UTA Arad

Antal: „Să luăm partea plină a paharului, dacă se deschid stadioanele va fi un plus pentru noi“





UTA a bifat același rezultat ca în partida tur cu Farul Constanța, o remiză albă care însă nu ajută foarte mult niciuna dintre formații în lupta pentru accederea în play-off. Însă, confruntarea de sâmbătă după-masă a fost diferită ca și raport de forțe față de contruntarea de la Arad, acolo unde Farul a rămas doar cu 9 oameni pe teren și arădenii au forțat victoria. De această dată, formația arădeană a fost preocupată mai mult de faza defensivă, ca dovadă stând și faptul că singura ocazie cu adevărat importantă a fost relurea lui Mculescu de la 14 metri pe lângă poartă, din minutul 83.

Ca și în majoritatea disputelor din acest sezon, Liviu Antal (31 de ani) a intrat pe teren în repriza a doua. A fost prima schimbare a lui Laszlo Balint, care l-a trecut pe Dangubic pe margine și pe Miculescu vârf. „A fost același rezultat ca și în tur, însă a fost un meci controlat de Farul. Au avut mai mult posesia și inițiativa, noi am muncit mult și am stat bine în teren. Tot timpul pregătești meciul ca să nu iei gol, asta e cel mai important. Dacă nu primești gol, înseamnă că pleci acasă cu minimum un punct. Nu am avut multe acțiuni de atac, e adevărat, dar, una peste alta, e important că am luat un punct”, a declarat experimentata „aripă” utistă la finalul confruntării de la Ovidiu.

UTA are 25 de puncte acumulate în 16 partide și este pe locul 7, privind în continuare cu șanse la accederea în play-off. „Tot timpul se poate mai bine ca și puncte, dar vrem să arătăm și mai bine în teren, să legăm victorii. Dar, în momentul acesta avem 25 de puncte, trebuie să ne uităm la partea plină a paharului, să vedem ce am făcut bine până acum. La acest meci am muncit mult, am alergat foarte mult, atât în apărare cât și în atac. Din păcate, nu am înscris, însă e important că nu am pierdut”, a mai punctat Antal, autorul a două goluri stagionale în contul „Bătrânei Doamne”.

În curând, va fi din nou posibil accesul spectatorilor pe stadioane, iar Antal vede cu ochi buni această veste: „Dacă se vor deschide din nou stadioanele va fi un plus pentru noi, asta e clar. Cei din Arad iubesc fotbalul și ne vor ajuta foarte mult”.

6 comentarii

  1. Felicitări dl Balint ați închis ..organizat bine totul golul poate vine data viitoare…trebuie să fim realiști după noi suporterii vrem ca echipa să câștige tot dar …..mai joacă și echipa adversă ….drum bun spre casă

    0
    0
  2. Dintre atacanti,compartiment ofensiv,fara a dori a fi o jignire,Antal,bietul,este ca si in jocul Piticot…E acolo jos,langa Vukcevic,recupereaza,intercepteaza mingi,pleaca imediat in sus,doar ca atunci cand face faza de aparare doar teleportat ar mai putea fi si la primire,pe atac,finalizare,eu centrez,eu sa dau cu capul..Pentru ca acolo,nu e nimeni la primire….Vukcevici,ramane acelasi campion la popice…Nici daca ma mai nasc inca odata,nu pot intelege centrarile sale…parca ia la tinta adversarii,intentionat,repetitiv…nu radeti..ca si un lunetist din trupele speciale…Si eu sunt suparat pe atacanti,dar in 90 minute,sa nu primeasca oportunitati,decat foarte rar,este ca si cum vreau sa castig la Loto,fara sa cumpar un biet talon…E limpede ca nu avem puncheori,oportuni,dar din 10 sanse,daca reusesti sa le creezi,tot vor marca,chiar si din greseala…Dar fa aceste faze macar,nu la noroc…Indiferent ca le creezi de jos,constructiv,tactic,sau din faze fixe….
    Jur ca prefer un joc urat,inchis,plictisitor,distructiv dar sa fie victorie,decat foarte ofensiv,maxim,cu ratari epocale si sa luam goluri ieftine,pe nimic,ca si cu Chindia….

    0
    0
  3. Per ansamblu,declaratia lui Antal,este (h)ilara…la el,experimentat…Tataie Antal…Cum oare sa declari,tu,ca ofensiv,atacant,sa spui ca nu am marcat,pentru ca nu ai avut actiuni de atac???Pai vrei sa ti le ofer eu de acasa,din fata televizorului???Te citez Antal:”Din pacate nu am inscris,important ca nu am pierdut”…Asta este atitudine de atacant,platit ca sa rupa plasele adverse?Lasa prosteala cu sau fara spectatori,nu e vina noastra..Tu fa-ti treaba de atacant…Nici celelalte echipe nu joaca altfel,ma refer strict la cele cu minime galerii,nu au sold-out in primele minute ca si la noi,mereu bilete epuizate,asta ar fi alta discutie…Nu sunt ferm convins ca ai ales UTA,pentru suporteri,sa fim seriosi…Marcheaza tu pentru UTA,constant, si vei vedea automat cat te vom iubi,neconditionat…
    Atitudinea ta,pe intrare este in general foarte buna,nu pot sa contest acest fapt,de dorinta,doar ca ceasul ticaie si rabdarea se termina uneori…
    Si atunci ne cam punem intrebarea,mai poti sau nu mai poti???Cu tinerii avem mare rabdare,pentru ca asa se face,dar cu tine???

    0
    0
  4. Adevarul este ca, UTA. nu are atacanti Miculescu ce mai misca prin atac cu toate ca, el este de profil mijlocas. Practic UTA sta in Aparare si mijloc ,atacul inexistent . In pauza de iarna trebuie facut ceva neaparat pt. a duce doi atacanti care sa o bage in ate altfel este foarte greu in batalia pt. cele 6 locuri care buce in play-off !!!

    0
    0
  5. O intrebare pentru Antal : cind va fi capabil sa joace 45-60 minute, ca de un meci intreg…e mai greu ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button