UTA Arad

Hora – convocabil pentru meciul cu FC Argeș, UTA are nevoie de al doilea său marcator!





O remiză pe terenul celor de la Farul Constanța poate fi considerat un rezultat pozitiv pentru UTA, doar că el trebuie legat cu un succes în etapa din weekend, când la Arad sosesc Campionii FC Argeș. „Roș-albii” nu mai câștigă de trei etape, iar aglomerația din zona play-off e și mai mare odată cu intrarea în joc a adversarilor de sâmbătă ai arădenilor. Șapte formații se bat pe patru locuri în Top 6 și asta pentru că e greu de crezut că FCSB și mai ales CFR Cluj mai pot pierde „trenul” din pozițiile în care se află.

Dincolo de faptul că din 9 puncte „Bătrâna Doamnă” a pus la păstrare doar două, există și o problemă a golurilor marcate. Ioan Hora a fost cel care a marcat ultima oară pentru UTA în prelungirile primei reprize a deplasării de la București, cu Clinceniul, iar asta se întâmpla pe 25 octombrie, în etapa cu numărul 13. De atunci, arădenii s-au întrecut în ratări cu Chindia și, parțial, cu Mioveniul, pentru ca la Ovidiu să pună accent pe defensivă. Evident, contra „alb-violeților” din Trivale lucrurile trebuie să se schimbe, iar Laszlo Balint ar trebui să aibă o armă în plus în acest sens.

Hora se accidentase pe finalul primei reprize cu Chindia, după a doua sa mare ratare din acel meci. A fost vorba despre o problemă musculară, peste care atacantul de 33 de ani pare să fi trecut din moment ce a revenit la antrenamentele echipei de la începutul acestei săptămâni. În mod normal, dacă lucrurile decurg normal fotbalistul orădean ar trebui să fie convocat pentru jocul de sâmbătă (ora 17,30), chiar dacă tricoul de titular ar trebui să-i aparțină tot croatului Dangubic. Însă, Balint are nevoie de al doilea său marcator stgional, cu 4 reușite, cu atât mai mult cu cât cehul Wagner e ieșit total din calculele finalului de an.

Mai există și varianta David Miculescu vârf, însă cine-i va lua locul juniorului utist în bandă? Bustea sau Antal par ieșiți din ritm, fiind mai degrabă soluții pentru repriza a doua, iar o trecere a lui Ubbink în bandă și urcarea unor fotbaliști ca Passaglia sau Isac nu ar aduce neapărat un plus pe faza de construcție și finalizare.

11 comentarii

  1. E nevoie de Hora și într-un picior ! O singura data , la o faza, poate ieși cu capul sus la sfârșit. El reprezenta experienta pe lângă 2,3, atacanți harnici de 6 goluri, și pe care nu-i avem. Nu e timp de lamentări și mai credem în o motivare speciala la Dangubic. Încredere și pentru tânărul,, armasar” David care poate lupta cu Goliat. Dacă tot tot da goluri rare, dar prețioase acum e momentul. Argeș o echipa care de frica înfrângerii, putea contesta locul oltenilor la o mobilizare pe care o dorim și alor noștrii.Hora nu poate fi la relativa bătrânețe, ce nu a fost la tinerețe. Adică marcator prin excelenta. Nu e el de vina ca pe lângă el nu sunt cei 2,3, cu câte 6 goluri.

    0
    0
  2. Atentie mare că si Farul a vrut să se distanțeze de UTA si n-au putut. Sperăm ca UTA să se distanțeze de Arges. Poate ne fac jucătorii o surpriză plăcută sâmbătă cu un joc frumos si goluri de trei puncte fără emoții. Hai UTA!

