UTA Arad

Costreie arbitrează al doilea duel dintre UTA și FC Argeș din carieră, primul s-a încheiat fără goluri!





Dacă Marcel Bîrsan pare abonat la meciurile dintre UTA și Farul, „centralul” Sorin Costreie are o înclinație pentru jocurile cu FC Argeș. Arbitrul din Buftea a mai condus în carieră două partide ale „Bătrânei Doamne”, iar unul dintre ele a fost contra „alb-violeților” din Trivale. Se întâmpla acum doi ani, pe arena „Nicolae Dobrin”, confruntarea terminându-se la egalitate: 0-0.

În Liga 1, „centralul” ilfovean a condus în total 8 partide, între care și un Chindia – UTA, 1-1, la doi pași de casa sa, la Buftea, în luna februarie a acestui an. Mâine (ora 17,30), la UTA – FC Argeș, din cadrul rundei cu numărul 17 a prezentei stagiuni, Costreie va fi asistat de Andrei Constantinescu (Bucureşti) și Ferencz Tunyogi Ferencz (Zalău), rezerva celor trei fiind craioveanul George Găman. Notele „fluierașilor” le dă Iosif Olah, din Sfântu Gheorghe, iar observatorul de joc vine din Ghermănești, în persoana lui Iuliuss Nemțeanu.

4 comentarii

  1. Acest arbitru a arbitrat doar 4 meciuri in acest campionat, ultimul Craiova -Clinceni 5-0.In rest nu a fost delegat 6 etape si tot 6 etape a fost rezerva.Are 32 de ani si se pare ca nu prea este agreat de comisia de delegari a FRF

    0
    0
  2. Bai STEAUA !!! Vezi ca, ai pariat gresit , bate pe dracu Argesul , maxim un egal poate sa scoata dar nici asta nu este sigur pt. ca, UTA. are prima sansa la victorie, pronostic 1 x !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  3. Cand joci fotbal adevarat,nu te poate fura nici un arbitru din lume,daca nu intri in jocul eventual de intaratare,al sau,nervozitate imprimata…Te prinzi imediat,din primele minute,cam la ce caruta trage….Si atunci trebuie ca staff-ul sa stie sa gestioneze temperamente intempestive,nervosi…Un cartonas,luat aiurea,galben sa fie,iti da toata strategia peste cap…Despre un rosu,nici nu vreau sa ma gandesc….Rautatea si nervul de implicare,abordare,este una…Prostia de a incasa fara rost,cartonase,este cu totul altceva…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button