Stranieri aradeni

Iese din nou soarele pe strada lui Dennis Man? Parma a apelat la Iachini, după ce l-a demis pe Maresca!





Parma, echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, a fost preluată de Giuseppe Iachini, un antrenor de Serie A. Oficialii formației emiliene au decis să îl demită pe Enzo Maresca, toate acestea după ce a dus echipa pe locul 14 în clasamentul Serie B. Iachini era liber de contract de la finalul sezonului 2020 – 2021, când s-a despărțit de Fiorentina.

Tehnicianul de de 57 de ani a adunat 200 de meciuri din postura de antrenor principal în prima ligă din Italia la echipe precum Palermo, Fiorentina, Empoli, Sassuolo și Udinese. Totodată, Giuseppe a promovat din Serie B în Serie A cu Chievo (2008), Brescia (2010) și Sampdoria (2012).

La prima vedere, această modificare făcută de către Kyle Krause, patronul american al Parmei, poate fi una bună pentru Dennis Man. Fotbalistul arădean nu a primit foarte multe șanse de la Enzo Maresca în ultima perioadă, evoluând doar 10 minute în ultimele patru minute de campionat. Tocmai de aceea, presa din Peninsulă scria că internaționalul român e tentat de o mutare la Galatasaray, în cazul în care turcii i-ar fi plătit Parmei cel puțin 11 milioane de euro, adică suma pe care Krause a plătit-o FCSB-ului pentru transferul fotbalistului crescut de Atletico Arad și lansat în fotbalul mare de UTA.

După 13 etape jucate în Serie B, Parma ocupă locul 14 în clasament. Emilianii au 17 puncte, la fel ca Ternana, dar cea din urmă au un golaveraj mai bun. Pentru Parma urmează meciul cu Como, duminică, 28 noiembrie, ora 21.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button