UTA Arad

Erico și-a făcut treaba în defensivă și știe de ce UTA nu a îndrăznit mai mult: „Sunt foarte bine organizați la mijloc, ne-au pasat foarte mult”





Coincindeță sau nu, de când Erico da Silva a revenit în centrul defensvei arădene, UTA nu a primit gol. Brazilianul a făcut tușa până la meciul de la Mioveni, iar, astăzi, împotriva atacanților celor de la Farul, a jucat în general bine. „Știam că va fi un meci greu, că Farul este o echipă greu de bătut, care pasează foarte mult. Nu ne-a ieșit tot ce ne-am propus și am gândit la antrenamente, dar este un punct câștigat la urma urmei”, a punctat cel mai bun utist al sezonului precedent, în opinia suporterilor arădeni.

În acest campionat, Erico nu mai este acel fotbalist care vine cu un plus la fazele fixe pentru echipa sa. „Nu știu de ce nu am fost mai curajoși pe atac. Am încercat, dar ei sunt foarte bine organizați la mijloc. E greu să îi depășești, ne-au pasat foarte mult. Am încercat să jucăm fotbalul așa cum îl știm și putem, dar nu ne-a ieșit. Nu am reușit să marcăm, din păcate, dar mergem mai departe cu încredere”, a mai afirmat puternicul apărător.

Erico da Silva a fost singurul utist avertizat la Ovidiu, el ajungând la un singur „galben” de suspendare.

11 comentarii

  1. S-a terminat turul…Ca stam bine sau rau?In care paralela trebuie comparata situatia?Nici nu stiu sigur?…Jucatori mai buni,salarii mult mai mari,buget relativ constant asigurat,jucatori doriti si adusi…In mod normal,trebuiam sa fim linistiti..macar cu 6 puncte,nici nu mai conteaza de unde si contra cui?Era normal sa privim clasamentul de sus in jos…Pai atunci nu ai avea alte pretentii???
    Recapitulez statistic…Pierzi puncte foarte imoprtante,care se puteau obtine lejer,apoi stai la mana altor rezultate…Noroc ca sunt alti mai gafeori ca si noi…
    Ca antrenor,abordezi total fricos meciuri in care trebuia sa explodam,golaveraj maxim,si in afara de Clinceni,cam cu care?…Esti in aproape al 3-lea an la UTA,s-ar numi constanta,teoretic,dar tu inca nu ai o osatura bine definita,pe care sa jongelzi,sa reglezi mici mecanisme,macar axul vertical de la portar pana la atacantul intepator,sa fie…Inca nu am inteles anumite rotatii..care nu prea au adus un crescendo..ba dimpotriva….scaderi majore in randament….Cand tot experimentezi,posturi diverse,pe altundeva,ajungi la concluzia ca ai prea multi polivalenti,din pacate,ei pot juca variante diverse,dar nu se simt in largul lor…De unde vad?Erico nu mai este ofensiv la finalizare,fundasii laterali nu mai asigura urcari si centrari periculoase pe careu,unde oricum nu e nimeni,chiar si in cauzalitatea ca David este stangaci notoriu,piciorul drept este doar norocos…
    Si sa ajung si la Dangubici…Este un fel de titirez,incarcat cu energie pozitiva, maxima,fara rost,risipa de energie,care alearga enorm,dar ca si la curve…e platit fara finalizare,sa ma scuze de expresie,dar mi se pare cea mai buna comparatie…asa imi vine…Cand nu iti mai plac consumabilele,trebuie schimbate urgent….Buff….Liniile de atac ale noastre trebuie trecute in regim Hochei,din pacate…

