Baschet

Dublă misiune în capitală pentru FCC Baschet UAV Arad! Manea: „Concentrate cu Agronomia, în turneul de 3×3 vom da totul pentru copii”





Primul examen de foc a fost trecut cu brio de FCC Baschet UAV Arad. Un succes la 11 puncte diferență, 75-64, în fața vicecampioanei CSM Satu Mare e un semnal puternic dat de „galben-albastre” în vederea luptei pentru un loc pe podium.

Până una alta, formația de pe Mureș are parte de un nou meci în Liga Naţională. Înaintea deplăsarii din Capitală, Teodora Manea a vorbit despre jocul cu Agronomia (vineri, ora 13): „Tratăm şi pregătim fiecare meci cu maximă seriozitate, dacă ne facem jocul nostru şi rămânem concentrate până la final nu ar trebui să avem probleme. Meciul cu Satu Mare ne-a dat încredere în noi şi ne bucurăm că am putut aduce o victorie atât de importantă, chiar la noi acasă, deşi din păcate s-a jucat fără spectatori. Am încercat să ne păstrăm atitudinea pozitivă pentru meciurile viitoare. Nu lasăm această victorie să ne distragă de la scopul nostru final din acest sezon. Nu cred că este un secret sau vreo reţetă magică, ne întelegem bine între noi, precum şi cu antrenorul şi restul staffului tehnic, si cred că acest lucru se vede şi în teren. Evoluăm de la meci la meci, iar acest lucru ne dă încredere în noi”, au fost cuvintele sportivei de 22 de ani.

Teodora Manea face parte şi din lotul de 3×3 al clubului arădean, care duminică va juca în Cupa României de baschet 3×3 la feminin, ediția 2021. „Turneul de 3 la 3 o să fie unul destul de dificil, iar faptul că fiecare echipă luptă pentru un caz social reprezintă o motivaţie în plus pentru toată lumea. Ne dorim să reprezentăm Aradul cât mai bine şi vom lupta până la capăt pentru un caz foarte special pentru noi. Ne dorim să ajutăm o şcoală să-şi reamenajeze sala de sport, care în momentul de faţă este distrusă. Copiii nu îşi pot desfăsura orele de sport şi au mare nevoie de un loc amenajat corespunzător. Este foarte important ca toţi copiii, indiferent de locul în care învaţă să aiba acces la mişcare, mai ales în această perioadă dificilă. Ne dorim din tot sufletul să-i ajutăm şi vom da tot ce avem noi mai bun pe teren pentru ei”, a fost concluzia Teodorei Manea.

(baschetarad.ro)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button