atacantul de 1,90 de metri, care a adunat doar 54 de minute pe finalurile meciurilor cu Clinceni, Chindia și Mioveni.

În schimb, conducerea clubului insistă pentru reînnoirea contractului lui Roger jr., care expiră chiar în această iarnă, iar CFR Cluj este pregătită să-i ofere o înțelegere brazilianului. „Din câte știu au demarat negocieri, sunt discuții, dar nu cunosc deznodământul lor. Trebuie chestionată conducerea clubului în această privință”, a adăugat Gyuszi Balint.

15 comentarii

  1. Nu lăsați să plece Roger jr de la UTA, avem mare nevoie de el
    În ce an mai câștiga și UTA campionatul??

    0
    0
  2. WAGNER la ce situatie medicala, este iesit din calcule de a mai continua si UTA. trebuie sa se orienteze spre alt atacant, speram noi ,un atacant chiar doi daca se poate care sa ajute intradevar UTA. Despre ROGER Jr.,sper ca, UTA. sa faca tot posibilul sa ramana la UTA. macar pana la sfarsitul campionatului pt. ca este mare nevoie de el . FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  3. Poate Sergiu Bus este dorit de Balint si Apostu…nu are un sezon bun in Coreea de sud,18 meciuri cu un gol iar in ultimele meciuri nu a prins lotul. Este reprezentat de Apostu…

    0
    0
    1. Apostu a explicat destul de clar ca Sergiu Buș nu are cum sa vina la UTA din cauza salariului mult prea mic pe care clubul nostru il poate oferi in comparatie cu pretentiile jucatorului.

      0
      0
      1. Declaratia a fost facuta acum 1 an ….iar Sergiu Bus are cifre aproape ca George Puscas la goluri marcate…

        0
        0
        1. Declaratia a fost facuta la sfarsitul lui august si a sunat chiar urât : ” Nu se pune problema de UTA Arad, nu are bani de Sergiu Buș ” ….nu te contrazic e clar ca nu e in forma, dar sa vina de la un salar de 500000 € pe an la unul de maxim 100000 € chiar nu as crede.

          0
          0
  4. Poate că și în locul lui Hora se caută înlocuitor ??? Roger e cu un picior plecat de la UTA ,interesant cum antrenorul nu știe nimic (sau nu vrea să știe).

    0
    0
  5. E… nu stie Balint ? Cum sa nu stie, stie foarte bine. Problema este ca, c-am greu o sa mai gasesti un jucator asa de bun ca, ROGER. In cazul asta, banii vorbesc !!!

    0
    0
  6. Roger ar face o greseala sa semneze cu CFR-ul. Noua campioana a provinciei se duce de rapa. Mari probleme financiare, jucatorii n-au fost platiti de multisor. Mai bine banii de la UTA in buzunar decat salariul neachitat.

    0
    0
  7. De pe la inceput,inregimentarea acestui Wagner,nu prea mi-a mirosit mie a bine…Gaura neagra mare intre performanta si non-performanta a sa…Lipseste veriga respectiva din instalatie,era clar ca ceva nu se leaga…Nu contest ca poti gasi jucatori buni si ai sarja pe o resuscitare,dar noi nu suntem Hagi,cu anumite variante,timp,rabdare,etc…Noi avem nevoie urgenta de atacanti punctatori,nu povesti,elefanti si accidentati de sanatoriu,azil,UTA,pe cand inca nu apuca sa-si cunoasca bine colegii…

    0
    0
  8. Subscriu la ideea ca trebuie sa ne gindim la atacanti care ne pot ajuta ACUM, sau in cel mult 3 luni de zile in cazul in care acestia sint tineri prospecte. Hora si Antal sint jucatori foarte experimentati si au ajutat UTA cu cite un gol-doua in momentele de criza. Au ajuns la o virsta la care nu mai pot duce 90 min la nivelul de intensitate cerut de Balint. La fel si Dangubic, apt pentru cel mult 60 min de lupta aspra si presing la aparatorii adversi, timp dupa care luciditatea, acuratetea in gindire si precizia suturilor acestuia se degradeaza vizibil. Intelegind din ce in ce mai bine filozofia lui Balint pe faza de atac, bazata pe un presing avansat continuu la aparatorii si portarul advers, (de foarte multe ori lipsiti de minte si tehnicitate), a adus UTA-ei victorii pretioase in jocurile din deplasare. Folosindu-l pe Dangubic sau Hora in startul partidelor de afara, pentru primele 50-60 min, in scopul presingului si hartuirii fizice a apararii adverse nu a produs goluri, ci doar o uzura fizica a adversarului, asta si din cauza lipsei paselor utile pe culoare de la mijloc. Pe undeva este si vina atacantilor, fiindca in majoritatea timpului pasele trimise de la mijloc in sus ii gasesc pe atacanti mai tot timpul batuti in cuie, cu spatele la poarta adversa si cu aparatorul advers, scuzati expresia, in cu-ul lor. Bun, il schimbi pe Hora sau Dangubic cu Antal care evident nu are prestatia atletica a celor doi de mai sus, si ca atare este trimis sa evolueze undeva in parte dreapta, acolo unde, sigur, nu mai are sansa sa intzepe un spitz norocos sau o lovitura de cap inspirata din centrul careului mic. Concluzia, trei optiuni in atac, eficienta zero la finalul partidei. Nu poti sa-ti permiti sa tii pe salariu trei atacanti care nu sint capabili sa duca 90 min si nici macar nu pot inscrie goluri in minutele pe care le au la dispozitie. Cu toata stima si consideratia pe care sincer o am pentru Hora, Antal, Dangubic, nici un manager general de club nu poate digera la infinit lipsa de eficienta, chiar daca aceasta situatie ar fi doar 50 % imputabila atacantilor. Foarte curind, v-a veni probabil si timpul cind mijlocasii vor da la rindul lor cu subsemnatul, la fel si aparatorii iar in final portarii.

    0
    0
    1. Sper ca cineva responsabil,sa-ti citeasca acest comentariu,perfect punctat!Bravo!Spus direct,in cateva randuri simple,elocvente…Nu avem cel putin un atacant care sa duca 90 minute,dar eficient,periculos macar….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button