Fotbal judetean

Ardelean o ține în joc pe „Vladi” pentru un loc de play-off la primăvară: CS Glogovăț 2013 – Păulișana Păuliș 1-0





Despărțite de 15 kilometri, Vladimirescu și Păuliș și-au trimis în luptă echipele de fotbal, în cadrul ultimei runde ale anului în Liga 4-a. Până la urmă, calculele hârtiei s-au respectat și formația lui Călin Dehelean a luat punctele ce-i permite să mai spere la un loc de play-off la reluarea ostilitățior în primăvară.

Mingea a fost mai mult în posesia gazdelor în prima parte, dar ocaziile mai mari le-a avut Păulișana. Țurcanu a tras de la 20 de metri de puțin pe lângă poartă, iar Don a reluat exact în Stanciu din poziție de unu la unu cu acesta. Și, la prima ocazie mai periculoasă, Glogovăț a și deschis tabela. Era minutul 32, când Moldovan a centrat din dreapta și Renato Ardelean a reluat cu capul la colțul lung.

1-0 a fost și scorul pauzei, jocul schimbându-se puțin în repriza a doua. S-a jucat mai mult pe contre și ˜„Vladi” putea să profite de spațiile ivite, ca urmare a faptului că Păulișul trebuia să riște mai mult în încercarea de a egala. Doar că Ardelean și Borteș nu și-au calibrat destul de bine șuturile de la semi-distanță, pentru ca oaspeții să aibă și ei niște situații importante. Ursoi și Don au reluat din poziții bune peste poartă, iar Pantea s-a opus în ultimul moment la finalizarea lui Măgureanu.

Ardelean: „La finalul zilei  contează punctele”

S-a terminat 1-0, iar Renato Ardelean a fost cel care a decis meciul pentru echipa din comuna natală. „În ciuda terenului destul de rău, eu zic că a fost un meci destul de spectaculos, cu ocazii de ambele părți. Dacă noi am marcat și ei nu, înseamnă că am câștigat meritat, până la  urmă fotbalul se joacă pe goluri. Am pățit și noi de multe ori în acest sezon să ne jucăm cu ocaziile, la finalul zilei contează punctele. Terminăm anul pe locul 5, ne-am fi dorit să fim în play-off, dar e timp să recuperăm la primăvară”, spune „decarul” echipei de la marginea Aradului.

Ursoi: „Echitabil un 1-1, încheiem pe un loc mult sub așteptări”

Denis Ursoi a avut o ocazie importantă în contul celor de la Păuliș, dar ca și colegii săi a ratat și echipa sa e penultima în clasamentul Ligii a 4-a până la primăvară. „Din punctul meu de vedere, 1-1 era rezultatul corect după acest meci. E doar vina noastră că nu am valorificat ocaziile avute și încheiem pe un loc 9 mult sub așteptările tuturor, în primul rând ale noastre. Am și avut destul ghinion cu accidentările, mereu ne-au lipsit câte 3-4 jucători. Ne vom pregăti bine în pauza de iarnă și vom avea o prestație mult mai solida în retur și în play-out”, a punctat mijlocașul crescut de UTA, cu meciuri în Liga 2-a pentru Șoimii Pîncota.

Formații:

Glogovăț: Stanciu – Căciulă (63 Borteș), Pantea, Mariș, Burcă  – R. Ardelean, Kocsis – Moldovan, Chepețan, Gornic (63 Sterciuc) – Cr. Negrea.  Antrenor: Călin Dehelean.

Păuliș: Dagău – E. Calancea, Pleșca, Blănaru, Rotar – Palade, Onuțan – Măgureanu, D. Ursoi (78 S. Rus), D. Don (78 Benescu) – R. Țurcanu (46 N. Marc) Antrenor: Dinu Maghici

Arbitri: Loredan Bogdan – Gabriel Hărduț, Sergiu Găluți. Observator AJF: Ovidiu Coman









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button