Volei

Victorie pentru cadeţii de la ProVolei, fetele au pierdut onorabil pe terenul liderului!





Fetele de la CS ProVolei au întâlnit, în weekend, liderul seriei de vest din Divizia A2, CSU Politehnica Timișoara. Debutantă la acest nivel, cu un lot foarte tânăr, echipa arădeană a dat o replică bună, reușind să câștige și un set. A fost 1-3 (16-25, 18-25, 25-23, 17-25), pentru formaţia pregătită de Daniel Ispas jucând: Anamaria Galeș, Eliza Pogor, Roxana Jancsik, Ina Iuraș, Maya Olariu, Ioana Nicoliciu, Hana Poleac, Andreea Igna, Olivia Horga, Carla Bobiș, Diana Popovici, Gabriela Peia, Alexandra Ciubotariu. Fără victorie din meciuri, în prima parte a campionatului, arădencele speră să spargă gheaţa în luna ianuarie a anului viitor, când va debuta returul.

Duminică, echipa de cadeți a clubului condus de profesorul Radu Sabău s-a deplasat la Ocna Mureș, CS ProVolei Arad bifând prima victorie în deplasare în actualul campionat, scor 3-2 la seturi, după ce a fost condusă cu 2-0! Antrenorul Marius Mascovits i-a avut la dispoziție pe: Andrei Biltiu, Eduard Ianculescu, David Ispas, Fabian Busa, Adrian Onofrei, Raul Ciobanu, Mihai Burtea și Bogdan Moțica.

ProVolei ocupă locul secund în seria D a CN de cadeţi, cu cinci puncte şi un bilanţ de două victorii şi o înfrângere. Lider este CSS Viitorul Cluj, cu şase puncte. În Divizia A2 vest de seniori, ProVolei ocupă tot locul doi în clasament, cu şase puncte, lider fiind CS Oţelul Roşu, nouă puncte. La junioare, în seria E, ProVolei e pe locul 5, penultimul, cu nicio victorie din patru meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button