    0
    0
  2. Auziti ce comenteaza idiotii astia de pe Jiji Tv…Ca UTA este echipa de ciupeala,le convine orice rezultat,doar sa nu piarda,prin orice mijloace,dicsit….Pai nu imi sta in caracter,dar sa-i fut in gura pe toti de pe acolo,Naum,Radulescu…Si muistul de Radu Parschivescu,Polist declarat…Ce om frumos calitativ,adevarat fost fotbalist,Danciulescu,calm obiectiv…Atentie,la ce a spus,au cam strambat mesterii din nas din studio,perversii acoliti…a spus…nu va luati deocamdata de UTA…UTA nu are treaba…bate pe cine vrea,la orice ora,cand vrea….Stima si respect Danciule….Asa sa fie si chiar inclin sa cred asta…Asa sa-ti ajute Dumnezeu!Sunt prieten cu Duckadam,vorbim rar,dar nici macar el nu a facut o asemenea afirmatie,niciodata…despre UTA…Urasc Dinamo,Steaua,Fcsb,tin cu ele doar international,dar pentru aceasta fraza,Danciule,vei ramane vesnic in sufletul meu!
    M-a uns pe inima….

    0
    0
    1. Ai dreptate,o diferență de la cer la pământ modul cum sunt analizate meciurile noastre comparativ cu duelurile miticilor,ar trebui pus un bener in tribuna prin care sa li-se atragă atenția cu privire la profesionalismul și imparțialitatea cu care comentează, promovează și analizează anumite echipe!!!

      0
      0
  3. Pai astora de la DIGI Sport ,nu le convine de niciun fel de UTA. care este la lupta pt. accederea in play-off si incurca multe echipe din susul clasamentului, ce sa mai, OFTICA este mare pt. ei !!! Dar nu vrea sa spuna de ofticati pana in maduva oaselor ca, UTA. este o echipa foarte galonata in istoria fotbalului Romanesc cu performante extraordinare atat pe plan National cat si International si trebuie sa respecte aceasta echipa . Asa este D-le Paraschiv, Naum si Decebal ?

    0
    0
  4. In capul lor la dezbateri, sunt echipele FCSB, MINAMO, RAPID, U, CRAIOVA !!! Astea sunt echipele adorate de ei ? Cand au vazut declaratiile lui Dulca si Sandoi de la Chindia dupa meciul cu Rapid au tacut malc ,nu mai ziceau nimic ? Au bagat-o peaia ca, arbitrul de tusa nu a vazut ofsaidul fiind prost plasat ? Nu domnilor, arbitrul de tusa nu a vrut sa ridice steagul,asta este adevarul !!!

    0
    0
  5. Pe cand vom vedea la UTA o actiune ca cea a lui Botosani, din meciul cu FCSB?
    Botosani a inscris dupa o actiune foarte frumoasa, care sigur a fost extrem de mult repetata la antrenamente.
    Azi Mercioiu si Miculescu si toti cei din ofensiva UTA-ei, parca s-au vazut pentru prima data!
    Speranta moare ultima…HAI UTA!

    0
    0
    1. in meciul cu Chindia UTA a reusit ce a mai frumoasa faza a sezonului, afirmatia apartine celor de la Digi, pacat de ratarea lui Batha.

      0
      0
  6. Botosani,a facut-o de oaie ultimele 10 min. Ratarile incredibile i-au costat pe moldoveni !!! Atentie UTA., vine FC. Arges o echipa buna care de unde mama naibii ii scoate pe alti jucatori noi de joaca asa de bine ? Apostule ? Adu si tu atacanti buni la UTA pt. ca, cu actualii nu se mai poate, au dat ceva randament la inceput dar acuma nu mai merge !!!

    0
    0
  7. Până când se abuzează de centrări plouate, pe sus?
    După o centrare șutată, Voluntari a egalat cu Dinamo.
    Jocul UTA-ei este cunoscut de celelalte echipe, sunt necesare pase filtrante, trasee repetate, 1-2-uri, centrări șutate, șuturi de la distanță, cu venirea în caz de respingere a 2-3 jucători, care să înscrie.
    Ar cam trebui să luam cât mai des câte 3 puncte, că avem o căruță de egaluri!
    Numai cu sacrificiu putem câștiga!
    Haide UTA!

    0
    0
    1. Cu cine????Punct si de la capat…UTA nu este mama ranitilor…S-a avut prea multa rabdare cu prea multi…Este timp de regrupare,doar sa se si vrea asta,in conditiile ca tinem aproape…As vrea sa sa cred,asa cum se declara, ca toti sunt importanti,dar nimeni indispensabil….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button