    0
    0
  3. Daca nu invingem pe Arges,din punctul meu de vedere,s-a terminat ideea de a accede in Play-Off..Pur si simplu nu vad alte rezultate paralele care ne-ar putea fi favorabile…in orice simpla eventualitate…Urmeaza meciuri foarte grele cu echipe de top…in deplasare…Ne-am „cacat la macaz”,cand s-ar fi putut obtine puncte de liniste….Capul face,capul trage….Ce pacat….
    In general,se spune ca noaptea este un sfetnic bun….Ramane de vazut…

    0
    0
  4. Un meci foarte greu ,mai greu decat cu Farul cu o echipa imprevizibila cu un moral foarte bun dupa victoria cu U, Craiova. Au jucatori in atac care inscriu goluri. Este nemaipomenit de bine ca, se accepta spectatorii in tribuna pt. a incuraja echipa si dandu-le un moral foarte bun jucatorilor. Sper ca, echipa sa joace fara greseala asa cum au facut-o foarte bine cu Farul si atacantii sa se trezeasca si sa inscrie goluri. Sa fie o echipa agresiva in sensul bun si argesul sa miste in front. HAI BAIETII, FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  5. Multi jucatori mai in varsta sint extrem de fragili fizic.. Ca o parere, eu as juca cu Miculescu centru si Vuccevici ( Shlyakov , fundas dreapta, Baraviska, pe stang), Ubbink si Roger in spatele lui. Imi pare o solutie mai ofensiva, decit cu Hora, iar toti au disponibilitate buna la efort. Fara victorie , pentru UTA va incepe o perioada foarte fragila, si asa de 3 meciuri nu marcheaza si a luat doar 2 puncte. Sa speram ca norocul…ne va zambi, desi meciul cu FC Arges va fi complicat, argesenii joaca fotbal bun, nu doar se apara.

    0
    0
  6. Nu cred ca, Argesul poate bate orice echipa din liga1a la ora actuala. A avut noroc cu prostia lui Cretu la cele 2 faulturi si la incredibila gafa la 1-1 a apararii craiovene, chiar si asa craiova i-a dominat copios si numai ratarile imense ale lui Bairam a facut ca, argesenii sa castige.Marea echipa Fc. Arges a ligii 1a , este o echipa de pluton care poate produce surprize ca, orice echipa de liga1a. Sper ca, sambata UTA. sa le scoata fotbalul din cap si sa ii trezeasca la realitate !!! Si mai sper ca, arbitrul care arbitreaza sa nu mai ingaduie si sa treaca cu vederea faulturile jucatorilor de la Pitesti cum de altfel se intampla mai mereu in toate partidele jucate de ei !!! Dangubic ,Antal si Hora, treziti-va si inscrieti goluri, bagati mingea in ate !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  7. VLADOIU si DOBRIN !!! Vedeti sa nu plecati cu capetele plecate si cu sacul gol de la Arad !!! Prea mare este lauda de voi . Cand va batut UTA. in tur , tot cu gura mare erati, acuma sa stitimai increzutilor ca, tot UTA va castiga . Sper , vorba lui Flore, sa nu veniti cu un arbitru pro Fc. Arges ,un arbitru indulgent in fata voastra cum a-ti avut in atatea meciuri. Cu U, Craiova a-ti avut noroc cu carul, sper sa nu mai aveti cu UTA. FORTA UTA Arad !!! HAI BAIETII CASTIGATI ACEST MECI !!! V I C T O R I E !!!

    0
    0
  8. Puteti sa veniti cu galeria, galeriilor ca, galeria UTA-ei este cu mult peste a voastra si ca, tot o sa pierdeti meciul si ve-ti face cale intoarsa cu o stare de tristete !!! FORTA UTA Arad , V i C T O R I E !!!

    0
    0
  9. Au navalit argesenii pe aici,pe @sportarad…Inseamna ca le e cam frica…dar si mie,sincer…La fel ca si cu poli,cu litera mica,cineva este cartita,garantat…Si nu dintre suporteri…Cineva mananca rahat…sifonar…Un singur gol diferenta,ne-ar ajunge…Cineva „transpira” mereu…Nu pot sa cred ca altfel,suntem mereu cititi,in orice abordare,pe orice tactica,orice miscare….Parca suntem cititi,din start….Cineva rasufla…Nu sunt conspirationatist,dar nu imi explic altceva….Diferenta de atitudine,inconstanta,ma dezarmeaza….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button