Fotbal juniori

Juniorii arădeni călătoresc în județele vecine în turul doi al Cupei României: Academia UTA întâlnește formațiile LPS-ului bihorean, ACB Ineu dă bătălie cu Poli!





La nivel de seniori, Aradul nu mai are reprezentantă în Cupa României de la eliminarea rușinoasă a UTA-ei în compania celor de la ACSO Filiași. În schimb, „roș-albii” își pot juca cărțile la juniori, pentru ei competiția debutând, mâine, în timp ce pentru ACB Ineu vorbim despre turul secund, la Under 17.

Cele două echipe ale Academiei UTA se deplasează, miercuri, la Oradea, pentru duelurile cu LPS Bihorul. De la ora 12 și 14, arădenii de pornesc favoriți în fața trupelor orădene, care activează în play-outul Ligii Elitelor. La Under 19, diferența de puncte este de 16 puncte, iar la Under 17 de 15 puncte, în favoarea formațiilor „roș-albe” antrenate de  Dinu Donca, Mihai Petcuț și Adi Ungur, respectiv Bogdan Oneț.

ACB Ineu Under 17, formație ce are la activ 13 victorii și un singur rezultat de egalitate în campionatul republicanilor, este singura formație oaspete ce s-a impus în primul tur al competiției. Zărăndanii s-au impus cu 2-1, la Lugoj, în fața CSȘ-ului pregătit de Cosmin Petruescu, fostul antrenor al Ripensiei. Acum, băieții lui Dinu Maghici și Marcel Ponta vor avea în față o altă formație din județul Timiș. Este vorba despre Poli Timișoara, formație ce evolueză în Liga Elitelor, în play-out, adunând 18 puncte din 14 meciuri.  În vară, ACB-ul i-a învins pe „alb-violeți” în amical, dar asta nu înseamnă că vor avea viață ușoară mâine (de la ora 14) pe Bega.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button